We willen allemaal wel eens iemand een bedankje sturen (per post). Dan is het extra leuk om jouw “Dank je wel” origineel en persoonlijk te doen. Bedankt cadeautjes vind je op heel veel plekken, maar wat is nu écht een leuk bedank cadeautje? Met 12x het leukste bedankt cadeau idee vindt ook jij een origineel bedankt cadeau. En allemaal originele en leuke bedank cadeautjes die je gemakkelijk kunt laten bezorgen.

1

Dit is een leuk klein bedankje. Want wie wordt er nou niet blij van chocola? Dit heerlijk chocoladehart met karamel zeezout is een origineel en persoonlijk bedankje dat makkelijk door de brievenbus bezorgd wordt. Een heerlijk en origineel bedankt cadeau.

bedankt cadeau versturen

Hart Caramel Zeezout | bedankje versturen

Review:

Als bedankje laten bezorgen

Groot assortiment, voor ieder wat wils.
Bezorging op tijd.–van Leeuwen 

1

Een bedankje sturen wordt wel heel speciaal met deze gepersonaliseerde champagne. Maak online je eigen etiket, zo kun je op deze originele manier iemand bedanken. Wil je echt uitpakken? Laat dan ook de kist speciaal op maat maken.

bedankjes sturen

Champagne met eigen etiket of kist |  Leuke bedankt cadeautjes

Review:

Bedankt cadeautje 

Leuk en origineel cadeau om te geven. Wij zijn blij met het resultaat en de mogelijkheid om er echt een champagne etiket van te maken, met een eigen twist van een logo.–Stefan 

1

Een doosje vol met heerlijke Merci-chocolade, is echt een leuk bedank cadeautje om te geven. Dit doosje kun je namelijk personaliseren, ideaal dus om als bedankt cadeau te laten bezorgen. Ook altijd leuk als bedankje voor juf of meester. We weten zeker dat met deze bedankjes juf erg blij zal zijn.

bedankjes juf

Gepersonaliseerde Merci | leuke bedank cadeautjes

Review:

Makkelijk bedankje sturen per post 

Gewoon goed en gemakkelijk.
Altijd op tijd. –P.F. van Eijk 

1

Iemand een bedankje sturen die van Chardonnay houdt? Zoek niet verder, deze fles wordt speciaal voor jou gemaakt en is leuk om te geven als bedankje. Zet een persoonlijke tekst op het etiket en laat de Chardonnay bezorgen bij diegene die je wil verrassen met leuke bedank cadeautjes.

bedankje collega

Chardonnay met eigen tekst | cadeau bedankt 

Review:

Een bedankje sturen

Al jaren vaste klant. Altijd goed en de bezorging ook correct. Ruime keus in alle soorten kaarten en cadeaus.–Corry van Deene-Flameling  

1

Iemand bedanken voor zijn hulp kan op veel manieren, toch maken bloemen altijd een bijzondere indruk. Koop een mooi boeket voor degene die je wil bedanken, de rest wordt voor je verzorgd. Een kaartje erbij (of chocola!) en jouw bedankje wordt extra bijzonder.

bedankt cadeau idee

Boeket bedankje | iemand bedanken 

Review:

Mooi bedankt cadeau versturen

Prachtig boeket bloemen bezord op gewenste datum in een uithoek van Spanje! Top dus!–Corinr  

1

Een origineel bedankt cadeautje door de brievenbus versturen? Geef dan deze Verkade giftbox om iemand te bedanken. Je kunt de naam van de ontvanger op de doos laten zetten om het extra persoonlijk te maken. Echt een leuk en origineel bedankt cadeau!

dit is een leuk bedankt cadeau collega

Verkade giftbox | bedankt cadeau  

Review:

Bedankje 

Prachtig, ziet er super mooi uit, precies zoals de afbeeldingen. Kwaliteit oogt goed, hoe de chocolade proeft, weet ik helaas niet, die gaat naar de ontvanger.–Pauline   

1

Dit is wel een hele leuke manier om iemand te bedanken! Leuk om een vriendin of collega zich extra gewaardeerd te laten voelen. Geen twijfel mogelijk dat je met zo'n bedankje collega's een goed gevoel geeft. Dank je wel!

verrassing-laten-bezorgen

Zaden ‘Je bent goud waard’ | bedankjes juf  

Review:

Uitstekend

Uitstekend, want het is een ideale cadeau om je beste vriendin ermee te verrassen. Vooral het concept is echt een heel leuk idee.–S. van Gijsel   

1

Zeg dankjewel met een mooie mok met eigen foto. Dit is een origineel en praktisch bedankt cadeau, waar de ontvanger nog lang gebruik van zal maken. Een leuk idee als "bedankt collega" cadeau!

dit is een leuk bedankt cadeau man

Mok met eigen foto | bedankt cadeautjes  

Review:

Heldere website 

Heldere website, eenvoudig , veel keuze, goede kwaliteit.–Y. M. H. Blokland    

1

Van een kaartje op de mat wordt echt iedereen vrolijk. Van bedankjes natuurlijk ook, dus met dit kaartje maak je iemand dubbel blij! Wie ga jij dit bedankje sturen?

bedankt cadeau ouders

Wenskaart Thank You | bedankje opsturen

Review:

Bedankje sturen per post

Kadootje besteld voor een jarige job, bij de bestelling stond het juiste afleveradres, maar op de bevestiging stond een ander afhaalpunt. Mail gestuurd, ze hebben het meteen goed gemaakt opnieuw verstuurd en andere gewoon niet afhalen. Super lief en attent, dank jullie wel – jarige job was verrast!–Monique    

1

Dit boeket, inclusief vaas en engeltje, komt gewoon door de brievenbus! Dat is nog eens handig. Bedankt zeggen met een bloemetje was nog nooit zo makkelijk. Ideaal als "bedankt voor je hulp" cadeau.

dankjewel cadeau

Je bent een engel | bedankt cadeautje

Review:

Bedankje gekregen 

Bedankje gekregen van geadresseerde, ze vond het een heel origineel kadootje.–Marianne    

1

Wil je iemand origineel bedanken? Geef dan deze telegram van chocola. Een heel leuk bedankt cadeau dat je gemakkelijk in de brievenbus kunt laten bezorgen. Ik hoop voor de ontvangers dat ze allemaal lekkere lange namen hebben 🙂 Dan zijn dit echt leuke bedank cadeautjes!

origineel bedankt cadeau

Chocolade telegram | bedankjes

Review:

Origineel bedankt cadeau 

Ik heb al heel veel succes gehad met jullie chocoladetelegrams.–Maritza    

1

Dit is wel een heel bijzonder bedankt cadeau idee: een speciale oorkonde! Voor die super papa, de liefste juf, of de stoerste zus. Wie je ook wil bedanken, er is altijd een passende oorkonde, die je gemakkelijk kunt personaliseren.

iemand bedanken cadeau

Oorkonde | bedankt cadeau idee

Review:

Cadeau bedankt

Erg tevreden over het product, ook netjes verpakt en snel ontvangen, perfect !–Marcel

Wil je iemand een origineel bedankje sturen?

Dit zijn leukste bedankt cadeaus die je kunt geven als bedankje:

  1. Gepersonaliseerde Merci chocolade reep
  2. Fles Chardonnay met “Bedankt”-tekst
  3. Persoonlijke Oorkonde om te bedanken
  4. Mok met eigen foto met “Dank je wel”-tekst
  5. Bloemzaden ‘Je bent goud waard’

… en we hebben nog veel meer leuke bedank cadeaus om te geven.

cadeau-50jaar-man

LEES OOK:

AFSCHEID COLLEGA? 12 TIPS VOOR HET LEUKSTE PENSIOEN CADEAU

leuk cadeautje onder 10 euro

LEES OOK:

VOOR ELK FEEST LEUKE KLEINE CADEAUTJES ONDER 10 EURO

Wat geef je iemand om te bedanken?

Bedankt cadeautjes vind je op heel veel plekken, maar wat is nu het leukste bedankt cadeau idee? En hoe kun je iemand origineel bedanken? Bekijk dan onze leuke selectie bedank cadeautjes. Want we willen allemaal wel eens een bedankje versturen. En dan is het extra leuk om dat op een originele en persoonlijke manier te doen.

Bekijk hier onze leukste bedankt cadeautjes

Onze tips voor een origineel bedankt cadeau zijn allemaal origineel en worden gemakkelijk bij de ontvanger thuis bezorgd. Wil je iemand bedanken voor zijn hulp met een bedankt cadeautje? Wie weet heb je mazzel; als de ontvanger jou op zijn of haar beurt met een cadeau bedankt!

Op het moment van publiceren zijn alle producten op voorraad. Bij cadeaugids BigSellers zie je alleen de leukste cadeaus, handigste gadgets en de leukste date-ideeën. De beste cadeaus met de hoogste beoordelingen! ⭐⭐⭐⭐⭐ Vind altijd en snel een leuk cadeau voor hem, cadeau voor haar en iedereen. Leer meer.