BigSellers Kadogids

100% Tevreden­heids­garantie

BigSellers Kadogids is jouw online winkelgids voor het beste in cadeaus, gadgets, uitjes en lifestyle. Wij speuren het internet af naar de meest originele cadeaus, leuke avonturen en de nieuwste gadgets, zodat jij niet hoeft te zoeken. Als online winkelgids wijzen we jou met liefde de weg. Hieronder leggen we uit hoe we ervoor zorgen dat jij altijd 100% tevreden bent met je cadeau, uitje of gadgets.

Waarom BigSellers het beste is voor jou als consument?

Omdat wij door lezers worden ondersteund. Zo werkt het: bestel een cadeau, gadget, romantische overnachting of een leuke date via een link op onze website en wij ontvangen dan een (kleine) commissie van de verkoper, omdat wij jou hebben aangedragen als klant. Dit kost jou helemaal niets extra’s.

Sterker nog, met onze links weet je zeker dat je cadeaus, dates en gadgets bestelt van hoge kwaliteit. En niet per ongeluk een namaak product, of een cadeau bij een mindere webshop bestelt. Via BigSellers vindt jij dus altijd het beste cadeau!

Bovendien: wij verdienen alleen als jij helemaal tevreden bent met je aankoop. Stuur je een product retour, dan krijgen we niks. Dus, alleen als jij 100% tevreden bent met je cadeau worden commissies uitgekeerd.

Wij willen dus dat jij 100% tevreden bent. Minderwaardige producten aanprijzen levert jou niets op, maar ons ook niet. En precies omdat we je juist weer graag terugzien op onze site, prijzen we alleen de allerbeste cadeau artikelen aan en zoeken wij altijd naar nieuwe cadeaus die je niet op andere cadeaugidsen vindt.

Affiliate marketing is de meest eerlijke vorm van marketing. In tegenstelling tot reguliere vormen van reclame: affiliate sites verdienen pas geld als jij 100% tevreden bent.

Eerlijk onderzoek naar de beste shopping deals

Onze product cadeau reviews zijn dus tot stand gekomen door een mix van recensies van klanten, ons eigen test programma en duizenden gebruikerservaringen. Op het moment van schrijven en publiceren checken wij of alle product of kado’s op voorraad zijn en alle prijzen van de cadeaus, gadgets en reizen correct zijn weergegeven.

Om zoveel mogelijk mensen blij te maken, doen we ook zelf uitgebreid onderzoek naar de allerbeste shopping deals, leuke cadeaus en handige en nieuwe gadgets. Dat vermindert ook nog eens drastisch het aantal retouren. En daarom is affiliate volgens ons het meest eerlijke systeem. Want wij verdienen alleen aan tevreden klanten. En tevreden klanten willen we zoveel mogelijk!

De mooiste cadeaus met de meeste goeie reviews

Voor jou speuren we dagelijks naar lieve moederdagcadeaus, stoere vaderdag geschenken en de meest originele cadeaus voor je vriendin en een bijzonder cadeau voor je verkering. Slimme gadgets, handige gadgets, fantastische festivalgadgets en grappige gadgets voor badkamer, woonkamer, slaapkamer en tuin. Een romantisch nachtje weg, bijzondere uitjes en verrassende Valentijnscadeaus. Lifestyle tips, leuke weekendjes weg in bijzondere hotels door Nederland en alles je wat je nog meer kan bedenken zie je hier op BigSellers! Zoals ook cadeautjes om iemand te bedanken, of om een collega die met pensioen gaat in het zonnetje te zetten, of om juist iemand die het moeilijk heeft een hart onder de riem te steken. Zelfs om een cadeautje te geven voor een 25 jarig huwelijk en een 50 jarig huwelijk, of een ander feestelijk jubileum. En wat te denken van een origineel huwelijkscadeau of housewarming cadeau; je vindt alle leuke cadeautips bij BigSellers Kadogids.

Uitsluitend winkels en cadeau artikelen met de hoogste waardering, worden door ons in het zonnetje gezet.

Alles wat je ziet op BigSellers Kadogids is eerst nauwkeurig beoordeeld aan de hand van onze 3 R’s: Recensies, Respons en Reputatie. We wegen reviews, vergelijken cadeau producten en beoordelen meerdere webwinkels. Alleen de mooiste cadeaus, bij de beste webshops, voor een perfecte prijs, verdienen een plek op BigSellers.nl

Zo ben jij altijd verzekert van goede, bijzondere en originele cadeaus, gadgets en belevenissen. Voor een perfecte prijs.

De hoogste kwaliteit cadeaus, gadgets en links

Vind je alles wat we aanprijzen ook geweldig? Wil je weten waarom je koopt via BigSellers Kadogids? Wil je zeker weten of je uitkomt bij de juiste webshop of juiste winkel binnen het platform van bol.com? Klik dan door via onze links. Zo weet je zeker dat je alleen cadeaus bestelt van hoge kwaliteit met de beste beoordelingen. Voor jezelf of een ander.

Heb je ook een product dat je graag terugziet op BigSellers Kadogids of onze Facebookpagina?

Stuur ons een berichtje, wij horen graag van je!

Hartelijke groet,

Eva & Melanie, team BigSellers

Contact informatie

BigSellers Kadogids
Emrikweg 37b
2031 BT Haarlem
Noord-Holland – Nederland

T: +31 (0)23 2052836
E: info@bigsellers.nl
bigsellers.nl

KvK: 71875557