Pasen 2024 wordt hartstikke gezellig. Koop voor geliefden een lief cadeau voor Pasen of geef lekkere paasgeschenken. Je kunt op Paasdag leuke paascadeautjes geven, een leuk paaspakket als verrassing laten bezorgen of van een paasontbijt genieten. Maak zelf een klein paascadeautje met de kids. Of laat paas cadeaus bezorgen en geniet samen van de allerleukste paaskadootjes en de lekkerste paaseitjes. Vrolijk Pasen!

1

Wat geef je met Pasen? Als leuke paasgeschenken kun je de paastafel of huiskamer opfleuren in gezellig paasthema met een mooie paasmand. Of deze leuke paascadeaus: vrolijke gele narcissen. Het bakje zet je zo in elkaar en de bolletjes geven meteen die lente vrolijkheid. Het is een perfect DIY-cadeau voor iemand die geniet van de natuur (in huis).

Lente cadeau Pasen

Spring planter | Lente cadeau Pasen

Lente cadeau Pasen

paascadeau per post

1

Wat is een leuk paascadeautje om te geven? Iedereen houdt toch van chocola? Dus je doet vast een plezier met dit cadeau voor pasen als je een van deze heerlijke chocolade paascadeaus laat bezorgen! En naast lekker, ziet het er nog feestelijk uit ook. Smullen maar!

leuk paascadeautje sturen

Chocolade eitjes | Chocolade Paascadeau laten bezorgen

paas verrassing laten bezorgen

Bonbons | paascadeau bestellen

1

Ook een leuk cadeautje aan de kinderen geven met Pasen? Dit leesboekje is een hartstikke leuk idee. Je kunt hun naam op het omslag en een lieve bijdrage in de binnenzijde van dit boekje laten drukken. Echt een boekje voor hun zelf. Lekker lezen, leuk!

Gepersonaliseerd voorleesboekje Pasen voor kinderen

Gepersonaliseerd voorleesboekje voor kinderen

Leesboekje als paascadeautje voor kind

Paasboekje met naam en bijdrage laten maken

1

Wil je met Pasen een paasbrunch bestellen voor thuis? En hou je van yoghurt? Geniet dan samen van een biologische brunch met de lekkerste yoghurt specials! Heerlijk uitslapen en daarna lekker eten! Een lekker origineel paascadeau idee 🙂

paas cadeaus bezorgen

Paasbrunch | paascadeau bestellen voor thuis

Review:

Heerlijk paasgeschenk 

“Een heerlijke, goed verzorgde brunch met fijne service!” –Lynn

1

Dit geef je als bijzonder Paascadeau! Deze kippenhok eihouder heeft ruimte voor meerdere eitjes. En dat is niet het enige: onderin zit een lade waar je de eierdopjes in op kunt bergen. Vrolijk en handig cadeau pasen!

paascadeautjes

Eihouder | beste paascadeautje

Review:

Grappige en mooie paasgeschenken om te geven met Pasen

“Ha grappig en mooi. Kleine wilde meteen een eitje.” –John v. Heerlen

1

Dit paascadeau staat echt overal gezellig! Een vrolijke mand gevuld met narcis-bollen en leuk kalanchoë plantje. Gewoon harstikke leuk om te geven of om zelf te kopen voor op tafel in huis of de tuin.

paascadeautjes

Vrolijke paasmand | Paascadeau idee lente

Review:

Mooi cadeau idee om te schenken voor pasen

“Is makkelijk om een bloemetje te versturen als je zelf niet aanwezig kan zijn bij een verjaardag of een andere feestelijke dag.word mooi bezorgd op de afgesproken dag en tijd.zou het iedereen aanraden om zo een presentje te laten bezorgen.” –Tonnie van H.

1

Je kunt voor je zus of moeder een mooie paaskrans laten bezorgen. Een leuk krans met paasdecoratie en voorjaarstakken zal echt heel vrolijk en gezellig staan op tafel. Het fleurt alles zeker op.

Paasboeket laten bezorgen

Paaskrans | Paaskrans laten bezorgen

Review:

Super Vette Droogbloemenkrans!!

De krans hangt aan de voordeur en het is altijd een vriendelijk binnen komen voor vrienden en iedereen.–Klef987654331

1

Maak het dit jaar extra feestelijk op tafel tijdens Pasen. Met deze leuke paascadeautjes voor de kinderen kom je een heel eind. Vrolijke ontbijtbordjes en fruitkommen met hun eigen foto en naam erop. Hartstikke leuk paasgeschenk om te geven met Pasen.

gepersonaliseerd paascadeau

Kom | gepersonaliseerd paascadeau

persoonlijk paas cadeau

Review:

Tafel versiering Paasfeest

“Mooie natuurgetrouwe kleuren; geen afwijking met wat ik heb aangeleverd op de site … snelle levering 👍” –Hélène V.

1

Dit vrolijke boerenbont servies is een perfect begin voor een heerlijk opgemaakte tafel voor je Paasontbijt. Een hele herkenbare klassieke print die in elk huis en op elke gedekte paastafel goed staat. Geef dit mooie cadeau met pasen.

Paas servies kado

Servies | paaspakketten kado

paascadeau bestellen voor thuis

paascadeau bestellen voor thuis

1

Deze heerlijke layer cake, lekkere paasstol of luxe paaseitjes horen op elke paastafel! Omdat ze er zo leuk uitzien, maar vooral omdat ze zo lekker zijn. 🙂 Je kunt ze natuurlijk ook cadeau geven als lekkere paas traktatie of als grappig paascadeau personeel bijvoorbeeld.

paastraktatie kopen

Layer cake | paasdonuts traktatie kopen

paascadeautje geven

klein paascadeautje geven

1

Verras jouw oma, tante, leerkracht, moeder of iemand anders met deze toffe gepersonaliseerde koekjestrommel. En met gevulde paaseitjes of chocola maak je de verrassing helemaal compleet.

pasen cadeau versturen

Gepersonaliseerde koektrommel | Paascadeau versturen

Review:

Leuke cadeautjes

“Fantastische ervaring en klantenservice, de afdruk was niet naar mijn wens dus was het geen probleem om aanpassingen aan te brengen en opnieuw af te drukken.
Bedankt Sophie!” –Ruben H.

1

Je wil vast deze paastakken kopen, want ze zijn uitstekend om je paasdecoratie in op te hangen en een leuk kado voor pasen. Mooie natuurlijke kronkeltakken, ideaal voor tijdens de pasen. De tak heeft een mooi en krullend uiteinde. Staat goed in elk interieur en geeft een feestelijke paasthema tijdens uw paasontbijt of brunch!

paasdecoratie kopen

Paasdecoratie | paasdecoratie kopen

1

Wil je een paas verrassing laten bezorgen voor de kinderen? Ga een leuk paasspel spelen met de kids. Het is moeilijk voor een kip om haar eieren te verplaatsen zonder ze te breken. Kunnen jij en de kinderen het beter?

Paascadeautjes bezorgen paasspel

100 Spelletjes Pasen | Paascadeautjes bezorgen paasspel

Paas cadeau laten bezorgen per post

100 Spelletjes Pasen | Paas cadeau laten bezorgen per post

1

Een paaspakketje sturen door de brievenbus kan altijd. Een leuk klein fleurig paascadeautje om te laten zien dat je aan ze denkt...

Paascadeau door de brievenbus

Paaspakketje | Paascadeau door de brievenbus

Paascadeautje sturen

Paascadeautje sturen

1

Het is echt een eitje om een eitje te koken met deze handige magnetron eierkoker. Binnen een paar minuten heb jij een heerlijk Paasontbijt met een lekker hard of zacht gekookt eitje voor in de paasmand. Het is een bijzonder leuk paascadeautje om te geven!

Paasbrunch kado

Magnetron eierkoker | Paasbrunch kado

Review:

Paascadeau ideeën

“Het leek me een prima artikel. Het is even uitproberen en het ging niet meteen goed. Ook is niet duidelijk hoeveel water erin moet maar de eieren smaakten prima dus ga ik het vaker gebruiken” –Anneke D., Arnhem

Paas cadeaus bezorgen

Paas cadeaus bezorgen

Review:

Ook leuke paasattenties

“Hij werkt uitstekend, ik prik altijd een gaatje vooraf, hij hoeft helemaal niet in de vaatwasser, ik maak hem open onder de koude kraan en zet hem dan te drogen. Fantastisch ding, leuk kado voor pasen voor iemand die alleen is, maar ze bestaan ook voor 4 eieren.” –Hanny

1

Een creatieve manier om servetten op tafel te leggen met Pasen. Maak leuke tulpen met deze servethouders. Ze zien eruit als de steel van een bloem. Prachtig voor bij de paasbrunch en een mooie paas cadeaus volwassenen.

leuke paasattenties

Paasdag kado | Leuke paasdecoraties

1

Lekkere paascadeautjes om te versturen! Een grote doos Leonidas bonbons met 26 heerlijke smaken. En voor als je niet kunt kiezen is er deze paasverrassing met chocolade paaseitjes in heerlijke smaken. Of... neem ze gewoon allebei! 🙂

Chocolade paashaas bezorgen

Bonbons | Leuk kado voor pasen

leuke paascadeautjes chocolade versturen

Tony’s Chocolonely | Paaseitjes cadeau

1

Echt leuke paascadeautjes kopen voor je ouders of beste vriendin. Daar hoort een mooi paasboeket vast wel bij. Dat gaan ze zeker heel leuk vinden. 😀 Echt iets vrolijks op tafel, als brievenbus paascadeau verstuurd. Dit is een leuk kado om te geven met Pasen! Dus Vrolijk Pasen!

pasen cadeau versturen

Bloemen | Paasboeket laten bezorgen

1

Voor de kids kleine paascadeautjes kopen? Hier een leuk paaseieren schilderen setje om samen met je kids te knutselen met Pasen. Het bestaat uit: 1x houder, 1x kwast en 8 kleuren waterverf. Kortom compleet setje om eieren te schilderen. Je ontvangt er 2.

leuk paascadeautje kopen

Eieren schilderen | schildersetje

leuke paascadeautjes

Paaseieren schilderen setje

1

Dit is een leuk kado voor pasen! Geef deze paas verrassing aan vrienden of familie. Een paasboeket laten bezorgen om een lief gebaar te maken. De allermooiste droog­bloemen worden voor je geselecteerd en als een stijlvol brievenbuscadeau verstuurd. De ontvanger droomt vast weg bij dit elegante en duurzame boeket.

leuk kado voor pasen
Droogbloemen | Leuk kado voor pasen
Paasboeket laten bezorgen

Paasboeket laten bezorgen

1

Hou je zelf van knutselen? Dan vind je het misschien leuk om dit cadeautje te vragen voor Pasen. Met dit leuke boek van Anja Toonen haak je de leukste Paasfiguren. Zeg nou zelf, jij wilt toch ook deze schattige ganzen en konijntjes met de Pasen op tafel kunnen zetten?

Haken voor Pasen

Pasen haken | Haken voor Pasen

Haken voor Pasen

Review:

Erg leuk paascadeau vrouw

“Met duidelijk uitgelegde patronen. Ik vind zelf de figuren op Pieter Konijn van Beatrix Potter lijken. Daarom het boekje gekocht.” –Peacock

1

Een vrolijk paasgeschenk en leuke paasdecoratie om te geven. Een legkip eiermand waar je heerlijke versgekookte eitjes in kunt leggen! Leuk op tafel voor bij elk Paasontbijt.

Paasontbijt geschenk

Paasdecoratie | Paasontbijt geschenk

Review:

Staat leuk en is nuttig

“Mooi en stevig materiaal, passen zeker 10 eieren in en staat zeer decoratief” –VoorMieke

1

BOEKTIP: in het boek 'Opa Knoest en het Paasverhaal' viert opa met 2 kinderen het Paasfeest. Met leuke illustraties en mooi paasverhaal dat je kunt voorlezen en waarin ze zelf kunnen kleuren. Zo krijgen jij en je kinderen direct zin in de Paasdagen en komen ze meer te weten over wat Pasen betekent!

Opa Knoest en het Paasverhaal leesboekje kado kind

Opa Knoest en het Paasverhaal leesboekje

Review:

Leuk boek voor kleuters over het Paasverhaal

“Een erg leuk boekje voor wie aan zijn of haar kleuter het Paasverhaal op een luchtige manier wil uitleggen. Mijn dochter was echt fan van dit boekje.” –Miep2022

1

Deze Ei Timer zorgt ervoor dat iedereen een perfect eitje kan koken voor bij je paasontbijt! Kook de timer mee in het water en hij geeft door middel van veranderende kleur aan wanneer je ei klaar is.

cadeautjes pasen

Ei timer | Cadeautjes pasen

Review:

Super ei super keuken gadget

“Leuke website, snelle bezorging van de bestelling, erg leuk dat er een mogelijkheid is om een handgeschreven kaartje bij je bestelling te doen en laten inpakken in verschillende soorten inpakpapier.” –A.

1

Grappige paascadeautjes geven aan een jonge moeder is altijd leuk. Maak haar aan het lachen met deze Happy Easter moeder mok. Met haar liefste schatjes er vrolijk op en met een lieve tekst. 🙂

paas cadeaus bezorgen

Paascadeautjes | paas cadeaus bezorgen

Review:

Wat geven met pasen

“Ontvanger was heel blij met de mok.” –Hadewych

1

Een leuk kaartje fijne paasdagen of paaseitjes versturen. Deze vrolijke gele geschenkdoos met een chocolade wenskaart is leuk om te geven. Een smakelijk en origineel geschenk voor de paasdagen.

Kaartje paasdagen versturen

Geschenkdoos pasen | Paas verrassing laten bezorgen

Review:

Kaartje paasdagen

“Goede en snelle service, breed assortiment en hoge kwaliteit chocolade!” –N. van Sloun

1

Wil je eropuit met Pasen en eens niet naar de meubelboulevard? Ga dan met vrienden of met de kids iets totaal anders doen: Pasen in virtual reality! Zoiets heb je vast nog nooit beleefd en is een leuk en uitdagend uitje voor het hele gezin. En als je op tijd bent krijg je ook nog 15% korting. Leuk paascadeautje! 🐰🪺

Virtual reality uitje met Pasen

Virtual reality uitje met Pasen

Virtual reality uitje met het gezin voor Pasen

Virtual reality belevenis met gezin

1

**BONUS: wil je iemand eens leuk voor de gek houden? Doe net alsof je een ei gaat gooien en ze schrikken zich rot! Vanaf een afstand lijkt dit ‘ei’ heel echt, maar eigenlijk is het gewoon een stuiterbal. Leuke grappen kun je hiermee uithalen!

paascadeautje kopen

Rubber ei | Paascadeautje kopen

Review:

Grappige paas verrassing laten bezorgen

“Leuk Paasgrapje om de kinderen mee in de maling te nemen” –Tineke

Wat is een leuk paascadeau om te geven?

Dit zijn de meest populaire cadeaus die je kunt geven tijdens Pasen:

  1. Kipvormige paasei-mand
  2. Yoghurt barn brunch bestellen
  3. Brievenbus narcissen kado
  4. Grappig nep-ei voor Pasen
  5. Ren je een breuk kinderspel

… en we hebben veel meer leuke paascadeautjes om te geven tijdens de Paasdagen.

BigSellers Kadogids is een behulpzame en betrouwbare partner die jou helpt bij het vinden van hét perfecte cadeau, voor ieder persoon en elke feestelijke gelegenheid.

Op het moment van publiceren zijn alle producten op voorraad. Bij BigSellers Kadogids zie je alleen meest originele cadeaus, handigste gadgets en de leukste date-ideeën, samengesteld door onze cadeau-experts. De beste cadeaus met de hoogste beoordelingen! ★★★★★ In onze cadeaugids vind jij handig en snel een leuk cadeau voor hem, cadeau voor haar, voor vriendinnen, voor vrienden, familie, collega's en echt iedereen. Leer meer.