Wat geef je iemand die stopt met werken? Een mooi pensioen cadeau kan dan natuurlijk niet achterblijven. Hier presenteren we 12 van de leukste pensioen cadeau tips voor als je collega met pensioen gaat. Want met een afscheidscadeau, pensioen of vertrek, wil je graag zeggen dat je met veel plezier hebt samengewerkt. En dan mag een collega afscheid cadeau best bijzonder gemaakt worden door deze 12 pensioen cadeau tips!

1

Gaat jullie favoriete collega met pensioen? Pak het afscheid dan groots aan en maak samen een persoonlijk Glossy magazine. Daarin kunnen jullie alle mooie herinneringen en anekdotes delen met fraaie foto's en vrolijke illustraties. Je geeft je collega echt een cadeau waar ze nog lang van zullen genieten.

Pensioen cadeau voor collega

Persoonlijk Glossy magazine | Cadeau voor pensioen collega  

Cadeau pensioen collega

Leuk persoonlijk pensioen cadeau voor je collega’s

Review: “Een hele fijne website, met leuke tools en lay outs. Super blij met het eindresultaat en een echte aanrader!” –R.v.W.

1

Als je collega met pensioen gaat wil je ze natuurlijk iets leuks geven bij hun afscheid. Dit is een perfect cadeau om als afscheid collega cadeau te geven of om hun nieuwe droombaan te vieren. Deze fles Piper Heidsieck zit in een houten en jij ontwerpt het deksel helemaal zelf met een groepsfoto van het team, jullie bedrijfslogo, naam of andere tekst.

symbolisch cadeau nieuw huis

Champagne cadeau | cadeau afscheid collega

Collega met pensioen

Review: “Leuk en origineel cadeau om te geven. Wij zijn blij met het resultaat en de mogelijkheid om er echt een champagne etiket van te maken, met een eigen twist van een logo.” –Stefan

1

Wil jij je collega die met pensioen gaat bedanken met chocolade? Dan is deze box met overheerlijke Merci chocolade het perfecte cadeau! Het is een special pensioen cadeau om iemand te verrassen bij hun afscheid! Collega’s maken je cadeau extra bijzonder door een leuke foto en tekst toe te voegen.

symbolisch cadeau nieuw huis

Merci geschenkset | afscheid collega pensioen

Ik ga met pensioen en wil mijn collega’s bedanken

Review: “Zeer tevreden over Greetz, door de keuze aan kaarten en of cadeau’s. Het personaliseren van de kaarten en of cadeau’s. Hoe het geleverd wordt.” –C van N

1

Dit is een van de beste pensioen cadeau tips als je je afvraagt: wat geef je iemand die stopt met werken? Met deze fijne Enjoy mok heb je een grappig afscheid collega cadeau in handen. Op de mok staat: de leukste collega van de wereld. Je collega vindt dit vast een mooi pensioen cadeau.

afscheidscadeau pensioen

Enjoy Mok | collega afscheid

Afscheid collega cadeautje

Review: “Geschreven bij Mok – Mooi mens. Wat ik vooral goed vind: fraai design, goede kwaliteit.” –Buddy73

1

Aaaah ze gaat jullie verlaten... Ooooh nee, hij vertrekt nu echt! Hoogste tijd om een mooi afscheidsboek voor je collega die vertrekt in te vullen met elkaar. Laat al je collega's hun eigen verhalen en succeswensen opschrijven in dit 'Uitzwaaiboek' van Font of You. Zo geef je te gek cadeau voor pensioen met toffe verhalen gebundeld in 1 boek.

afscheidscadeau pensioen

Uitzwaaiboekje | cadeautje collega afscheid

Afscheid nemen bestaat niet (met dit invulboek)

Review: “Onwijs leuk om te geven én om te krijgen. Mooie herinneringen, verhalen en feitjes die op een grappige manier vastgelegd worden. Zo zorg je dat jouw ex-collega je nooit vergeet. Mooi boek, van hoge kwaliteit.” –DianaHa

1

Heb je een afscheid van een collega die met pensioen gaat? En houdt deze van een citrus fris drankje? Dan valt deze ambachtelijk gemaakte limoncello zeker in de smaak! In deze giftbox zitten ook 2 leuke glaasjes die je een persoonlijk bericht kunt geven. Proost!

cadeau pensioen collega

Limoncello cadeau | cadeau pensioen collega

Heerlijk afscheid collega kado

Review: “Een overheerlijke limoncello. Heb heel lang gezocht naar een goede en op aanraden van een slijter in Dordrecht deze geproefd. Heeeeeerlijk! O ja en super snel geleverd!” –Corina v.D.

1

Met pensioen? Dan heeft je collega genoeg tijd om Nederland te ontdekken. Onverwacht Nederland is een prachtig boek om cadeau te geven aan bijvoorbeeld een collega die afscheid neemt en die graag in Nederland op vakantie gaat of blijft. Met dit boek zien ze veel bijzondere plekken, zonder op die toeristische plekken te komen.

afscheidscadeau pensioen

Onverwacht Nederland | pensioen cadeau

Mooi met pensioen cadeau

Review: “Met name het ruime assortiment en de klantvriendelijke website. En de mogelijkheden voor snelle(re) levering.” –Sietske de Boer

1

Gaat je collega met pensioen? Dan hebben ze alle tijd om lekker hun eigen bier te brouwen. Zeker als je collega een echte bierfanaat is. Dan is deze toffe Brew Barrel met gegraveerde glazen perfect. Het enige wat ze hoeven te doen is de ingrediënten mengen en een beetje water toevoegen. En na een weekje geduld kan je collega met pensioen met z’n of haar eigen zelfgemaakte biertje.

pensioen cadeau tips

Bierbrouw cadeau | Wat geef je iemand die met pensioen gaat?

Mooi afscheid cadeau collega

Review: “De ontvanger hebben we inmiddels bijgemaakt met dit fantastische cadeau. Het viel ontzettend in de smaak. Goede kwaliteit en netjes verpakt ook. De ontvanger is er ontzettend blij mee. Super leuk om te geven aan de echte bierliefhebber.” –Sanne

1

Wat zeg je tegen iemand die met pensioen gaat? Wat afscheid cadeau tips betreft mag deze heerlijke fles wijn van Maluni niet ontbreken. Want jouw collega verdient gewoon een mooi pensioen cadeau. Stuur daarom als afscheidscadeau pensioen deze heerlijke wijn met persoonlijk design op het etiket. Superleuk als aandenken!

afscheid collega cadeau

Wijn cadeau | afscheid collega cadeau

Ik ben een trouwe klant van Greetz!

Review: “De reden is fijne site, betrouwbaar en snel in levering! Ook als je zelf op het nippertje aan een verjaardag of iets anders denkt !” –Jagt

1

Als je collega de pensioenleeftijd heeft bereikt, wordt het tijd voor een grappig pensioen cadeau. Wat wens je iemand die met pensioen gaat? In ‘Niks Geraniums!’ staan allerlei zinnige en onzinnige tips, adviezen en leuk uitjes om deze nieuwe periode in het leven een mooie invulling te geven. Met meest gestelde vragen, leuke grappen maar voor tips om te leren genieten!

grappig afscheid collega humor

Niks geraniums! | grappig afscheid collega humor

Grappige verhaaltjes en wetenswaardigheden

Review: “Leuke feiten en ook grappige anekdotes bevat dit boekje. Superleuk om te geven aan iemand die met pensioen gaat!” –Daniela3

1

Dit is een superleuk cadeautje voor als je collega afscheid neemt. Een stoer landelijk plankje waar je bijvoorbeeld BEDANKT FIJNE COLLEGA op kunt laten graveren. Een handige afscheid cadeau collega heeft met handvat een formaat van 15x27cm en is gemaakt van mangohout.

pensioen cadeau tips

Bedankt kado | pensioen cadeau tips

Afscheidskado

Review: “De plank is erg mooi, niet zo zwaar zoals wat ik dacht. Hij is versierd dus je hoefde niks meer doen als je dit als cadeau wil geven. Ik kocht dit voor mijn collega en hij was erg blij!” –Yanitjon

1

Ook 1 van de leukere afscheid collega ideeën is dit pensioenkoffertje die je kunt geven als afscheidscadeau voor een collega. Het koffertje wordt vaak gebruikt om afscheid te nemen van je leukste collega die vertrekt. Je kunt het vullen met lieve brieven, leuke kaartjes, kleine afscheid collega cadeautjes en/of een fotoboekje als herinnering aan jullie fijne samenwerking.

afscheid collega ideeën

Overlevingspakket pensioen | afscheid collega ideeën

Zeer tevreden met bol.com

Review: “Mijn ervaringen zijn erg goed met BOL.com wordt altijd goed geholpen en er wat oplossend mee gedacht. Het is ook een overzichtelijke site en betrouwbaar dat laatste vind ik ook zeer belangrijk, in deze tijd.” –Moon

1

Als je collega met pensioen gaat kan deze niet achterblijven: de slagroomtaart! Dus als je iets te vieren hebt met jouw collega’s? Ga voor deze ambachtelijke klassieker gevuld met banketbakkersroom en slagroom. Andersom kan natuurlijk ook, als je denkt: "ik ga met pensioen en wil mijn collega's bedanken." Ook dan is dit een heerlijk met pensioen cadeau!

cadeau collega afscheid

Slagroom taart | ik ga met pensioen en wil mijn collega’s bedanken

Cadeau collega afscheid

Review: “Taartenwinkel.nl heeft voor ons afgelopen maandag 34 taarten bezorgd op diverse adressen door heel Nederland. We zijn erg tevreden over de service, levering en smaak van deze taarten.” –M. Elting

1

Collega met pensioen? Dan is het geven van een mooie bos bloemen met een leuke afscheidskaart altijd een goed pensioen cadeau idee. En je kunt er een fles Prosecco bij doen. Laat zien dat je je collega die vertrekt echt waardeert met dit vrolijke afscheidscadeau.

afscheid cadeau collega

afscheid cadeau collega

afscheid collega cadeautje

afscheid collega cadeautje

1

Als je collega met pensioen gaat, moet een klein grapje wel kunnen toch? Zet de hoofden van zijn meest gewaardeerde collega's op een kussen zodat hij jullie nooit meer zal vergeten. 🙂

grappig afscheid cadeau collega

afscheid collega grappig

wat geef je iemand die met pensioen gaat?

Dit zijn de beste pensioen cadeaus die je kunt geven als iemand met pensioen gaat:

  1. Gepersonaliseerd kussen met foto
  2. Fles Champagne met eigen tekst
  3. Uitzaaiboek gemaakt door collega’s
  4. Mok met “leukste collega van de wereld” tekst
  5. Overlevingspakket voor pensioen

… en we hebben nog veel meer leuke cadeaus voor pensioen om te geven uitgezocht.

BigSellers Kadogids is een behulpzame en betrouwbare partner die jou helpt bij het vinden van hét perfecte cadeau, voor ieder persoon en elke feestelijke gelegenheid.

Op het moment van publiceren zijn alle producten op voorraad. Bij BigSellers Kadogids zie je alleen meest originele cadeaus, handigste gadgets en de leukste date-ideeën, samengesteld door onze cadeau-experts. De beste cadeaus met de hoogste beoordelingen! ★★★★★ In onze cadeaugids vind jij handig en snel een leuk cadeau voor hem, cadeau voor haar, voor vriendinnen, voor vrienden, familie, collega's en echt iedereen. Leer meer.