Over Bigsellers Kadogids

BigSellers Kadogids is jouw online winkelgids voor het beste in cadeaus, gadgets en lifestyle. Wij speuren het internet af naar originele cadeaus, leuke avonturen en de nieuwste gadgets, zodat jij niet hoeft te zoeken. Voor jezelf of een ander!

5-⭐⭐⭐⭐⭐ cadeaus & avonturen

Vind snel en zonder moeite een unieke cadeaus met onze leuke cadeautips; voor jezelf of een ander. Handige gadgets, spannende uitjes en de leukste kleine reisjes. Cadeaus, weekendjes weg en activiteiten die je niet snel zelf verzint.

Bij BigSellers zie je alleen producten en winkels met de beste beoordelingen!

Vind je alles wat we aanprijzen ook geweldig? Wil je zeker weten of je uitkomt bij de juiste webshop? Klik dan door via onze links. Zo weet je zeker dat je alleen kado’s bestelt van hoge kwaliteit. Met de beste beoordelingen en recensies. Voor een perfecte prijs.

BigSellers Kadogids is gecreëerd en gemaakt door vrouwen. Wij zijn een concept uit de koker van Studio Evers Haarlem BV en onderdeel van WeBrands BV. En de enige online winkelgids die al haar aanbevelingen handmatig beoordeeld.

BigSellers Kadogids doet zelf onderzoek naar de beste koop, zodat jij niet hoeft te zoeken. Vind snel en makkelijk de leukste cadeaus, nieuwste gadgets en de beste webwinkels!

BigSellers: Mooi om te geven, leuk om te doen.

Elke dag verzamelen we voor jou bijzondere cadeaus, geweldige gadgets en de leukste uitjes. Alles wat je ziet, is eerst nauwkeurig beoordeeld aan de hand van onze 3 R’s: Recensies, Respons en Reputatie. We wegen reviews, vergelijken producten en beoordelen meerdere webwinkels. De mooiste cadeaus. Voor jezelf of een ander.

Heb je ook een product dat je graag terugziet op BigSellers of onze Facebookpagina?

Stuur ons een berichtje, wij horen graag van je!

Hartelijke groet,

Eva, Renske & Melanie
Team BigSellers

Contact informatie

BigSellers Kadogids
Emrikweg 37b
2031 BT Haarlem
Noord-Holland – Nederland

T: +31 (0)23 2052836
E: info@bigsellers.nl
bigsellers.nl

KvK: 71875557

Werken bij of voor BigSellers Kadogids

Ben jij een enthousiaste blogger of influencer die net als wij houdt van cadeaus, gadgets, dates, reizen of spellen en lijkt het je leuk om samen te werken met BigSellers? Past een blog over de beste cadeaugids van Nederland op jouw platform en heb je een interessante insteek om iets leuks over ons te schrijven? Dan horen wij graag van jou!

Stuur ons een mailtje met jouw voorstel of idee en wij vertellen je meer over de mogelijkheden voor een samenwerking. Stuur ons een berichtje en wij mailen je terug!

Tot snel,
Team BigSellers