Adverteren bij BigSellers.nl

Een leuk cadeau? Laat het weten!

Plaats je product of adverteer met een banner

Ken je een leuke cadeauwinkel waar ze mooie en unieke cadeau’s verkopen? Laat het ons dan weten! Als online kadogids laten wij graag het beste in cadeaus, gadgets, uitjes en lifestyle aan onze bezoekers zien. Wij speuren het internet af naar de meest originele cadeaus, leuke avonturen en de nieuwste gadgets, zodat zij niet hoeven te zoeken. We wijzen ze met liefde de weg. Maar we kunnen altijd goede en leuke cadeautips gebruiken!

Wat kun je doen

Ben jij een ondernemer met unieke cadeau’s en wil je deze graag aan een groter publiek laten zien? Dan is BigSellers Kadogids het beste platform voor jou! Stuur dan een link van jouw product of website in een mailtje. Als het een aanvulling is op ons aanbod, nemen we contact met je op over de plaatsing van jouw product in 1 van onze artikelen.

Waarom is het interessant om te adverteren bij BigSellers Kadogids?

Wij bij BigSellers Kadogids weten als geen ander welke mensen welke producten leuk vinden. Wij sluiten onze blogs daar dan ook naadloos op aan. Dit maakt ons extra waardevol & interessant voor adverteerders en cadeauwinkels (en voor onze cadeaufans natuurlijk).

Door onze jarenlange ervaring met bigsellers.nl en andere webwinkels zijn wij experts op het gebied van online shoppen. Met onze blogs bereiken wij altijd de juiste doelgroep, omdat wij ons verdiepen in onze bezoekers en dus precies weten wat zij leuk vinden. Dat blijkt wel uit het grote aantal cadeaufans, dat dagelijks onze website bezoekt!

Ook geven deze bezoekers ons nog meer inzicht over hun wensen en behoeften. Wij weten dus wat populair is én ook wat goed verkoopt.

Juist dát maakt de cadeaublogs BigSellers zo aantrekkelijk voor winkels als YourSurprise, Smartphoto, Bol. Bloompost, Greetz et cetera.

Bovendien geeft het team van BigSellers de aangesloten webwinkels gerichte informatie over de populariteit van hun producten bij een specifieke doelgroep, maar ook ten opzichte van andere grote én kleine cadeauwinkels. En juist dat is voor adverteerders waardevolle informatie die nergens anders te krijgen is dan bij BigSellers!

Stuur ons een mail

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden om jouw unieke cadeaus op onze website te plaatsen? Wil je gebruik maken van een extra platform waarop jouw cadeau of product door veel meer mensen kan worden gezien? Of ken je een product dat je graag terugziet op BigSellers Kadogids of onze Facebook pagina?

Stuur ons een berichtje, wij horen graag van je!

Hartelijke groet,

Eva & Melanie, Team BigSellers

Contact informatie

BigSellers Kadogids
Emrikweg 37b
2031 BT Haarlem
Noord-Holland – Nederland

T: +31 (0)23 2052836
E: info@bigsellers.nl
bigsellers.nl

KvK: 71875557