Wat is een leuk cadeautje voor een man? Kijk niet verder, want hier vind je 10x leuke kleine cadeautjes onder 5 euro voor mannen. Een klein geschenk voor hem hoeft niet altijd duur te zijn, er zijn genoeg grappige cadeautjes voor 5 euro te vinden waar je hem heel erg blij mee kunt maken. Geef hem bijvoorbeeld een handige multi tool cadeau, tot 5 euro is een mooi prijsje! Bekijk al deze cadeaus onder de 5 euro voor hem.

1

Dit is een super leuk cadeau onder 5 euro voor hem; met deze handige multitool heeft hij een baardkam, nagelvijl, flesopener en schroevendraaier in één keer bij hand. En extra handig: hij kan aan zijn sleutelbos!

mannen cadeau 5 euro

Baard multitool | cadeau onder 5 euro man

Review:

Origineel cadeau van 5 euro

Uitstekend, snelle leveringen, goede kwaliteit, goede prijs en netjes ingepakt als cadeautje.–Hoasj

1

Een 5 euro cadeautje die hem nog wel eens zeer van pas zou kunnen komen. Deze survivaltool bevat een zaagje, blikopener, flesopener, mesje, nijptang, liniaal, moersleutel en schroevendraaier. Een leuk klein cadeau voor hem; 5 euro is echt een koopje.

kleine cadeautjes voor hem 5 euro

Auto survivaltool | cadeau 5 euro man

Review:

Cadeau 5 euro

Snelle levering, goed verpakt, product als omschreven op de website, goede service.–Angelique

1

Dit is wel een heel leuk cadeau voor een man onder de 5 euro. Deze megagrote popcornbak kun hij vullen met zijn eigen huisgemaakte popcorn. Aangevuld met een filmavondje geef je hem voor weinig geld een origineel cadeau!

cadeau onder 5 euro man

Popcornbak | cadeau man onder 5 euro

Review:

Grappige cadeautjes voor 5 euro

“Leuke spullen, snelle levering en goed bereikbaar! zeer tevreden.–Lynn

1

Deze cadeautjes voor 5 euro zijn echte breinbrekers. Een leuk klein cadeautje voor hem als deze man van puzzelen houdt. Ze worden ook nog eens goedkoper als je er meer bestelt, mooi excuus om er meteen ook 1 voor jezelf te kopen! 😉

klein cadeautje voor hem

Houten mini puzzel | onder 5 euro cadeautjes

Review:

Kleine cadeautjes tot 5 euro

“Zeer groot en origineel assortiment. Snelle service en duidelijke site.” –Ans

1

Geef hem deze telefoonhouder voor de auto cadeau, 5 euro is niet veel voor zo'n handige gadget voor je mobiel. Het past zo op een luchtrooster van zijn auto. Dit is een leuk klein cadeautje voor mannen die van slimme gadgets houden.

leuke kleine cadeautjes voor hem

Telefoonhouder | cadeau voor hem 5 euro

Review:

Kleine cadeautjes voor hem

“De meest simpele, goedkoopste en mooiste houder. Ik kocht ‘m bij Expert, maar dat maakt verder niet uit. Stevige rubberachtige clip voor op het luchtrooster (bij een andere en duurdere houder was die van plastic en zo kapot). Telefoon kan verticaal en liggend. Als de telefoon er niet in zit, is deze houder klein en fijn. Mooi gezicht. En als je een keer een leenauto van de garage hebt, dan neem je deze houder in je broekzak mee en zet hem in de leenauto.” –Hans S.

1

Cadeautjes voor 5 euro die zeker in de smaak vallen als hij van kaarten en spelletjes houdt. Een handig klein geschenktje om mee te nemen in zijn portemonnee en het is een leuke gadget om in huis neer te leggen.

cadeau man onder 5 euro

Schoppen Aas Flesopener | kleine cadeautjes tot 5 euro

Review:

Cadeau onder 5 euro

“Leuke ontwerp, was wel vuil toen ik het aankreeg terwijl het in de verpakking zat.” –Annelou

1

Iets lekkers als klein geschenkje geven voor onder de douche is altijd goed. Dit zijn wel hele leuke kleine cadeautjes voor hem. De lieve teksten maken het extra leuk om aan deze man te geven.

cadeau voor hem 5 euro

Douchegel Mini | cadeau onder 5 euro man

kleine cadeautjes voor hem

Zeephart | cadeautjes tot 5 euro mannen

kleine cadeautjes voor hem 5 euro

Je bent een topper | cadeau 5 euro mannen

klein cadeautje voor man

Tube Blij met jou | cadeau 5 euro man

1

Een handige multitool met wel 6 verschillende gereedschappen, in de vorm van een kever. Een handig cadeautje tot 5 euro voor hem. Hij past aan je sleutelbos, zo heb je hem altijd bij de hand!

sinterklaas cadeau 5 euro

Scarab Multitool | cadeau rond de 5 euro

Review:

Origineel cadeau van 5 euro

“Deze tools zijn altijd handig om bij je te hebben.” –Dirk

1

Dit is een heel grappig cadeau voor hem onder de 5 euro. Met dit pistool kun je niet alleen je biertje openen, daarna kun je het dopje wegschieten. Gewoon een klein grappig geschenkje om te geven. En extra punten als het dopje netjes in de prullenbak landt 🙂

Klein cadeau man voor 5 euro

Bierdop Schieter | grappige cadeautjes voor 5 euro

Review:

Cadeau 5 euro man

“Mega mooi ding om mee te schieten als je aan de zuip bent met vrienden. Hou m niet te dicht op je bakkes want dat doet pijn.” –Poepie49

1

Dit is pas een lief en leuk klein cadeautje voor hem. Deze heerlijke geurkaars is warm en gezellig, met een geestige boodschap: "Laten we vlammen".

kleine geschenkje onder 5 euro

Geurkaars “Laten we vlammen” | 5 euro cadeautjes voor mannen

Review:

Cadeautjes voor 5 euro

Super leuke cadeaus. Echt eens wat anders dan die standaard zeepjes. En ook een persoonlijk berichtje bij mijn bestelling, top bedrijf en mensen!–Jasper

Op het moment van publiceren zijn alle producten op voorraad. Bij BigSellers Kadogids zie je alleen de leukste cadeaus, handigste gadgets en de leukste date-ideeën. De beste cadeaus met de hoogste beoordelingen! ⭐⭐⭐⭐⭐ In deze cadeaugids vind jij altijd en snel een leuk cadeau voor hem, cadeau voor haar, voor vrienden, familie en echt iedereen. Leer meer.