Dol op foto’s maken? Maar blijven ze vooral op je telefoon staan? Maak jezelf of een ander dan dolblij met deze 5 foto gadgets. Hiermee komen al je foto’s tot leven!

Voor jou speuren we elke dag naar de leukste cadeaus, originele date ideeën en populaire gadgets! Met de beste beoordelingen! ⭐⭐⭐⭐⭐

1

De Prynt Pocket tovert je smartphone om tot een heuse polaroid camera. Met een twist, want de app op je telefoon zorgt er ook nog eens voor dat deze polaroid foto’s gaan bewegen!

Veelbelovende review:

“De smaakmaker van iedere verjaardag – Wat hebben wij ontzettend gelachen met de Prynt. Niet alleen maakt het van je iPhone een Polaroid camera maar je kunt de foto’s ook nog achteraf scannen met de app en dan wordt het bijbehorende filmpje afgespeeld. Voordeel is ook dat je de Prynt niet altijd mee hoeft te nemen omdat je met de app altijd foto’s kan maken die je later dan weer afdrukt. Het is een gadget maar wel eentje die ik lang blijf gebruiken!”. – Nicolas J., Amsterdam.

Verkrijgbaar op Bol.com voor 153,-

1

Foto’s afdrukken en inlijsten is verleden tijd. Met een Digitaal Fotolijstje komen al je herinneringen tot leven, zoveel en zo vaak als je maar wil.

Veelbelovende review:

“Zeer mooi en goede prijs – Erg mooie foto lijst voor een mooie prijs. Cadeau gedaan aan mijn moeder en ze heeft er veel plezier van. Wil deze ook nog zelf gaan bestellen.” – Channeke, Baal.

Verkrijgbaar op Bol.com voor 64,-

1

Alleen een zwarte mok? Wat een saai kado. Totdat je er warme drank in doet. Dan komt de foto op de Magic Mok plots tevoorschijn!

Veelbelovende review:

“Super leuk! Het ziet er echt geinig uit en heb mn familie leuk kunnen verrassen. Zal er zeker nog een paar kopen”

Verkrijgbaar op Hema.nl voor 13,-

1

Is de wintersport al duur genoeg, maar wil je toch graag mooie bewegende beelden schieten tijdens je afdalingen? Nikkei maakt goede actioncams voor een schijntje van de prijs van een GoPro. Deze Nikkei Extreme X6 – 4K Action Camera met Wi-fi heeft zelfs meer dan 100 zeer goede recensies.

Veelbelovende review:

“Fijne cam met goed beeld, WiFi + app en veel accessoires. Perfecte vervanging van mij oude GoPro 3 Silver. Had geen zin om weer zo’n smak geld uit te geven en dat is dus met deze camera ook niet nodig.”

 
Verkrijgbaar op bol.com voor 75,-

1

Honderden reviews en een gemiddelde van 4.7 sterren. Het is duidelijk hoe populair de Fujifilm Instax Mini 9 is.  Maak zonder moeite een foto zo groot als een pasje. Stop ze in je portemonnee of geef ze weg!

Veelbelovende review:

“Toffe en compacte camera – De camera maakt erg mooie foto’s. De foto’s zijn vrij compact en daardoor ook makkelijk mee te nemen, in bijvoorbeeld je portemonnee of achter je telefoonhoesje. Echt een heel leuk product, dat er ook nog eens top uitziet.” – Ramonster89

Verkrijgbaar op bol.com voor 64-

Deel je foto’s!

courtesy of giphy.com

Op het moment van publiceren zijn alle producten op voorraad. Bij BigSellers zie je alleen de leukste cadeaus, handigste gadgets en de leukste date-ideeën. Met de allerbeste beoordelingen! ⭐⭐⭐⭐⭐ Leer meer.