Honden, katten, knaagdieren en konijnen kunnen het ook bloedje heet krijgen in de zomer. Dan is een plekje in de schaduw en een bak drinkwater niet meer genoeg om alle warmte kwijt te raken. Deze 14 gadgets zorgen er gelukkig wel voor dat je huisdier echt afkoelt!

1

Een lekker verkoelende mat voor je hond bij zomerse temperaturen. De mat werkt zonder water of stroom en kan daarom direct gebruikt worden. De mat is handig voor binnen, buiten en onderweg.

Verkoeling voor hond

hondenmat  |  Verkoeling voor hond

Review:

fijne koelmat 

“Prima product, onze hond heeft er veel gebruik van gemaakt tijdens de warme dagen.” – Thandiwe

1

Hou je kat ook in de zomer gezond! Behalve een vrolijke bloem is dit ook een speelse drinkfontein voor je kat, met verschillende waterstromen. Zo gaat je kat op een natuurlijke manier vanzelf meer drinken.

Kat koel houden

drinkfontein  |  Kat koel houden

Review:

Zeer tevreden

“Ik denk dat dit de eerste keer is dat we iets kopen voor onze kat dat daadwerkelijk gebruikt wordt! Hij moest er even aan wennen (in eerste instantie vond hij het een beetje eng – onze kat is een angsthaas), maar nu drinkt hij bijna elke dag uit deze bloem. Hij gebruikt zijn bakje water nooit meer, dus het lijkt erop dat hij ook zeer tevreden is met dit product! Het maakt een heel klein beetje geluid, maar daar hebben we geen last van..” – Sharel1

1

Opblaasbadjes voor kinderen zijn vaak niet geschikt voor honden. Dit badje met fontein staat garant voor uren spetterplezier voor jouw hond!

Hond koelen

honden bad  |  Hond koelen

Review:

Honden zeer blij met hondenzwembad 

“heel erg handig in gebruik omdat er een afloop voorzien is in de bodem. Bovendien ziet het er ook nog eens fraai uit! Ook makkelijk te gebruiken door grotere en kleinere honden omdat de hoogte verschilt als het opgeblazen is. Niet allen ik, maar ook mijn honden zijn er zeer blij mee!” – CasperCooper, Eksel

1

Ook je kleine knaagdieren en konijnen hebben het vaak warm in de zomer, dus koel ze snel af met de ice pod schijf. Aan de recensies te zien, werkt het product erg goed! (Ook voor katten en kleine honden.)

Huisdier koelen

IJsje voor je huisdier  |  Huisdier koelen

Review:

Aanrader

“De Stratch & Newton Ice Pod is erg fijn voor konijnen met het warme weer. Op het begin moest mijn konijn er wel even aan wennen en durfde hij nog niet echt erbij te gaan liggen, maar nu kan hij niet meer zonder (zie foto’s). Ik laat het een nachtje in de vriezer liggen, daarna een beetje ontdooien en leg het op een fijne plek in het hok. Helemaal top!” –  Philinevb, Den Bosch

1

De Road Refresher is de ideale waterbak voor in de auto of de camper. Deze bak kan gevuld met water in elke auto geplaatst worden zonder dat het water er uit klotst. Zo kan je huisdier naar behoefte onderweg drinken.

Verkoeling hond

waterbak  |  Verkoeling hond

Review:

Handige bak voor onderweg 

“Beetje vreemd bij het zien van de bak, hoe gaat dit werken? Maar het werkt dus wel. De afdekplaat hebben we wel voorzien van extra gaatjes voor meer water, werkt net zo goed en ook dan mors je nog steeds geen water.” – Marjo1987

1

Een coole honden bandana, die ook nog eens echt koel is. Doe deze blauwe bandana om de nek van je hond en hij koelt vanzelf af. Dit gaat je hond geweldig vinden!

Koeling hond

koel bandana  |  Koeling hond

Review:

Gemakkelijk en eenvoudig 

“Gemakkelijk en eenvoudig , zeker als je met een Deense dog zit want de meeste coolmatten zijn te klein” – Peter van Driessche

1

Verlos je hond of kat van een dikke laag vacht. Je huisdier trimmen is nog nooit zo makkelijk geweest met deze krachtige tondeuse. Deze tondeuse is goedkoper dan andere tondeuses en beter gewaardeerd.

Hond koel houden

tondeuse hond  |  Hond koel houden

Review:

Degelijke tondeuse voor de hond 

“Werkt prettig door gekamde/schone en droge vacht. Geluid valt mee, voor honden die dat onprettig vinden. Werkt minder op klitten, hier trekt de tondeuse aan de klitten. Haren zijn makkelijk na gebruik te verwijderen.Geen smerende olie bijgeleverd.” – Br1ttn3y

1

Heerlijk, met zijn kop uit het raam. Alleen zo kan je hond wel gewond raken. De oplossing is simpel: deze ventilatieroosters zorgen voor frisse lucht, terwijl ze tegelijk je huisdier veilig houden!

Hond koel houden

Ventilatie rek auto  |  Hond koel houden

Review:

Minder warm met deze ventilatierooster

“Onze Turbo zal iets minder warm hebben komende mooie dagen en wij ook met deze ventilatierooster” – Francois Caulier

1

Grote drinkfles voor konijnen, met maar liefst 1 liter. De vierkante vorm maakt schoonmaken extra makkelijk.

Koel houden konijn

drinkfles konijn  |  Koel houden konijn

Review:

Eindelijk een flesje dat geen liters lekt! 

“Na jaren hetzelfde model drinkflesje te hebben gebruikt (met balletje) die steeds na een korte tijd mega gingen lekken, of soms al meteen na aankoop, overgestapt op dit systeem. De cavia’s moesten er even aan wennen en de juiste hoogte vinden was even uitproberen, maar wat een verademing! Geen liters water meer op de bodembedekking. Makkelijk bijvullen via het klepje en veel minder herrie tijdens het drinken. Ik ben fan!” – VampNadine

1

Weg met al die overtollige haren! Geen klitten en ook geen losse haren meer door je huis, 90% minder haaruitval en eenvoudig te reinigen! Jouw hond (of kat) is door deze kam verlost van al die vervelende klitten en knopen en laat de vacht weer glanzen en stralen. En het scheelt jou weer stofzuigen.

Kat verkoeling

Borstel  |  Hond of kat verkoeling

Review:

Onze kat vindt het heerlijk als we hem hiermee borstelen!!

“Onze kat vindt het heerlijk om hiermee geborsteld te worden. Hij kende het niet. Altijd een buiten kat geweest. Is ineens veel binnen en we ontdekten vlooien. Nu met kam en borstel aan de gang. Super. Werkt als een tierelier. –hilber

1

Veilig mee op bootreisjes. En altijd veilig zwemmen. Met dit oranje hondenzwemvest met handlus zal jouw hond never nooit in de golven verdwijnen.

Hond verkoeling

honden watervest  |  Hond verkoeling

Review:

Geweldige uitvinding

“Super artikel de hond heeft nog nooit zo fijn gezwommen, echt een geweldige uitvinding voor honden een hondenzwemvest” – Rexbert2018

1

Volgens ons de slimste drinkfles voor honden. Je knijpt in de fles en er komt water in de drinkbak. En als je hond is uitgedronken, vloeit de rest weer terug in de fles. Geen gemors of gedoe meer met aparte bakjes; echt superhandig!

Hond koel houden

slimme waterfles  |  Hond koel houden

Review:

Mooi en Handig 

“Geweldige fles. Normaal moest ik een grote fles meenemen omdat er veel water verloren ging. Nu wordt er niets verspilt. Ik hang deze fles aan mijn riem en geef de hond regelmatig iets te drinken met dit warme weer. Door het pompje erg gemakkelijk te gebruiken, maar omdat er geen schroefdop wordt gebruikt kan hij iets lekken als je hem op de kop houdt en schud.” – Miriam3000, Amsterdam

1

Met de fontein heeft jouw hond onbeperkt toegang tot koel water door met zijn poot op de pedaal te drukken. Makkelijk aan te sluiten op de tuinslang en voorzien van een anti-slip oppervlakte.

Verkoeling hond

honden drinkfontein  |  Verkoeling hond

Review:

Vers water voor buiten 

“Onze boxer is dol op het drinken van stromend water, ze drinkt het liefst uit een kraantje of de tuinslang. Als ze buiten is kan ze op deze manier zelf bepalen wanneer zij wil drinken, zonder dat het water vies/brak wordt door het warme weer.
De peddel voelt stevig aan en heeft verschillende standen om de water druk te bepalen.” –  KyraDeBoxer

1

Dat wordt smullen voor je hond! Dit lekkere ijsje is een echte verkoeling voor de hond. Vul de mix met water en leg hem een paar uur in de vriezer. Daarna koelt je hond af door erop te kauwen.

Hond koel houden

Honden ijsje  |  Hond koel houden

Review:

Hondje is er dol op

“Helemaal geweldig. Mijn hondje is er dol op.” – Martha Staring

BigSellers Kadogids is een behulpzame en betrouwbare partner die jou helpt bij het vinden van hét perfecte cadeau, voor ieder persoon en elke feestelijke gelegenheid.

Op het moment van publiceren zijn alle producten op voorraad. Bij BigSellers Kadogids zie je alleen meest originele cadeaus, handigste gadgets en de leukste date-ideeën, samengesteld door onze cadeau-experts. De beste cadeaus met de hoogste beoordelingen! ★★★★★ In onze cadeaugids vind jij handig en snel een leuk cadeau voor hem, cadeau voor haar, voor vriendinnen, voor vrienden, familie, collega's en echt iedereen. Leer meer.