Adverteren bij BigSellers.nl

Een leuk cadeau? Laat het weten!

Meld jouw originele product of leuke uitje

Ken je een leuke cadeauwinkel waar ze mooie en unieke cadeau’s verkopen? Of heb je zelf een cadeauwinkel met unieke cadeaus? Laat het ons dan weten! Als online Kadogids laten wij onze bezoekers graag het beste in cadeaus, gadgets en uitjes zien. Wij speuren het internet af naar de meest originele cadeaus, leuke avonturen en de nieuwste gadgets, zodat zij niet hoeven te zoeken. We wijzen ze met liefde de weg. Maar ook wij kunnen altijd goede en nuttige aanwijzingen gebruiken!

Wat kun je doen

Ben jij een ondernemer met unieke cadeau’s en wil je deze graag aan een groter publiek laten zien? Dan is BigSellers Kadogids het beste platform voor jou! Stuur dan een link van jouw product of website in een mailtje. Als het een aanvulling is op ons aanbod, nemen we contact met je op over de plaatsing van jouw product in één (of meerdere) van onze cadeaublogs.

Je kunt ook adverteren bij BigSellers Kadogids. Waarom is dit interessant voor jou?

Uit ervaring weten wij bij BigSellers Kadogids als geen ander wie welk product leuk vindt. We hebben dit geleerd door te kijken naar wat mensen in het verleden hebben gekocht, waar ze naar hebben gekeken en welke reviews zij bij de verschillende webwinkels hebben achtergelaten. Wij sluiten onze blogs daar dan ook naadloos op aan. Dit maakt ons extra waardevol & interessant voor adverteerders en cadeauwinkels en voor onze cadeaufans natuurlijk!

Door onze jarenlange samenwerking met betrouwbare webwinkels zijn wij experts geworden op het gebied van online shoppen . We hebben inmiddels een neus voor wat mensen leuk vinden. Met onze blogs bereiken wij altijd de juiste doelgroep, omdat wij ons verdiepen in onze bezoekers en in hun voorkeuren. Dat blijkt wel uit het grote aantal cadeaufans, dat dagelijks onze website bezoekt!

Ook geven deze bezoekers ons nog meer inzicht over hun wensen en behoeften. Wij weten dus wat populair is én ook wat goed verkoopt.

Juist dát maakt de cadeaublogs BigSellers zo aantrekkelijk voor winkels als YourSurprise, Smartphoto, Bol., Placethemoment.nl, Greetz, Plantje.nl, Chocoladebezorgd, Bloomgift, et cetera.

Bovendien geeft het team van BigSellers de aangesloten webwinkels gerichte informatie over de populariteit van hun producten bij een specifieke doelgroep, maar ook ten opzichte van andere grote én kleine cadeauwinkels. En juist dat is voor adverteerders waardevolle informatie die nergens anders te krijgen is dan bij BigSellers!

Stuur ons een mail

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden om jouw unieke cadeaus op onze website te plaatsen? Wil je gebruik maken van een extra platform waarop jouw cadeau of product door veel meer mensen kan worden gezien? Of ken je een product dat je graag terugziet op BigSellers Kadogids of onze Facebook pagina?

Stuur ons een berichtje, wij horen graag van je!

Hartelijke groet,

Eva & Melanie
Team BigSellers

Contact informatie

BigSellers Kadogids
Emrikweg 37b
2031 BT Haarlem
Noord-Holland – Nederland

T: +31 (0)23 2052836
E: info@bigsellers.nl
bigsellers.nl

KvK: 71875557

ONZE BESTE CADEAUTIPS IN JOUW MAILBOX?
Loading...
– VOOR ADVERTEERDERS –
Adverteren op BigSellers?
KIES VOOR BIGSELLERS KADOGIDS:
  • Keuze uit meer dan 5.000 cadeau ideeën

  • Al jaren de beste Kadogids van Nederland

  • Vertrouwde gids voor zorgeloos winkelen

  • De beste hulp bij het vinden van cadeaus

  • Al 2,5 miljoen cadeaufans gingen je voor

  • Beoordeling 9.8