Wat geef je cadeau als iemand 50 jaar getrouwd is? Deze mijlpaal moet natuurlijk gevierd worden en verdient een mooi cadeau. In ons overzicht van 50 jaar getrouwd cadeau ideeën vind je voor ieder 50-jarig bruidspaar een geschikt cadeau. Unieke, bijzondere en speciale cadeaus voor het gouden huwelijk, die het bruidspaar zal koesteren. 

1

Een blijvend 50 jaar getrouwd cadeau, dat de ontvanger voor altijd kan bewaren en koesteren. Deze prachtige jubileummunt komt ook nog eens in een hele mooie verpakking.

50 jaar getrouwd goud

Gouden munt jubileum | 50 jaar getrouwd cadeau

Review:

Prachtig geschenk 

“Ontzettend mooi geschenk voor jubilea. 
De munt is een apart geschenk waar je niet meteen aan denkt.–Mclijn

1

Op zoek naar een 50 jaar getrouwd cadeau idee voor een echtpaar dat wel tegen een geintje kan? Dan is dit tegeltje een cadeau dat zeker in de smaak zal vallen.

kado 50 jaar getrouwd

50 jaar getrouwd tegeltje | cadeau 50 jaar getrouwd

Review:

Grappig! 

Het bruidspaar dat het ontving vonden het geweldig vooral omdat ikzelf het K woord nooit gebruik. Ze lieten het iedereen zien. Een succes dus in dit geval.–Moppie001

1

Deze prachtige gouden roos is een wel heel bijzonder cadeau, 50 jarig huwelijk is namelijk het gouden huwelijk. Een gouden roos is dan dus een extra toepasselijk cadeau.

cadeau 50 jaar getrouwd cadeau ideeën

Gouden roos | cadeau 50 jaar getrouwd cadeau ideeën

Review:

Gewoon wauw

Ik heb totaal niks negatief te melden. Alles is perfect van de doos tot de roos. Het doorkijk venstertje heeft lichte krasjes maar de roos is perfect en dat is wat telt!–Limburgerrrrr

1

Wat is er nu mooier dan terugblikken op mooie herinneringen, helemaal als je 50 jaar getrouwd bent. Een prachtig en origineel cadeau, dat je helemaal naar wens kunt samenstellen.

cadeautips 50 jaar getrouwd

Fotoboekje | 50 jaar getrouwd cadeau idee

Review:

Tevreden klant! 

Heel tevreden over kwaliteit service! Product werd vlot geleverd en voldoet aan de verwachtingen. Aanrader!–Tyga

1

Lief cadeau om te geven voor een 50 jarig huwelijk. Deze leuke fles waar je een gelukswens op kunt laten graveren. En de fles kun je zelf vullen met een leuk aandenken of lekker drankje voor het 50 jaar getrouwde bruidspaar. Proost!

kadotip 50 jaar getrouwd

Fles met gravure | kadotip 50 jaar getrouwd

50 jaar getrouwd cadeau

Fles boodschap | 50 jaar getrouwd cadeau

1

Voor altijd vastgelegd in de sterrenhemel. Op zoek naar een cadeau? 50 jaar getrouwd zijn is een heel mooi moment om een ster te vernoemen naar het bruidspaar.

50 jaar getrouwd ideeen

Ster | cadeaus 50 jaar getrouwd 

Review:

Leuk kado

Zeer gemakkelijk om bij bestelling je voorkeuren in te stellen. Snelle service en zeer goede kwaliteit. Ideaal voor een verrassend kado! Zeer tevreden met het resultaat–Rita

1

Wat geef je bij een 50 jarig huwelijk cadeau? Goud natuurlijk! In deze goudstaaf kan het bruidspaar sparen voor een mooie vakantie samen, of een lekker etentje. Ook is dit een leuke manier om geld te geven. Toch veel leuker dan een envelopje?

opa en oma 50 jaar getrouwd cadeau

Goudstaaf spaarpot | cadeau 50 jarig huwelijk 

Review:

Cadeau voor 50 jarig huwelijk

Perfect, leuk product.–Jurgen

1

Een origineel cadeau voor 50 jarig huwelijk; de Gouden Carolus. Voor de liefhebber van speciaalbier is deze extra grote, extra speciale fles een mooi 50 jaar getrouwd cadeau. Het is ten slotte het gouden huwelijk.

50 jaar getrouwd ideeën

Gouden Carolus | 50 jaar getrouwd cadeau

Review:

Zeer tevreden

Zeer tevreden over de snelle afwikkeling van de bestelling.–KL

1

Een cadeau voor een 50 jarig huwelijk dat ook nog eens gemakkelijk thuis wordt bezorgd. Dit leuke gouden aapje met een vetplantje is een uniek cadeau, met een leuke knipoog naar het gouden huwelijk.

50 jaar getrouwd kaarten

Aap met vetplant | 50 jarig huwelijk cadeau

Review:

Origineel kado 50 jaar getrouwd

Ik vind het een fijne site, ruime aanbod aan kaarten en cadeau’s, overzichtelijk, geen gedoe als je een bestelling wilt afronden, je wordt goed op de hoogte gehouden over je bestelling en de klantenservice is snel en vriendelijk.–CV

1

Een gouden chocoladehart, hoe toepasselijk wil je het hebben? Een leuk en lekker cadeau voor 50 jarig huwelijk, dat je ook nog eens kunt personaliseren met een eigen foto en persoonlijke tekst.

50 jaar getrouwd versiering

Gouden chocoladehart | 50 jaar getrouwd cadeaus

Review:

In simpele stappen het perfecte kado kiezen en laten bezorgen 

Het is fijn om eerst even een keuze te maken voor een leuk kado, daarna een passende kaart te kiezen en hierin op eenvoudige wijze een tekst te voegen. Je wordt keurig op de hoogte gehouden over de weg die je pakket gaat maken, en wanneer het daadwerkelijk is bezorgd. Door de altijd correcte manier van bezorgen ben ik erg positief over greetz.–Marion

1

Hier vind je een uitgebreid assortiment van de leukste 50 jaar getrouwd kaarten. Kies een mooie kaart uit, laat het personaliseren voor het bruidspaar en kies de dag waarop de kaart bezorgd moet worden. Makkelijker kan niet 🙂

50 jaar getrouwd versiering

Huwelijkskaarten | 50 jaar getrouwd kaarten

Review:

Nog makkelijker om attent te zijn!

Makkelijk om vanuit huis een persoonlijke kaart te versturen. Geen geren naar de winkel of brievenbus. Belangrijke gebeurtenissen kan je ver vooruit maken, Greetz zorgt ervoor dat het op tijd verstuurd wordt.–Loes  

1

Wat een prachtige verrassing om te ontvangen: dit prachtige, luxe 50 jaar getrouwd cadeau. Niet alleen een heerlijke fles champagne, de glazen kun je laten graveren om het extra bijzonder te maken. Een cadeau om te koesteren.

kado 50 jarig huwelijk

Moët & Chandon pakket met gegraveerde glazen | kadotip 50 jaar getrouwd 

Review:

Bijzonder cadeau 50 jaar getrouwd 

De krijger was zeer vereerd met de tekst en inhoud.–Petra

1

Dit originele houten hart kun je laten personaliseren, leuk om de namen en de datum van het huwelijk op te laten zetten. Een blijvend aandenken aan de mooie dag, die vast een mooi plekje in huis krijgt.

Wat geef je bij 50 jarig huwelijk?

Houten hart | origineel kado 50 jaar getrouwd 

Review:

Kado 50 jaar getrouwd

Het is precies zoals ik me het had voorgesteld en bijzonder vlug bezorgd ging allemaal prima–J.f.

1

Een origineel 50 jaar getrouwd cadeau dat ook nog eens handig en functioneel is! Of je de snijplank nu als eye-catcher in de keuken zet, als snijplank gebruikt of er lekkere hapjes op serveert, hij valt altijd in de smaak.

cadeau voor 50 jaar getrouwd

Gepersonaliseerde snijplank | 50 jaar getrouwd cadeau idee

Review:

Cadeau voor 50 jarig huwelijk

Echt een prachtige plank en snel bezorgd. Heel erg top–Lotte

1

Deze peper- en zoutmolen passen in ieder interieur. Leuk als 50 jarig huwelijk cadeau, om het leven samen wat extra smaak te geven. Personaliseer de molens door de namen van het bruidspaar er op te laten zetten.

opa en oma 50 jaar getrouwd cadeau

Gepersonaliseerde zout- en pepermolen | kadotip 50 jaar getrouwd

Review:

Origineel kado 50 jaar getrouwd 

Prachtig–Jan

1

Een luxe boeket ontvangen is altijd leuk, helemaal met zo'n heerlijke fles Prosecco erbij. Een gouden fles, toepasselijk als kado 50 jarig huwelijk. Deze set kun je laten bezorgen, heel handig dus.

50 jaar getrouwd cadeau ideeën

Luxe boeket & Prosecco | cadeau 50 jaar getrouwd

Review:

Supersnel en mooi 

Een tijd geleden hiervan een erg mooi boeket gekregen. Daarom nu een boeket naar iemand gestuurd. Ik bestelde het om half 2 en een uur later kreeg ik al een melding dat het geleverd was!!!–Bridget

Wat geef je bij 50 jarig huwelijk?

Deze leuke 50 jaar huwelijk cadeaus kun je geven aan het bruidspaar:

  1. Gouden munt jubileum 50 jaar huwelijk
  2. Gouden chocoladehart
  3. Moët & Chandon pakket met gegraveerde glazen
  4. Gepersonaliseerde zout- en pepermolen
  5. Luxe boeket & Prosecco

… en we hebben nog meer leuke huwelijk cadeaus om te geven.

wat vraag ik voor mijn verjaardag

LEES OOK:

WAT GEEF JE BIJ EEN 25-JARIG HUWELIJK? 17 JUBILEUM CADEAU IDEEËN

cadeau-50jaar-man

LEES OOK:

15 LEUKE ABRAHAM CADEAU TIPS VOOR ALS EEN MAN 50 JAAR WORDT

cadeautips-50 jaar-vrouw

LEES OOK:

15X HET LEUKSTE SARAH CADEAU VOOR 50 JAAR

Op het moment van publiceren zijn alle producten op voorraad. Bij cadeaugids BigSellers zie je alleen de leukste cadeaus, handigste gadgets en de leukste date-ideeën. De beste cadeaus met de hoogste beoordelingen! ⭐⭐⭐⭐⭐ Vind altijd en snel een leuk cadeau voor hem, cadeau voor haar en iedereen. Leer meer.