Wat geef je cadeau als iemand 50 jaar getrouwd is? Welk kado voor 50 jarig huwelijk kun je geven aan je ouders of opa en oma? Deze mijlpaal moet natuurlijk gevierd worden en verdient een mooi huwelijk cadeau. In ons overzicht van 50 jaar getrouwd cadeau ideeën vind je voor ieder 50-jarig bruidspaar een geschikt cadeau. Unieke, bijzondere en speciale cadeaus voor het gouden huwelijk, die het bruidspaar zal koesteren.

1

Wat is een leuk cadeautje voor een 50-jarig huwelijk? Als het echtpaar dat wel tegen een geintje kan, is dit zeker een grappig 50 jaar getrouwd cadeau idee. Dit tegeltje "50 jaar getrouwd" is een cadeau dat dan zeker in de smaak zal vallen.

kado 50 jaar getrouwd

50 jaar getrouwd tegeltje | cadeau 50 jaar getrouwd

Grappig cadeau voor 50 jarig huwelijk!

Review: “Het bruidspaar dat het ontving vonden het geweldig vooral omdat ikzelf het K woord nooit gebruik. Ze lieten het iedereen zien. Een succes dus in dit geval.” –Moppie001

1

Als je wilt weten wat een origineel kado is voor een 50 jarig huwelijk jubileum? Deze prachtige gouden roos is een wel heel bijzonder cadeau, 50 jarig huwelijk is namelijk het gouden huwelijk. Een gouden roos is dan dus een extra toepasselijk cadeau.

cadeau 50 jaar getrouwd cadeau ideeën

Gouden roos | cadeau 50 jaar getrouwd cadeau ideeën

Gewoon wauw, heel fraai gouden huwelijk cadeau

Review: “Ik heb totaal niks negatief te melden. Alles is perfect van de doos tot de roos. Het doorkijk venstertje heeft lichte krasjes maar de roos is perfect en dat is wat telt!” –Limburgerrrrr

1

Voor altijd vastgelegd in de sterrenhemel. Op zoek naar een cadeau? 50 jaar getrouwd zijn is een heel mooi moment om een ster te vernoemen naar het bruidspaar.

50 jaar getrouwd ideeen

Ster | cadeaus 50 jaar getrouwd 

Leuk cadeau ouders 50 jaar getrouwd

Review: “Zeer gemakkelijk om bij bestelling je voorkeuren in te stellen. Snelle service en zeer goede kwaliteit. Ideaal voor een verrassend kado! Zeer tevreden met het resultaat” –Rita

1

Een blijvend 50 jaar getrouwd cadeau, die je ouders of opa&oma voor altijd kunnen bewaren en koesteren. Deze prachtige 50 jaar jubileummunt komt ook nog eens in een hele mooie verpakking.

50 jaar getrouwd goud

Goud vergulde jubileummunt | 50 jaar getrouwd cadeau

50 jaar getrouwd goud

Goud vergulde jubileummunt

1

Wat is er nu mooier dan terugblikken op mooie herinneringen, helemaal als je 50 jaar getrouwd bent. Een prachtig en origineel cadeau, dat je helemaal naar wens kunt samenstellen. Een leuke cadeau tip als 50 jaar getrouwd cadeau.

cadeautips 50 jaar getrouwd

Fotoboekje | 50 jaar getrouwd cadeau idee

Kado 50 jarig huwelijk

Review: “Heel tevreden over kwaliteit service! Product werd vlot geleverd en voldoet aan de verwachtingen. Aanrader!” –Tyga

1

Lief cadeau om te geven voor een 50 jarig huwelijk. Deze leuke fles waar je een gelukswens op kunt laten graveren. En de fles kun je zelf vullen met een leuk aandenken of lekker drankje voor het 50 jaar getrouwde bruidspaar. Proost!

kadotip 50 jaar getrouwd

Fles met gravure | kadotip 50 jaar getrouwd

50 jaar getrouwd cadeau

Fles boodschap | 50 jaar getrouwd cadeau

1

Wat geef je iemand die 50 jaar getrouwd is? Zijn ze na 50 jaar nog steeds in voor iets nieuws? Geef ze dan een overnachting in luxe pod cadeau. Het comfort van een hotelkamer, maar de sfeer van een tiny house. Midden in de natuur!

ideeen 50 jaar getrouwd

Luxe pod overnachting Veluwe | cadeaus 50 jaar getrouwd 

Cadeau voor oude mensen die alles al hebben

Review: “Dat je voor een leuke prijs een belevenis kado kunt doen. ideaal voor mensen die ‘alles’ al hebben.” –Marija

1

Wat geef je bij een 50 jarig huwelijk cadeau? Goud natuurlijk! In deze goudstaaf kan het bruidspaar sparen voor een mooie vakantie samen, of een lekker etentje. Ook is dit een leuke manier om geld te geven. Toch veel leuker dan een envelopje?

opa en oma 50 jaar getrouwd cadeau

Goudstaaf spaarpot | cadeau 50 jarig huwelijk 

Cadeau voor 50 jarig huwelijk

Review: “Perfect, leuk product.” –Jurgen

1

Een origineel cadeau voor 50 jarig huwelijk; de Chateau Cuvée. Voor de liefhebber van speciaalbier is deze extra grote, extra speciale fles een mooi 50 jaar getrouwd cadeau. Je kunt het in een houten kist met gravure geven of met fraai gegraveerd bierglas. Het is ten slotte het gouden huwelijk.

50 jaar getrouwd ideeën

Kasteel Cuvée | 50 jaar getrouwd cadeau

Zeer tevreden

Review: “Weer origineel en leuk om te geven. Het kistje kan bewaard worden en gebruiken om niet alleen een fles in te bewaren.” –Karin

1

Een cadeau voor een 50 jarig huwelijk dat ook nog eens gemakkelijk thuis kan worden bezorgd. Deze leuke cadeaubox "geluk zit in kleine dingen" is een uniek cadeau en samen met deze douchegel "dag met een gouden randje", is het lief klein huwelijkscadeautje een leuke knipoog naar het gouden huwelijk.

50 jaar getrouwd kaarten

Geluk cadeau | 50 jarig huwelijk cadeau

50 jaar getrouwd kado

Dag gouden randje | cadeau 50 jaar getrouwd

1

Een gouden chocoladehart, hoe toepasselijk wil je het hebben? Een leuk en lekker cadeau voor 50 jarig huwelijk, dat je ook nog eens kunt personaliseren met een eigen foto en persoonlijke tekst.

50 jaar getrouwd versiering

Gouden chocoladehart | 50 jaar getrouwd cadeaus

Lekker kado voor 50 jarig huwelijk

Review: “Het is fijn om eerst even een keuze te maken voor een leuk kado, daarna een passende kaart te kiezen en hierin op eenvoudige wijze een tekst te voegen. Je wordt keurig op de hoogte gehouden over de weg die je pakket gaat maken, en wanneer het daadwerkelijk is bezorgd. Door de altijd correcte manier van bezorgen ben ik erg positief over greetz.” –Marion

1

Een origineel 50 jaar getrouwd cadeau dat ook nog eens handig en functioneel is! Of je de snijplank nu als eye-catcher in de keuken zet, als snijplank gebruikt of er lekkere hapjes op serveert, hij valt altijd in de smaak.

cadeau voor 50 jaar getrouwd

Gepersonaliseerde snijplank | 50 jaar getrouwd cadeau idee

Cadeau voor 50 jarig huwelijk

Review: “Echt een prachtige plank en snel bezorgd. Heel erg top>” –Lotte

1

Hier vind je een uitgebreid assortiment van de leukste 50 jaar getrouwd kaarten. Kies een mooie kaart uit, laat het personaliseren voor het bruidspaar en kies de dag waarop de kaart bezorgd moet worden. Makkelijker kan niet 🙂

50 jaar getrouwd versiering

Huwelijkskaarten | 50 jaar getrouwd kaarten

Nog makkelijker om attent te zijn!

Review: “Makkelijk om vanuit huis een persoonlijke kaart te versturen. Geen geren naar de winkel of brievenbus. Belangrijke gebeurtenissen kan je ver vooruit maken, Greetz zorgt ervoor dat het op tijd verstuurd wordt.” –Loes  

1

Wat een prachtige verrassing om te ontvangen: dit prachtige, luxe 50 jaar getrouwd cadeau. Niet alleen een heerlijke fles champagne, de glazen kun je laten graveren om het extra bijzonder te maken. Een cadeau om te koesteren.

kado 50 jarig huwelijk

Moët & Chandon pakket met gegraveerde glazen | kadotip 50 jaar getrouwd 

Bijzonder cadeau 50 jaar getrouwd

Review: “De krijger was zeer vereerd met de tekst en inhoud.” –Petra

1

Dit originele houten hart kun je laten personaliseren, leuk om de namen en de datum van het huwelijk op te laten zetten. Een blijvend aandenken aan de mooie dag, die vast een mooi plekje in huis krijgt.

Wat geef je bij 50 jarig huwelijk?

Houten hart | origineel kado 50 jaar getrouwd 

Kado 50 jaar getrouwd

Review: “Het is precies zoals ik me het had voorgesteld en bijzonder vlug bezorgd ging allemaal prima” –J.f.

1

Deze peper- en zoutmolen passen in ieder interieur. Leuk als 50 jarig huwelijk cadeau, om het leven samen wat extra smaak te geven. Personaliseer de molens door de namen van het bruidspaar er op te laten zetten.

opa en oma 50 jaar getrouwd cadeau

Gepersonaliseerde zout- en pepermolen | kadotip 50 jaar getrouwd

Origineel kado 50 jaar getrouwd

Review: “Prachtig” –Jan

1

Een luxe boeket ontvangen is altijd leuk, helemaal met zo'n heerlijke fles Prosecco erbij. Een gouden fles, toepasselijk als kado 50 jarig huwelijk. Deze set kun je laten bezorgen, heel handig dus.

50 jaar getrouwd cadeau ideeën

Luxe boeket & Prosecco | cadeau 50 jaar getrouwd

Supersnel en mooi

Review: “Een tijd geleden hiervan een erg mooi boeket gekregen. Daarom nu een boeket naar iemand gestuurd. Ik bestelde het om half 2 en een uur later kreeg ik al een melding dat het geleverd was!!!” –Bridget

Wat geef je bij 50 jarig huwelijk?

Deze leuke 50 jaar huwelijk cadeaus kun je geven aan het bruidspaar:

  1. Gouden munt jubileum 50 jaar huwelijk
  2. Moët & Chandon pakket met gegraveerde glazen
  3. Gouden 50 jaar getrouwd chocoladehart
  4. Gepersonaliseerde zout- en pepermolen
  5. Luxe boeket & Prosecco

… en we hebben meer leuke huwelijk cadeaus voor een 50 jarig huwelijk jubileum om te geven.

BigSellers Kadogids is een behulpzame en betrouwbare partner die jou helpt bij het vinden van hét perfecte cadeau, voor ieder persoon en elke feestelijke gelegenheid.

Op het moment van publiceren zijn alle producten op voorraad. Bij BigSellers Kadogids zie je alleen meest originele cadeaus, handigste gadgets en de leukste date-ideeën, samengesteld door onze cadeau-experts. De beste cadeaus met de hoogste beoordelingen! ★★★★★ In onze cadeaugids vind jij handig en snel een leuk cadeau voor hem, cadeau voor haar, voor vriendinnen, voor vrienden, familie, collega's en echt iedereen. Leer meer.