Op welke dag valt Black Friday? Altijd op de dag na Thanksgiving. En Thanksgiving valt weer op de 4e donderdag van november. Wat voor Black Friday 2023 uitkomt op vrijdag 24 november. Geen zin om daarop te wachten? Dan heb je geluk, want veel webshops rekenen in de week daarvoor al stuntprijzen. En met deze tips scoor je gegarandeerd de beste Black Friday deals ooit.

Webshops bieden tegen elkaar op met hoge kortingen. Zie jij een goede aanbieding voorbijkomen en wil je niet wachten? Met deze tips weet je zeker of de huidige vraagprijs ook echt een goede deal is. Dit zijn de 7 beste Black Friday tips die jou gaan helpen met het maken van de beste keus!

1. Black Friday Week

Start ruim op tijd met oriënteren. Black Friday (24 november 2023) is dus eigenlijk geen dag, maar een hele week! Black Friday week loopt van 17 november tot en met 24 november 2023. Wacht je tot de vrijdag na Thanksgiving dan bestaat de kans dat de allerbeste Friday deals aan je neus voorbijgaan.

Met een snelle aankoop van je Black Friday cadeau loop je in ieder geval niet je Black Friday tv of Nespresso apparaat mis. Kortom, heb je een goede deal gevonden, koop het dan op tijd. En soms heeft de Black Friday pre-sale zelfs hogere kortingen dan Black Friday zelf!

black friday cadeau man

Deals op Windows laptops

Bol Black Friday deals smartphones

Kortingen op smartphones

2. Verschillende Black Friday korting

Veel mensen denken dat het vooral om elektronica en gadgets op Black Friday gaat. Ze kijken dus vooral naar webshops als Coolblue. Maar dit doet Black Friday echt te kort! Want je kan bijvoorbeeld ook geweldige black Friday deals vinden op meubels, cadeaus en sieraden. Ook winkels als LeenBakker, YourSurprise, Lucardi en Smartphoto hebben hoge Black Friday kortingen!

3. Cyber Monday 2023

Naast Black Friday speelgoed en andere producten, draait de maandag na Black Friday wel uitsluitend om elektronica. Op Cyber Monday (27 november 2023) worden alle airfryers, koffiemachines en laptops die een week eerder niet verkocht zijn, met nóg hogere korting in de aanbieding gedaan! De goed aangeschreven webshops als Coolblue, Expert of de Bijenkorf zijn hier extreem geschikt voor. Bij de laatste shop vind je gegarandeerd de beste Cyber Monday deal of Black Friday Sonos deal!

4. Scoor échte Black Friday deals

Be safe en bestel via BigSellers.nl links. Het maakt niet uit welk product je wilt kopen, want BigSellers gidst je sowieso naar de beste deal. De beste producten voor mannen, voor vrouwen of voor kinderen.

Een geruststellende gedachte dat er bij BigSellers.nl uitsluitend betrouwbare en gecontroleerde webshops zijn aangesloten. Ze voldoen aan alle wettelijke eisen en zijn daarnaast ook nog uitgebreid getest en gescreend. Bovendien toont BigSellers Kadogids alleen de webshops met de allerhoogste reviews.

Zoek op de website naar onze TopTips en je hebt absoluut goud in handen!

Cadeaus voor mannen

Cadeaus voor hem

Cadeaus voor vrouwen

Cadeautips voor haar

5. Black Friday sales strategies

Prijzen kunnen nogal schommelen. Met name rondom Black Friday en Cyber Monday proberen webshops allerlei prijsstrategieën uit. Wil je bijvoorbeeld op Black Friday een Nintendo Switch aanschaffen, check dan al een paar weken daarvoor de prijs en let er goed op dat tijdens de Black Friday week de “van-prijs” niet opeens hoger begint. Want dan lijkt de aanbieding beter dan dat die in werkelijkheid is. Op de Black Friday Coolblue pagina hebben ze eerlijke aanbiedingen.

6. Black Friday Nederland

Black Friday is begonnen in Amerika en inmiddels ook al helemaal ingeburgerd in Nederland. Vooral in deze tijd waarin de aanbiedingen je om de oren vliegen kan je al snel verleid worden om te shoppen op een buitenlandse webshop. En dat kan nog weleens leiden tot vervelende verrassingen, zoals extra belastingen die je moet betalen aan de pakketservice of douane. Doe je dat niet op tijd dan loop je zelfs de kans dat je gloednieuw aangeschafte Black Friday Apple Watch, AirPods of MacBook soms zelfs wordt vernietigd. Onze tip is dus bestel op Black Friday vooral bij Nederlandse warenhuizen met een heel groot assortiment zoals: bol.com of de Bijenkorf.

 We geven je hier nog extra leuke Black Friday tips:

Naast electronica zijn er natuurlijk nog heel veel andere winkels die meedoen met Black Friday. Als je nog op zoek bent naar iets lekkers dan willen we je deze tip niet onthouden: chocoladebezorgd.nl. We weten het zeker; dit is écht lekkere chocolade en het wordt mooi verpakt en is daarom een leuk cadeau om te geven!
En als je nog mooie sinterklaas of kerst cadeautjes zoekt kun je bij invulboekjes.nl ook nog mooie deals scoren. Slim om alvast in te slaan voor het komend jaar en voor diverse feestelijke gelegenheden.

7. Black Friday aanbiedingen komen naar je toe

Laat jij je graag inspireren? Geef dan op voor de BigSellers Kadogids nieuwsbrief en ontvang op tijd voor elke feestdag een mail met de beste meest interessante deals perfect passend bij de tijd van het jaar. Inschrijvers maken bovendien kans op het winnen van leuke prijzen.

Of volg ons op:

Hier alvast een paar mooie Black Friday Deals:

Black Friday deals
WoodWatch Sale
Expert

BigSellers Kadogids is een behulpzame en betrouwbare partner die jou helpt bij het vinden van hét perfecte cadeau, voor ieder persoon en elke feestelijke gelegenheid.

Op het moment van publiceren zijn alle producten op voorraad. Bij BigSellers Kadogids zie je alleen meest originele cadeaus, handigste gadgets en de leukste date-ideeën, samengesteld door onze cadeau-experts. De beste cadeaus met de hoogste beoordelingen! ★★★★★ In onze cadeaugids vind jij handig en snel een leuk cadeau voor hem, cadeau voor haar, voor vriendinnen, voor vrienden, familie, collega's en echt iedereen. Leer meer.