Adverteren bij BigSellers.nl

Een leuk cadeau? Laat het weten!

Ken je een leuke cadeauwinkel waar ze mooie en unieke cadeau’s verkopen? Laat het ons dan weten! Als online kadogids laten wij graag het beste in cadeaus, gadgets, uitjes en lifestyle aan onze bezoekers zien. Wij speuren het internet af naar de meest originele cadeaus, leuke avonturen en de nieuwste gadgets, zodat zij niet hoeven te zoeken. We wijzen ze met liefde de weg. Maar we kunnen altijd goede en leuke cadeautips gebruiken!

Wat kun je doen

Ben jij een ondernemer met unieke cadeau’s en wil je deze graag aan een groter publiek laten zien? Dan is BigSellers Kadogids het beste platform voor jou! Stuur dan een link van jouw product of website in een mailtje. Als het een aanvulling is op ons aanbod, nemen we contact met je op over de plaatsing van jouw product in 1 van onze artikelen.

Stuur ons een mail

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden om jouw unieke cadeaus op onze website te plaatsen? Wil je gebruik maken van een extra platform waarop jouw cadeau of product door veel meer mensen kan worden gezien? Of ken je een product dat je graag terugziet op BigSellers Kadogids of onze Facebook pagina?

Stuur ons een berichtje, wij horen graag van je!

Hartelijke groet,

Eva & Melanie, team BigSellers

Contact informatie

BigSellers Kadogids
Emrikweg 37b
2031 BT Haarlem
Noord-Holland – Nederland

T: +31 (0)23 2052836
E: info@bigsellers.nl
bigsellers.nl

KvK: 71875557