Op zoek naar tips voor betaalbare cadeautjes? Lees hier al onze tips en tricks. Want december is duur. Stijgende (gas)prijzen, hoge stookkosten, de Sint, Kerst, nieuwjaarsfeesten en misschien nog een verjaardag tussendoor. Je koopt je scheel aan eten, drinken en cadeaus. Natuurlijk wil je niet als Scrooge bestempeld worden door je vrienden en familie. Daarom geven wij 7 tips hoe je de dure feestmaanden leuk houdt voor je portemonnee en je vrienden!

1. Klein is fijn!

Een leuk geschenk is niet per se duur en groot. Een klein, persoonlijk pakje kan net zo waardevol zijn. Pak het mooi in, doe er een lieve kaart bij (laat je kids een kleurplaat maken) en voilà: je cadeau is klaar om blij ontvangen te worden. Kijk voor verdere tips in deze handige blogs voor meer ideeën.

goedkope cadeaus feestdagen

Goedkope cadeaus feestdagen

2. Liefde gaat door de maag

Verras je partner met ontbijt op bed! Kost niet veel, en is wel heel leuk! Of geef een tegoedbon voor 10x koffie op bed. Bijna gratis en toch een bijzondere gift. Laat je innerlijke creatieveling los en maak er een heuse stempelkaart van. Combineer dit met een klein, grappig geschenkje onder de 5 euro. Kijk voor je man hier en voor je vrouw vind je op deze site vast iets moois.

3. Weinig poen voor de schoen?

Schoencadeautjes kunnen oplopen in de kosten. Denk er aan dat Sint niet altijd een pakje in de schoen hoeft te doen. Een briefje mag ook. Chocoladeletters en een paar pepernoten zijn altijd goed (koop). Wordt het toch tijd voor een pakje, bekijk dan dit leuke blog voor goede tips onder de 5 euro. Meer inspiratie nodig? Klik en kijk eens hier leuke voor schoenpakjes.

4. Verjaardagen en andere feesten

Ook nog eens verjaardagen in deze tijd? Bak dan zelf een taart voor de jarige Job! Lekker en goed betaalbaar. Denk ook eens aan het samenstellen van een fotoalbum of een herinneringenmap. Wil je een heus cadeau geven? Wij geven tips voor presentjes onder de 10 euro of neem een kijkje tussen deze leuke suggesties.

Goedkope uitdeelcadeautjes

Goedkope uitdeelcadeautjes

5. Moeders

Moeders verdienen altijd extra aandacht en liefde. Niet alleen op moederdag. Dus verras haar ook met een kleinigheidje voor de Sint of Kerst. Wij zetten 23 waanzinnig goedkope cadeaus voor je op een rij.

6. Korting korting korting!

Veel winkels hebben bakken vol met leuke afgeprijsde producten. Dus schroom niet en ga lekker graaien. Hoogstwaarschijnlijk vind je een mooi cadeautje voor je familie of vrienden. Koop pakjes gedurende het gehele jaar: verzamel aanbiedingen. Kom je echt niets tegen, dan kan je altijd nog kijken op deze leuke website die regelmatig kleine cadeautjes aanbiedt.

7. Geef weg

Je krijgt een pakje en denkt: “Lief, maar niet echt iets voor mij.” Geef het dan door! Spaar je kerstgeschenken en geef de pakjes die je niet wil houden of nodig hebt aan iemand anders. Ook (verjaardag)cadeaus zijn soms niet helemaal jouw smaak. Maar dan vindt vast één van je vrienden of familie het wel heel leuk! Win=win, jij maakt iemand heel gelukkig en je portemonnee is blij. Hou je liever alle cadeautjes voor jezelf? Kijk dan hier voor inspiratie om cadeau te doen.

Of volg ons op:

BigSellers Kadogids is een behulpzame en betrouwbare partner die jou helpt bij het vinden van hét perfecte cadeau, voor ieder persoon en elke feestelijke gelegenheid.

Op het moment van publiceren zijn alle producten op voorraad. Bij BigSellers Kadogids zie je alleen meest originele cadeaus, handigste gadgets en de leukste date-ideeën, samengesteld door onze cadeau-experts. De beste cadeaus met de hoogste beoordelingen! ★★★★★ In onze cadeaugids vind jij handig en snel een leuk cadeau voor hem, cadeau voor haar, voor vriendinnen, voor vrienden, familie, collega's en echt iedereen. Leer meer.