Wat geef je na het lopen van de Nijmeegse vierdaagse? Het uitlopen van de vierdaagse is een prestatie. Dat verdient dus een Nijmeegse 4daagse cadeau! Maar wat is nu een origineel cadeau, nadat je de vierdaagse hebt uitgelopen of juist vooraf? Wij geven 21x top vierdaagse cadeautjes. Bestel een van deze 21 te gekke geschenken en verras de lopers bij de finish!

1

Zoals we allemaal weten; er is eigenlijk niets erger dan natte voeten tijdens het wandelen. Dus beste outdoor fans, houd je voeten droog met deze waterdichte sokken.

Avondvierdaagse cadeautjes

Waterdichte sokken | Nijmeegse Vierdaagse cadeautjes

Avondvierdaagse presentje

Waterdichte sokken | Cadeau vierdaagse

1

Wat is een handig cadeautje voor de Nijmeegse vierdaagse? Wat dacht je van een drinkfles! Hydrateren is super belangrijk. Soms zit je er even helemaal doorheen, laat een foto op deze fles afdrukken. Bij iedere slok zal er een glimlach op het gezicht verschijnen.

Wandelvierdaagse snoep

Gepersonaliseerde drinkfles | Vierdaagse Nijmegen

Review:

Vierdaagse traktatie

“Goede kwaliteit en het water blijft er lekker koud in!” –Tamara

1

Een grappig wandelcadeautje: leren fluiten met één grasspriet? Geef dan de Grasfluit mee als iemand de vierdaagse gaat wandelen. De grasfluit is gemaakt om te fluiten op een dikke, platte grasspriet. Voel je één met de natuur! Ook leuk als aanmoediging cadeau!

Avondvierdaagse cadeautjes

Grasfluit | Nijmeegse Vierdaagse cadeau

Avondvierdaagse presentje

Grasfluit | Vierdaagse kado idee

1

Wat geef je iemand die de vierdaagse heeft gelopen? Na zo'n prestatie verdien je wat lekkers! Geef deze gepersonaliseerde giftbox vol met Celebrations. Een leuke manier om te vieren dat je de vierdaagse hebt gelopen. Helemaal als je er een persoonlijke boodschap op zet! Jammie!

Online vierdaagse snoep kopen

Celebrations giftbox | Vierdaagse snoep

Review:

Vierdaagse traktaties

“Leuke manier om een persoonlijk cadeau te maken en iemand te verrassen. Mooie afdruk, snel en goed geleverd. Zeer tevreden.” –Marian

1

En wat kun je cadeau geven na de 4 daagse? Nou, een voetenbadje is waarschijnlijk zeer welkom. Heerlijk even die zere voeten tot rust laten komen. Echt even genieten!

Wat geef je na de Nijmeegse Vierdaagse

Voetenbadje | Vierdaagse presentje

Review:

Leuke Nijmeegse vierdaagse cadeautjes

“Cadeautje was vol enthousiasme in ontvangst genomen, daarbij snelle verzending en leuk en goed verpakt.” –Mandy

1

Wat geef je voor de Nijmeegse Vierdaagse? Want blaren en pijnlijke wondjes? Geen paniek! Geef handige EHBO wandelkit. Deze kit helpt goed bij het herstel van allerlei kwalen na de Nijmeegse vierdaagse en is zeer compleet. Een top vierdaagse cadeau dus!

Wat geef je laatste dag avondvierdaagse

EHBO wandelkit | Vierdaagse beloning

Review:

4 daagse cadeautjes

“Zeer complete EHBO-kit, iedere serieuze bergsporter heeft deze kit in de rugzak. Kit bevat middelen bij ziekte en ongevallen. Ook reddingsartikelen als deken, spalk en mitella’s. Geheel is efficient verpakt in stevig foudraal met dikke rits. Biedt nog ruimte voor toevoegen van artikelrn naar eigen keuze. Rugzak nodig, past vanwege compleetheid niet in een heuptasje oid.” –Peter1968

1

Het behalen van de Nijmeegse vierdaagse vraagt om een medaille! Een toepasselijk cadeau voor de vierdaagse! Maak hem helemaal persoonlijk. Wacht bij de finish en hang hem om de nek van jouw held! Geef er een echte beker bij en de overwinning is compleet!

Vierdaagse kruis

Medaille met tekst | Vierdaagse medaille

Vierdaagse Nijmegen

Trofee met foto en tekst | Vierdaagse beloningen

1

Waarschijnlijk handiger om vooraf cadeau te krijgen, maar voor degene die de wandelsmaak al te pakken hebben, is bescherming tegen de zon of regen altijd welkom. Geef deze fanatieke wandelaar dan dit leuke 'vissers'-hoedje als wandelcadeau. Je kunt er zelfs een mooie persoonlijk kreet op laten borduren.

Vierdaagse bloemen

Visserhoed met borduursel |

Wat geef je voor de Avondvierdaagse?

Review:

Leuk cadeau voor wandelaars of wandelclub

“Makkelijke website, duidelijke produkt omschrijvingen en redelijke prijzen, ontvanger was er erg blij mee. Produkten snel en volgens afspraak verzonden. Wat wil je nog meer?” –Marcel

1

Na de inspanning verdient men wel een biertje! Dit boekje bevat 30 wandelroutes in Nederland, 5 tot 15 kilometer lang, die allemaal bij een plek eindigen waar je een lokaal of regionaal speciaal biertje kunt drinken. Ook staat er veel over de omgeving beschreven. Wandelen, met beloning! Een heerlijk cadeautje voor de wandelaars!

Vierdaagse bloemen

Bierwandelboek | 4 daagse cadeautjes

Review:

Cadeau Nijmeegse 4daagse

“Ik heb dit boek nu aan 3 vrienden gegeven, ze zijn allemaal blij verrast. Vinden het een geweldig boek.” –Maho

1

Het kan natuurlijk wel eens zo zijn – alleen hypothetisch natuurlijk – dat je onderweg weleens een verkwikkend slokje nodig kan hebben! Dan is dit een van de handigere Nijmeegse vierdaagse cadeautjes...

Vierdaagse traktatie

Veldfles personaliseerbaar | Nijmeegse vierdaagse cadeau

Review:

Personaliseerbare veldfles met initialen

“Leuk idee en mooi ontwerp! Ook heel licht. Enkel jammer dat de opdruk niet heel strak was, aan de letters en de cirkel zitten wat spikkels als je van dichtbij kijkt.
Voor de rest heel tevreden!” –Luna

1

Wat geef je iemand die de Vierdaagse gaat lopen? Een goede rugzak is het halve werk! Dus geef iemand die de 4daagse gaat lopen een mooie rugzak, met naam of andere boodschap erop. Echt een origineel en handig vierdaagse kado.

Vierdaagse kruis

Gepersonaliseerde rugzak | Cadeau Nijmeegse Vierdaagse

Review:

Avondvierdaagse cadeau

“Het was perfect!!!!” –Michaela

1

Geblesseerd geraakt bij het lopen? Geen paniek, boek gewoon een wandeling ‘geneeskracht van de natuur’, in de buurt van Nijmegen. Leer alles over de heilzame werking van de natuur tijdens het lopen. Mooi en leerzaam. Geef je snel op!

Vierdaagse traktatie

Wandeling geneeskracht | Nijmeegse vierdaagse cadeau

Review:

Vierdaagse traktatie

“Leuke en vooral ook originele kado’s. Zeker voor mensen die alles al hebben.” –Malindi

1

Een toepasselijk 4daagse cadeau: wandelstok pennen! Deze stijlvolle pennen zijn leuk om te zien en ze schrijven ook heerlijk. Een succes boek je makkelijk met deze pennen, bij de oudere wandelaar, met stok!

Vierdaagse vlag

Wandelstok pen | Vierdaagse cadeautjes

Review:

Vierdaagse kadootjes

“Mijn eerste ervaring met deze webwinkel. Ik ben zeer tevreden, voor herhaling vatbaar. Virendelijke klantenservice. Top!” –Elisa

1

Wat geef je jouw vriendin die de 4daagse loopt? Laat een ketting graveren! Heel persoonlijk en mooi. Geef er een prachtige armband bij, beiden van Lucardi. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor 1 van de 2.

Vierdaagse gladiolen

Stalen ketting | Nijmegen vierdaagse

Vierdaagse kruis

Zilveren armband | Cadeau vierdaagse

1

Helemaal de smaak te pakken? Dit is een echt wandelaar cadeautje. Met dit klompenpaden wandelboekje leer je van alles over de geschiedenis en het Nederlandse landschap. Al lopende leert men!

Waar kan ik avondvierdaagse snoep kopen

Klompenpaden | Vierdaagse kadootje

Review:

Cadeaus Vierdaagse

“Mega fantastisch, zeer behulpzaam, vriendelijk. Snel antwoord. Supersnelle levering verzorgd…echt top mega aanrader!!!” –Kaat

1

Nog steeds niet uitgewandeld? Verliefd geworden op Nijmegen? Geef dan deze uitdagende puzzelwandeling cadeau. Verken de Nijmeegse binnenstad op een unieke manier en maak de 4daagse gewoon 5 dagen!

Wat geef je mee met de avondvierdaagse

Puzzelwandeling Nijmegen | Cadeau voor wandelaars

Review:

Cadeautje wandelvierdaagse

“Super leuk en prachtige omgeving.” –R

1

Een beloning voor het lopen van de Nijmeegse vierdaagse? Geef dit massageapparaat! Geen stijve spieren de volgende dag met dit massageapparaat. Dus geef hem voor, tijdens of na het lopen aan een stoere wandelaar!

Wat geef je laatste dag avondvierdaagse

Massage gun | Vierdaagse beloningen

Review:

Cadeau voor wandelaars 4daagse

“Ten eerste complimenten over de levertijd. Ik heb het gisterenavond besteld en nu al binnen! Heel fijn.
De batterij is niet volledig opgeladen uit de doos, dus ik kon hem maar heel even testen. Maar ik weet nu al dat dit de beste aankoop van het jaar was. Mijn spieren ontspannen direct. Als hij weer opgeladen is ga ik eens proberen om de echt vaste spieren aan te pakken.” –Steve

1

Hoe lang doe je over een uur wandelen? Met dit prachtige houten horloge kan de wandelaar bijhouden of ze op schema is. Een natuurlijk horloge, wat je ook nog eens kan laten graveren. Een prachtig aandenken voor de vierdaagse!

Vierdaagse snoep

Wood Watch | Nijmeegse vierdaagse cadeau

1

Na de vierdaagse nog wad lopen? Boek dan snel deze spannende wadlooptocht. Ga samen wadlopen tussen Ameland en Schiermonnikoog. Misschien spot je wel een zeehond, die heb je niet in Nijmegen!

Avondvierdaagse snoep

Wadlooptocht | Cadeau nijmeegse vierdaagse

Review:

4daagse cadeau

“Via Doenkado een belevenis wadlopen geboekt.Wat een topdag en goed geregeld allemaal, echt een top dagje uit, aanrader!!!” –Inge

1

Ojaaa, een voetmassage! Dat zal vast heel goed worden gewaardeerd door deze wandelaar. Heerlijk ontspannen en de pijnlijke voeten relaxen. Top 4 daagse cadeautje!

cadeau nijmeegse vierdaagse

Voetmassage mat | Vierdaagse presentjes

Review:

Superfijn cadeautje wandelvierdaagse

“Het werkt goed tegen zere voeten na veel lopen!” –J

1

BONUS: En natuurlijk: bloemen! Want bloemen zijn ALTIJD een goed idee. Geef een van deze prachtige boeketten (bij voorkeur natuurlijk Gladiolen), doe er een leuke kaart bij met een mooie persoonlijke boodschap en je maakt de wandelaar sowieso blij! Kies een van onze prachtige boeketten, voor ieder wat wils!

Vierdaagse gladiolen

Bloemen | Vierdaagse bloemen

Review:

Goede keuze om te geven voor 4daagse

“Ja goede keuze van bloemen en prijzen. Met verschillende opties om het allemaal een beetje leuker te maken. De website is makkelijk te gebruiken en je kan de datum uit zoeken voor een bezorging.” –Emanuel

Wat geef je cadeau aan de loper van de vierdaagse?

Hier zijn de allerleukste 4 daagse cadeautjes die je wandelaars als kadootje kunt geven:

  1. Heerlijk relaxend voetenbadje
  2. Visserhoedje als zonbescherming met tekst geborduurd
  3. Grasfluit voor muzikale begeleiding
  4. Waterdichte wandelsokken
  5. Trofee met foto en tekst

… en we hebben veel meer leuke wandelvierdaagse cadeaus om te geven.

BigSellers Kadogids is een behulpzame en betrouwbare partner die jou helpt bij het vinden van hét perfecte cadeau, voor ieder persoon en elke feestelijke gelegenheid.

Op het moment van publiceren zijn alle producten op voorraad. Bij BigSellers Kadogids zie je alleen meest originele cadeaus, handigste gadgets en de leukste date-ideeën, samengesteld door onze cadeau-experts. De beste cadeaus met de hoogste beoordelingen! ★★★★★ In onze cadeaugids vind jij handig en snel een leuk cadeau voor hem, cadeau voor haar, voor vriendinnen, voor vrienden, familie, collega's en echt iedereen. Leer meer.