Bedenk eens een leuk cadeau voor de juf en geef deze met je klas als afscheidscadeau. Soms zijn afscheidscadeautjes lastig te bedenken, want wat is nu een geschikt afscheidscadeau… Juf of meester wil je natuurlijk op een leuke manier bedanken voor alle goede zorgen. Bijvoorbeeld op de dag van de leerkrachten. Hier vind je zeker een leuk cadeautje voor juf of meester. Deze 17 afscheidscadeaus vindt je lerares echt leuk!

1

Een doos vol met lekkers met een schoolbordje erbij om iets leuks op te schrijven. Dit cadeau is heel toepasselijk om te geven als afscheidscadeau aan het einde van het schooljaar, juf zal er zeker blij mee zijn!

afscheid juf

Mixbox schoolbord | cadeau juf einde schooljaar

Review:

Bedankje juf

“Kreeg de taart als kado/verrassing. Mooi ingepakt. En de taart zag er prachtig uit en smaakte heerlijk. Leuk om te krijgen en leuk om te geven!” –Sonja

1

Een juffen cadeau voor de juf met humor. Deze grappige mok kun je laten personaliseren om het extra speciaal te maken. Uiteraard ook verkrijgbaar als cadeau voor meester. Leuk om te geven op de dag van de leerkrachten.

bedankt juf

Gepersonaliseerde mok | juffen cadeau

Review:

Juf bedankjes

“Uitstekend, snelle leveringen, goede kwaliteit, goede prijs en netjes ingepakt als cadeautje.” –Hoasj

1

Geef de juf samen een mooi cadeautje! Deze houten houder met vaas kun je vullen met bloemen. De bloemen zou je ook zelf van papier kunnen maken met een foto van de kinderen erop. Leuke herinnering voor haar!

Houten houder met vaas en tekst cadeau voor juf

Houten houder met vaas en tekst | cadeau voor juf

Review:

Mooi om te geven!

“Sneller geleverd dan vermeld. Echt heel blij met het resultaat, boven verwachting. Programma om gepersonaliseerde cadeau te maken werkte heel makkelijk. Via whatsapp binnen kantooruren snel reactie. Kortingscode die ik had gekregen werkte niet. Maar microsoft vond een andere. Ik kom graag nog eens terug!” –H.W.

1

Dit is een leuk cadeautje voor juf op juffendag, een heerlijke fles witte wijn, rode wijn of rosé. Een goeie manier om juf (of meester) te bedanken voor een fijn schooljaar.

bedankt juf cadeautje

Wijnzinnig bedankt | juffendag cadeau

Review:

Juf bedankjes

“Cadeautjes snel bezorgd en keurig verpakt. Ze zijn exact zoals ze gepresenteerd worden op de site. Zeer tevreden!!!” –Marjan

1

Deze flinke snoeppot (inhoud 1,8 kilo) kun je personaliseren met je eigen tekst en foto. Leuk om te geven en waarschijnlijk niet alleen een bijzonder cadeau voor de juf, maar ook voor de kinderen 😉

afscheidscadeau juf kopen

Snoeppot met eigen opdruk | juffenkado

Review:

Origineel cadeau juf

“Super leuk geworden en natuurlijk heerlijke snoepjes.” –Nathalie

1

Als je naar een andere klas of school gaat is dit een leuk afscheidscadeau om aan je juf te geven. Want ze heeft vast heel veel pennen en potloden die ze graag op een goede plek wil bewaren. Deze pennenhouder is dan een goed idee om aan je juf cadeau te geven. Met een lieve tekst of mooie foto erop. Vindt ze vast leuk! 🙂

afscheid juf ideeen

Pennenhouder met foto bedrukken | afscheid juf ideeen

Review:

Cadeautjes voor juffen

“Mooi aandenken en zeer mooi.” –M. Heythuyzen

1

Een beetje ontspannen na een zware dag op school met een klas vol drukke kinderen is wat iedere juf nodig heeft. Dit originele cadeau voor juf zal dus zeker vaak van pas komen! Zeker op juffendag!

cadeau meester en juffendag

Hoofdmassage | originele bedankjes juf

Review:

Juf kado

“Gisteravond een bestelling gedaan van 7 items. Vandaag voor 12.00 uur had ik het in huis. De producten voldoen ook aan mijn verwachtingen. Ik ben super blij en erg tevreden! Je kan met een gerust hart bij deze site bestellen.” –Laura

1

Dit prachtige boek is een wel heel origineel cadeau, juf zal het zeker koesteren. Personaliseer het boek met de naam van juf of meester en van jouw kind. Je kunt zelfs een tekst en foto toevoegen. Het boekje heeft een lief verhaal en is ook nog prachtig geïllustreerd.

cadeau juffendag

Boek met naam | juf cadeautje geven

Review:

Juf cadeau einde schooljaar

“Ik heb het cadeau besteld voor de laatste schooldag, mijn zoon gaat na een andere school dus dacht dat dit wel een leuk aandenken is voor zijn juf!” –Kaya

1

Houdt juf of meester van thee? Dan is dit theemoment een origineel juffen cadeau. Leuk als cadeau aan het eind van het schooljaar, of als originele bedankjes. Juf of meester zal er vast van genieten.

cadeau afscheid juf

Theemoment | afscheidskado juf

Review:

Cadeau juf afscheid

“Makkelijk te bestellen en werd geleverd op gevraagde dag, ontvanger was blij verrast!” –Hanny

1

Een heerlijke manier om aan het eind van het schooljaar te zeggen: bedankt juf! Deze bonbons zijn niet alleen erg lekker, maar zien er ook nog eens prachtig uit! Ook erg leuk als juffendag cadeau.

afscheidscadeau juf peuterspeelzaal

Bonbons | juf cadeautjes

Review:

Verjaardag juf

“Al een paar keer besteld. Zelf samenstellen is leuk. Werkelijk heerlijke chocolade en ziet er prachtig uit. Heel mooi en goed verpakt.” –Jessica

1

Geef een lief cadeau aan je juf als afscheid. Gewoon, omdat ze zo'n goeie juf is en zodat ze een leuk aandenken van je heeft. Als ze groene vingers heeft en veel plantjes in de klas, dan is dit een leuk cadeautje voor de juf om te geven. Deze bloempot met foto erop!

originele bedankjes juf

Plantpot met foto | originele bedankjes juf

Review:

Cadeau voor juf

“Mooi product, potje is niet heel groot (voor de prijs) en als je hem binnen zet is het gaatje aan de onderkant niet echt handig, maar bedrukking is mooi! Heel blij mee 🤗” –Suus

1

Als er iemand een boekenlegger kan gebruiken is het wel een juf of meester. Leuk om bijvoorbeeld te gebruiken bij het voorleesboek in de klas. Een ideaal cadeautje voor juf.

kado voor de juf

Curious cat boekenlegger | afscheidscadeau juf einde schooljaar

Review:

Afscheidscadeautjes juf

“Goede en leuke webshop met veel keuze. Snelle levering en ook leuk dat er een rolletje pepermunt bij zat :-)” –Maaike

1

Dit is nog eens een leuk cadeautje voor juf. Heerlijke Verkade chocolade aan de binnenkant en van de verpakking maak je een gepersonaliseerd cadeau. Juf zal het zeker lekker vinden!

afscheidscadeau van juf voor kind

Verkade giftbox | afscheid juf cadeau

Review:

Bedankje juf peuterspeelzaal

“Vooral de binnenkant is super geworden. Ontzettend leuk!” –Monique

1

Dit is een wel heel schattig "bedankt juf" cadeautje. Laat zien hoe zeer je juf waardeert met dit pakketje om zelf bloemetjes te laten groeien. Een cadeautje voor de juf dat je ook tijdens einde schooljaar kunt laten bezorgen.

juf cadeau geven

Je bent goud waard | bedankje voor juf

Review:

Juf afscheidscadeau

“Superleuk cadeautje om te geven, nog leuker is het om het te mogen ontvangen. Ze was er dan ook heel erg blij mee. Benieuwd hoe de groei verloopt.” –Miranda

1

Als je nog denkt: wat is een leuk cadeautje voor juf? Dan is een notitieboekje een handige must-have voor iedere juf. Bedankjes, een leuk bericht en een foto maken het een extra bijzonder en persoonlijk cadeau voor juf.

cadeautjes juf

Notitieboek | einde schooljaar cadeau

Review:

Kadootje voor de juf dag van de leerkrachten

“Juf blij, kind blij, wat moet je nog meer?” –Wilma

1

Deze beker is een wel heel lief bedankje, juf of meester zal het ook nog eens goed kunnen gebruiken. De beker kun je personaliseren met een tekstje, zodat juf of meester je niet snel zal vergeten.

cadeautje juffendag

Mok met eigen tekst | kado voor juf

Review:

Cadeau juf verjaardag

“Keurig op tijd geleverd, mooi feestelijk verpakt. De jarige was heel blij met kadootje. Voor herhaling zeker vatbaar. Bedankt.” –A

1

Dit is leuk om aan juf te geven! Een echte theeplant cadeau, juf kan dan thee drinken van haar eigen plant! De plant komen in een set van 2, in een leuke papieren zak. En maak het af met een lief kaartje, bedankt juf!

juffen cadeau einde schooljaar

Theeplant | juffendag ideeën

Review:

Afscheidscadeau juf

“Makkelijk bestellen en levering volgens afspraak, ontvanger zeer tevreden.” –Lia

1

EXTRA: een juf cadeau om voor altijd te bewaren: deze muismat maak je extra bijzonder met een eigen foto en tekst. Die komt vast en zeker goed van pas in de klas!

juf en meester bedankjes

Muismat met foto | gepersonaliseerd afscheid cadeau juf

Review:

Kadootje juf

“Goede kwaliteit, snelle levering.” –Henny

1

BONUSTIP: een bijzonder en origineel afscheidscadeau: juf of meester een eigen oorkonde geven. Kies een ontwerp, voeg indien gewenst een foto toe en vul jouw eigen tekst in. Gegarandeerd leuk om door de kinderen te laten overhandigen.

afscheid juf

Oorkonde | cadeau juf

Review:

Bedankje juf

“Omdat het niet een standaard cadeau is, het is erg origineel en ik vind het een onwijs leuk cadeau om te geven.” –Miranda

Wat is een leuk cadeau om te geven aan de juf?

Dit is een leuk cadeau om te geven aan de juf. Of bekijk deze originele cadeaus voor je juf als afscheidscadeau:

  1. Gepersonaliseerde Verkade giftbox
  2. Beker met ’s werelds goedste juf tekst
  3. Snoeppot met leuke opdruk
  4. Theeplant met bedankt juf kaart
  5. Persoonlijke beste juf oorkonde

… en je kunt nog veel vaker een lief cadeau aan juf na het einde schooljaar geven.

BigSellers Kadogids is een behulpzame en betrouwbare partner die jou helpt bij het vinden van hét perfecte cadeau, voor ieder persoon en elke feestelijke gelegenheid.

Op het moment van publiceren zijn alle producten op voorraad. Bij BigSellers Kadogids zie je alleen meest originele cadeaus, handigste gadgets en de leukste date-ideeën, samengesteld door onze cadeau-experts. De beste cadeaus met de hoogste beoordelingen! ★★★★★ In onze cadeaugids vind jij handig en snel een leuk cadeau voor hem, cadeau voor haar, voor vriendinnen, voor vrienden, familie, collega's en echt iedereen. Leer meer.