25 Jaar getrouwd zijn is altijd reden voor een feestje! En huwelijksfeestjes vragen om originele cadeaus maar ook om goeie planning. In dit blog hebben wij beide speciaal voor jou! Geef een bijzonder jubileum cadeau aan het 25 jarige bruidspaar. En organiseer met hun vrienden en familie een fantastisch 25 jarig huwelijks­feest! Want een zilveren bruiloft is hèt moment om het bruidspaar in het zonnetje te zetten.

Of je nu op zoek bent naar een persoonlijk, blijvend, uniek, bijzonder of praktisch huwelijks­­jubileum cadeau, of handige tips voor het organiseren van dit feest… dit 25-jarig huwelijk verdient iets speciaals. En wij hebben het!

Ook in dit cadeau-ideeën blog:

1

Een origineel cadeau voor een bruiloft? Deze gepersonaliseerde bloemenvaas voor het stel dat houdt van bloemen in huis. Laat hun speciale datum of namen op deze vaas graveren en geef het, om helemaal compleet te maken, met een fraaie bos bloemen als een persoonlijk huwelijkscadeau.

Vaas met gravure & bloemen als cadeautip huwelijk 25 jaar
 • Gepersonaliseerde bloemenvaas  | €35

Cadeautip huwelijk

Review:

Cadeau voor zilveren huwelijk

“Heb het cadeau gevuld met lekkers. Ga het versturen naar de ontvangers, een paar dagen voor hun huwelijk.” –P.J.

1

Wat geef je kado voor een 25-jarig huwelijksfeest? Wil je iets leuks voor in hun huis kopen? Geef een '25 jaar getrouwd' sierkussen als cadeau. Heel leuk aandenken voor je ouders of vrienden in huis. Een uniek jubileum cadeau voor een 25 jarig huwelijk waarmee je ze kunt feliciteren.

Sierkussen met opdruk 25 jaar getrouwd als cadeau voor ouders & vrienden
 • Sierkussen “25 jaar getrouwd” | v.a. €35

Cadeau voor je ouders

Sierkussen cadeau 25 jaar getrouwd vrienden & ouders in huiskamer setting

Jubileum huwelijk 25 jaar vrienden

1

Met dit jubileum cadeau idee ben je zeker origineel: laat een ster vernoemen naar het 25 jaar getrouwde koppel. Het cadeau komt in een mooie verpakking, zodat je zeker iets leuks hebt om te overhandigen. Vervolgens kan het bruidspaar de sterrenhemel afspeuren op zoek naar hun ster met behulp van de app.

Ster cadeaupakket voor koppel als kado 25 jaar jubileum
 • Geef een ster | €24 – €99

Cadeau idee 25 jaar getrouwd

Review:

Zoals altijd: prima 25 jaar cadeau huwelijksjubileum 

Is precies gegaan zoals op de site vermeld.–WouterFerrage  

1

Een 25-jarig huwelijk vraagt om een feestje. Heb jij al bedacht wat je je partner wilt geven om dit te vieren? Tja... wat is dan een goed 25 jaar huwelijk cadeau? Volgens ons vraagt dit om Champagne! Daarom deze tip als bijzonder trouw­jubileum cadeau: luxe Champagne, met een eigen label, gegraveerde glazen, of zelfs een prachtige bedrukte kist met een lief bericht erop voor je partner. Cheers!

Champagne & gegraveerde glazen als 25 jaar getrouwd cadeau voor partner
 • Champagne & 2 glazen | €20 – €140

25 jaar getrouwd kado voor partner

Review:

Leuk idee 25 jaar getrouwd 

Leuk en origineel cadeau om te geven. Wij zijn blij met het resultaat en de mogelijkheid om er echt een champagne etiket van te maken, met een eigen twist van een logo.–Stefan

1

Voor het bruidspaar dat wel van een geintje houdt, is dit kut-tegeltje een ideaal 25 jaar getrouwd cadeau. De tegel is van echt keramiek en de opdruk is van hoge kwaliteit. En omdat het door de brievenbus past, kun je het gemakkelijk bij het bruidspaar laten bezorgen.

Tegel met grappige tekst als cadeau 25 jaar getrouwd ouders
 • Jubileum tegeltje | €15

25 Jaar getrouwd cadeau ouders

Review:

De lachers op je hand met dit cadeau huwelijksjubileum

Hilarisch!–Kaatjeop100

1

Zoek je een origineel kado voor een 25 jaar getrouwd jubileum? Heb je een tip nodig om ze te verrassen? En zijn je ouders of vrienden na 25 jaar nog steeds in voor iets nieuws? Geef ze dan een over­nachting in luxe pod cadeau. De sfeer van een tiny house, maar wel met het comfort van een hotelkamer. En ook nog eens midden in de natuur!

Overnachting in luxe pod in bos als 25 jaar getrouwd idee
 • Luxe pod overnachting Veluwe | €100

Cadeaus 25 jaar getrouwd

Review:

Cadeau 25 jarig huwelijk

“Dat je voor een leuke prijs een belevenis kado kunt doen. ideaal voor mensen die ‘alles’ al hebben.” –Marija

1

Wat geef je je partner bij een jubileum? Dit Bucket List boek is een heel persoonlijk en bijzonder jubileumcadeau. Ga samen aan de slag met dit boek voor koppels. Een mooi cadeau voor ieder jubileum, het 25-jarig huwelijk dus ook.

Bucket List boek koppels met foto om te geven voor 25 jarig huwelijk
 • Bucket List boek voor koppels | €15 – €20

Kado idee 25 jarig huwelijk

Review:

25 jaar getrouwd jubileum

Een heel leuk boek! Foto’s zijn van goede kwaliteit ondanks dat ze afkomstig zijn van een mobiele telefoon. Boek ziet er uit zoals verwacht en inkijkexemplaar is handig om een beeld van het boek te krijgen. Het zou nog leuker zijn als je zelf het lettertype kan kiezen waarin je eigen tekst komt (deze is nu wat moeilijk te lezen).–Eline

1

Hun eigen straatnaambord als jubileum cadeau. Leuk idee toch? Geef het bruidspaar een eigen straat of plein, of gebruik het als 25 jaar getrouwd versiering. Heel handig als je op korte termijn een cadeau nodig hebt. En superleuk om te geven, bijvoorbeeld als persoonlijk 25 jaar getrouwd cadeau voor je ouders.

Straatnaambord met hun naam als leuk cadeau voor 25 jarig huwelijk
 • Persoonlijk straatnaambord | €25 – €35

Jubileum 25 jaar getrouwd cadeau

Review:

25 jaar huwelijk kado last minute

Leuk. Ik ben er van overtuigd dat de personen die het cadeau zullen ontvangen verrast zullen zijn. Leuk cadeau, al zeg ik zelf. Marc–Marc

1

Zoek je een origineel kado idee voor een 25 jaar huwelijk? Dit is een heel speciaal 25 jaar huwelijks­cadeau waar iemand niet snel zelf aan denkt. Een verzilverde munt met gravure in een fraai doosje. Verras het bruidspaar op hun zilveren bruiloft met dit luxe aandenken.

Zilveren luxe jubileum munt als 25 jaar huwelijk cadeau
 • Zilveren jubileum munt | €35 – €40

25 jaar getrouwd cadeau

Review:

Prachtig geschenk voor cadeau ouders 25 jaar getrouwd

“Ontzettend mooi geschenk voor jubilea. De munt is een apart geschenk waar je niet meteen aan denkt.” –Mclijn

1

Een prachtig jubileum cadeau, dat ook nog eens heel handig via de brievenbus bezorgd wordt bij vrienden die 25 jaar getrouwd zijn. De droogbloemen gaan lang mee en samen met een persoonlijke kaart en de mooie "Hoera" houten standaard is het feestje compleet!

Plankje met droogbloemen en Hoera-tekst als cadeau 25 jaar huwelijk
 • Droogbloemen op plankje | €15 – €20

25 jarig huwelijk

Review:

Voor cadeau tips 25 jaar getrouwd 

Niets meer dan lof… Over de stiptheid en de kwaliteit van de bloemen!! De ontvangers waren er echt blij verrast mee. Dus Bloompost is een echte aanrader–klant 

1

Dit is niet alleen een heel leuk cadeau idee voor een 25-jarig huwelijks jubileum; met deze boekjes geef je het bruidspaar ook iets heel leuks om samen te doen. Een mooi moment om er achter te komen hoe goed zij elkaar écht kennen na 25 jaar samen. . .

Hoe goed ken jij je man quizboek als jubileum cadeau 25 jaar
 • Kennis quizboek man | €10 – €15

Kado 25 jaar getrouwd

Hoe goed ken jij je vrouw quizboek als jubileum cadeau 25 jaar
 • Kennis quizboek vrouw | €10 – €15

Leuk cadeau voor jubileum

1

Een simpel cadeau voor 25 jarig huwelijk, maar persoonlijk jubileum cadeau. Alle sieraden die ze in 25 jaar huwelijk hebben verzameld kunnen in stijl bewaard worden in dit speciale juwelenkistje. Wellicht in combinatie met een bijzonder cadeau van zilver voor hun zilveren bruiloft!

Sieraden doosje met foto als cadeau idee voor 25 jaar huwelijk
 • Juwelenkistje met foto | €20 – €25

Klein 25 jaar getrouwd cadeautje

Review:

Lief kado voor 25 jarig huwelijk 

“Heel erg de moeite waard. Supermooie producten, mooie acties, snelle levering en fijne service. Ik ben heel tevreden !!–Einde  

1

Nog geen idee wat je dit stel voor hun jubileum kunt geven? Zo serveren zij de heerlijkste hapjes tijdens het feest voor hun 25-jarig huwelijk. Deze gepersonaliseerde serveerplanken zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en designs. Een uniek en origineel cadeau idee om te geven voor elk jubileum.

Houten pizzaplank met gravure als cadeau voor zilveren huwelijk
 • Houten serveerplank met tekst | €15 – €60

25 jarig huwelijkscadeau

Review:

Cadeau idee 25 jaar getrouwd 

De plank is van een mooie kwaliteit en het graveerwerk ziet er precies uit zoals ik besteld had.–Kim 

1

Op zoek naar een blijvend cadeau? Deze speciale roos vergaat nooit. Net als een goed huwelijk eigenlijk, daarom is het een heel leuk cadeau om te geven aan een koppel voor hun 25 jarige huwelijk.

Onsterfelijke roos in glazen stolp voor koppel 25 jaar huwelijk
 • Onsterfelijke roos | €50

Speciaal 25 jaar huwelijk kado

Review:

Cadeautips 25 jaar getrouwd koppel

Prachtig als kado voor verschillende gelegenheden.–Luvebugje 

1

Cadeau idee voor een 25-jarig jubileum nodig? Laat de trouw­datum en/of de namen van het bruidspaar graveren in een mooi flesje huis­parfum. De huisparfum verspreidt een heerlijke geur door het huis. En staat leuk op de side-table of in de boekenkast.

Huisparfum fles met gravure als 25 jaar huwelijkscadeau idee
 • Gepersonaliseerde huisparfum | €15 – €20

25 jaar getrouwd cadeau met tekst

Review:

Prima uitgevoerd 

Prima uitgevoerd. Goede service. Snelle levering en de prijs viel ook nog mee!–klant 

1

Nog zo'n leuk cadeau idee dat je ook nog eens gemakkelijk kunt laten bezorgen. Verras het 25-jarig bruidspaar met bubbels! Uiteraard niet zomaar bubbels, maar deze fles geef je met een label met de namen van het bruidspaar en de datum van het 25 jaar huwelijk cadeau.

Cava met glazen gravure luxe cadeau voor 25 jarig huwelijk
 • Gepersonaliseerde Cava Brut | €50

Luxe cadeau jubileum huwelijk

Review:

Altijd leuke cadeautips 25 jaar getrouwd feest

Ruime keuze, ruimte voor eigen creativiteit, bezorging op tijd, niet duur.–Adja  

1

Zoek je nog een uniek cadeau voor een 25-jarig huwelijksjubileum?Koop dan dit avonturenboek voor dit stel dat al 25 jaar samen is. Met allerlei uitjes en ideeën die zij met elkaar kunnen doen. Zij krassen één van de 100 vakjes open en gaan op een spannende date! En jij geeft een mooi 25 jarig jubileum cadeau!

100 Dates scratch boek cadeau idee 25 jaar jubileum
 • Activiteitenboek koppels | €35 – €40

25 jaar samen kado

100 Dates scratch boek om samen 25 jaar huwelijk te vieren

100 Dates scratch book voor stellen

1

Verras het bruidspaar op hun 25-jarige jubileum met deze fraaie cocktail set. Ze kunnen op hun huwelijksfeest meteen beginnen met het maken van overheerlijke cocktails! Het zit in een elegante bewaarkoker en komt met een receptenboek en een leuke verrassing! Natuurlijk uitgevoerd in zilver!

Luxe cocktail set voor bruidspaar 25 jaar getrouwd cadeau
 • Complete luxe cocktail set | €40

Luxe cadeau bruidspaar 25 jaar

Review:

Top product, goeie cadeautip 

Complete cocktailset, alles wat je nodig hebt om een lekkere cocktail te maken zit er in. Ook een klein boekje met een paar recepten. Al een paar avonden margarita’s en sex on the beaches en blue lagoon’s gemaakt en degelijk gerief. Oogt ook mooi. Als cadeau moet dit ook leuk zijn om te geven of te krijgen. Aanrader!–NiekVV

1

Nog versiering of ballonnen nodig? Bij een onvergetelijk feest hoort inderdaad wel speciale 25 jaar getrouwd versiering. Deze zilveren helium ballonnen met confetti kunnen niet ontbreken bij een zilveren jubileum bruiloftsfeest.

Zilveren ballonnen versiering voor feest 25 jaar huwelijk
 • Zilveren confetti ballonnen | €15

25 jaar getrouwd versiering

Review:

Glitters en ballonnen in zilver 

Reviewers klagen dat de glitters onder in de ballon blijven liggen. Op het plaatje lijken ze in de hele ballon verdeeld te zijn. Één keer opblazen, leeg laten lopen, en nog eens opblazen veroorzaakt damp in de ballon. Hierdoor blijven ze over de hele ballonwand plakken. Precies zoals afgebeeld. Perfect effect, wij zijn er blij mee.–GeRefos

1

Nog niks kunnen kiezen? Dan nog deze tip! Wie wordt er nu niet blij van bloemen? Bloemen zijn altijd een leuk cadeau voor 25 jarig huwelijk. Dit prachtige boeket is gemakkelijk te personaliseren met een lieve kaart met eigen tekst en/of foto. En je kunt er een vaas en extra cadeautje bij doen. Gewoon een prachtig jubileum cadeau.

Bloemen boeken bezorgen voor kado jubileum 25 jaar getrouwd
 • Vrolijk boeket dubbel XL | v.a. €40

25 jaar getrouwd cadeau bezorgen

Review:

Prachtig bloemstuk versturen

“Is makkelijk om een bloemetje te versturen als je zelf niet aanwezig kan zijn bij een verjaardag of een andere feestelijke dag.word mooi bezorgd op de afgesproken dag en tijd.zou het iedereen aanraden om zo een presentje te laten bezorgen.” –T. van Heeswijk 

25 jaar getrouwd? Tips voor een onvergetelijk zilveren huwelijksfeest! (En, wij hebben de cadeaus… 🎉)

Een zilveren huwelijksfeest is een bijzondere mijlpaal. En bij BigSellers Kadogids vieren we dat graag met je mee! 25 jaar samen, door dik en dun. Een moment om te vieren met ouders, familie en vrienden. Een kwarteeuw samen, het delen van lief en leed. Een band die met de jaren alleen maar sterker is geworden. Dit moment verdient een groots feest met mooie originele cadeaus, een dag vol zilveren glans en speciale herinneringen. Met de handige tips van ons enthousiaste cadeauteam maak jij van deze zilveren huwelijksdag een onvergetelijk feest.

★★★★★  Cadeaus met hoge beoordelingen

Welke jubileum kleur is 25 jaar getrouwd?

De kleur zilver staat symbool voor een 25-jarig huwelijk. Dus hierbij onze felicitaties voor dit zilveren bruidspaar! En een zilveren huwelijk cadeau is heel makkelijk gevonden. Alleen voor de écht mooie cadeaus en goeie tips kun je terecht bij ons cadeauteam. Want dit is een prachtige gelegenheid die vraagt om een even prachtig cadeau, toch? Het is tenslotte niet elke dag dat een koppel hun 25-jarig huwelijks­jubileum viert. Dus, wat geef je?

Nou, laten we eens kijken. Een zilveren huwelijk verdient iets speciaals, iets dat de lange weg die ze samen hebben afgelegd, viert en erkent. Hier zijn 3 ideeën waar ons cadeauteam helemaal weg van is.

Welk cadeau geef je voor een zilveren huwelijk?
Top 3 zilveren huwelijk cadeaus:

 1. Geef zilverwerk
  Wat is er beter dan zilver voor een zilveren jubileum? Juist! Denk aan zilveren fotolijsten, serveerschalen, beeldjes of zelfs een mooie zilveren ketting voor haar en hem met een symbolische steen of hanger. En je kunt het altijd specialer maken met een mooie gravure. Want personaliseren voegt nét een extra vleugje sentimentaliteit toe aan het cadeau.
 2. Een romantisch uitje
  Na 25 jaar samen verdient dit paar misschien wat ‘quality time’ samen. Dus waarom geef je ze niet een romantisch uitje? Een verblijf in een luxe pod, watertoren of hotel, een diner bij kaarslicht en misschien zelfs een ontspannende spa-dag zijn perfecte manieren om hun jubileum te vieren.
 3. Een herinneringsalbum
  Verzamel foto’s en herinneringen van de afgelopen 25 jaar en maak samen met hun vrienden, gezin en familie een prachtig herinneringsalbum. En laat ruimte voor nieuwe herinneringen die ze samen zullen maken in de komende jaren. Dit cadeau zal hen keer op keer laten glimlachen terwijl ze terugblikken op de mooie momenten die ze samen hebben beleefd.

Hopelijk geeft dit je alvast wat inspiratie voor het perfecte zilveren huwelijkscadeau! Als je nog meer tips nodig hebt, zijn we er altijd om te helpen. Bekijk snel alle cadeaus! ⬆️

Voor het feest: ga voor een sprookjesachtige locatie

Een feest om te koesteren, op een huwelijkslocatie dat past bij dit jubilerende stel. Denk aan een chique feestzaal, een knusse bistro of een romantische setting in eigen tuin. Kies een plek die hun harten sneller laat kloppen. En zorg dat er voldoende ruimte is om te dansen, te eten en te drinken, en geniet vooral van de ambiance op dit zilveren huwelijksfeest.

Checklist voor hun huwelijksfeest:

 1. Bepaal een mooie feestlocatie.
 2. Overleg en delegeer taken met familie en vrienden.
 3. Bepaal het budget en maak een kosten­overzicht.
 4. Kies voor hapjes en drankjes die passen bij het thema van het feest.
 5. Maak een playlist of regel entertainment met de favoriete muziek van het bruidspaar.
 6. Huur een fotograaf in om alle feestvreugde vast te leggen.
 7. Bepaal de datum en tijd van het feest.
 8. Maak een gastenlijst en stuur uitnodigingen.

Decoreer de feestlocatie met zilveren details en creëer een magische ambiance. Denk dan aan zilveren ballonnen, glitters, bloemen en tafelkleden. Voeg een persoonlijke touch toe met foto’s van de huwelijksreis of andere belangrijke momenten in hun leven. Maak van de feestlocatie een weerspiegeling van al hun liefde en geluk.

Zilveren details in het feestthema:
Zoals eerder gezegd: de kleur zilver staat symbool voor een 25-jarig huwelijk. Laat deze jubileumkleur terugkomen in de decoratie, de kleding en de catering. Combineer zilver met andere kleuren om een unieke sfeer te creëren. Denk aan wit voor een klassieke uitstraling, of een vleugje pastel als een romantische toevoeging. En vergeet niet, lekker veel ballonnen! ⬆️

Voor het cadeau: zorg voor een perfect huwelijkscadeau

Een huwelijkscadeau dat ze raakt of blijvend is, is één van de belangrijkste onderdelen van dit feest. Net als hun liefde. Kies een cadeau dat past bij de interesses van het bruidspaar, zoals een weekendje weg, een romantisch diner of een avontuurlijke date die ze nooit zullen vergeten. Ook een persoonlijk cadeau, zoals een fotoalbum met foto’s van de afgelopen 25 jaar, is een blijvende herinnering aan hun huwelijksreis. Denk bij het uitzoeken aan de volgende dingen:

 1. Het budget voor je cadeau en het feest
  Bepaal voor je zilveren huwelijkscadeau een budget dat past bij jouw mogelijkheden en hou je daaraan. Wij hebben cadeaus voor je uitgezocht van 10 euro, 15 euro, 20 euro tot 25 euro. En grotere cadeaus vanaf 50 euro, 100 euro en zelfs meer dan 150 euro. Dus voor ieder wat wils. En maak daarnaast voor het feest een kostenoverzicht van alle onderdelen delegeer taken aan familie en vrienden.
 2. Geef een gepersonaliseerd cadeau
  Geef zelf, of met een vriendengroep of familie, een leuk of grappig persoonlijk cadeau. Zoals bijvoorbeeld een fotoalbum met gekke foto’s of een leuk reisje voor hun samen. Een ander mooi gebaar is schenken. Doe een donatie aan een goed doel in naam van het bruidspaar.
 3. Gebruik zilver als jubileumkleur in je cadeau
  Want de kleur zilver staat symbool voor het 25-jarige huwelijk. Neem dit mee in jouw keuze voor het ultieme 25-jarig huwelijks­cadeau voor je ouders, vrienden of ander gelukkig stel.
 4. Geniet van dit geweldige zilveren huwelijksfeest!
  Deze tips helpen je om van het 25-jarig huwelijksfeest een onvergetelijke dag te maken. Met een beetje planning, creativiteit en liefde creëren jij samen met BigSellers een feest waar iedereen nog jarenlang met plezier aan zullen terugdenken.

Proost op 25 jaar geluk! ⬆️

Veel gestelde vragen (FAQ):

Wat geef je bij een 25-jarig huwelijk?

Wat geef je cadeau voor je ouders die 25 jaar getrouwd zijn? Of zoek je een origineel 25 jaar huwelijk cadeau voor je vrienden of familie? Nog behoefte aan goeie cadeautips? Je vindt alle inspiratie die je nodig hebt in dit blog. En we gaan verder dan alleen dit zilveren jubileum; ook voor andere huwelijks­verjaardagen hebben we cadeaulijsten met fantastische tips samengesteld. Bijvoorbeeld voor een tinnen huwelijk (10 jaar), koperen huwelijk (12,5 jaar), ivoren huwelijk (30 jaar), robijnen huwelijk (40 jaar) en zelfs een gouden huwelijk (50 jaar). Wil je echt alles weten over huwelijken en kleuren? Dit blog leert je alles over kleuren en benamingen voor een jubileum huwelijk.

En laten we het eerste jubileum niet vergeten; vier ook dat eerste jaar samen in stijl! We bieden allerlei cadeau-ideeën die perfect passen bij de thema’s van de dag, compleet met de juiste symbolische ‘kleur’ erbij. In al onze blogs vind je allerlei mooie cadeausuggesties, geschikt voor verschillende budgetten, zodat jij iets kunt uitzoeken dat past. Heel handig gewoon!

Het vinden van het ideale originele cadeau voor een zilveren huwelijk kan een uitdaging zijn, maar het hoeft niet moeilijk te zijn. Met een beetje creativiteit en een goed oog voor detail, kun je iets vinden dat écht speciaal is en de liefde van dit paar weerspiegelt.

Welk origineel cadeau voor een 25 jaar huwelijk kun je geven?
Hier alvast een lijstje:

 • Sierkussen 25 jaar getrouwd
 • Quizboek “Hoe goed ken je deze man / vrouw?”
 • Gepersonaliseerd Champagne cadeau
 • Geef ze een luxe sterren cadeau
 • Onsterfelijke roos in stolp

Ons cadeauteam begrijpt de waarde van het vinden van dat ene perfecte geschenk, dus je bent hier zeker aan het juiste adres. Check het maar in onze cadeaugids! ⬆️

Wat zijn leuke cadeautips voor 25 jaar getrouwd paar? 7x inspiratie!

Hoera, 25 jaar getrouwd! Dat verdient een grootse viering met nog grootsere cadeaus, vind je ook niet? Nog geen idee wat je wilt geven en kun je wel wat inspiratie gebruiken? Als je op zoek bent naar het perfecte geschenk voor het paar dat al een kwarteeuw lang lief en leed deelt, dan ben je bij BigSellers aan het juiste adres! Ons cadeauteam heeft de hoofden bij elkaar gestoken en een lijst samengesteld met fantastische cadeautips waar jij zeker goede sier mee maakt.

Hier heb jij alvast wat leuke cadeautips & inspiratie.
Onze 25 jaar getrouwd ideeën:

 1. Gepersonaliseerde wijnkist
  Wat is er beter dan een fles goede wijn? Een hele kist vol, natuurlijk! Voeg een persoonlijk tintje toe door de wijnkist te laten graveren met hun namen en trouwdatum, en vul hem met een selectie van hun favoriete wijnen om samen van te genieten.
 2. Romantische ballonvaart
  Geef ze de ervaring van hun leven met een romantische ballonvaart. Zweven ze samen hoog boven het landschap terwijl ze genieten van het adembenemende uitzicht en elkaars gezelschap. Een herinnering die ze zeker voor altijd zullen koesteren.
 3. Luxe diner thuis
  Ook leuk: laat een chef-kok bij ze thuiskomen om een heerlijk diner voor ze te bereiden. Van voorgerecht tot dessert, ze zullen verwend worden met allerlei culinaire hoogstandjes zonder de deur uit te hoeven.
 4. Weekendje weg naar een romantische bestemming
  Trakteer ze als cadeau voor hun 25-jarig huwelijk op een weekendje weg naar een romantische bestemming. Of het nu een schilderachtig stadje aan zee is of een afgelegen berghut, een verandering van omgeving zal hun jubileum extra speciaal maken.
 5. Fotoboek van hun reis door de jaren heen
  Verzamel foto’s van hun avonturen samen door de jaren heen en maak een prachtig fotoboek. Van hun huwelijksreis tot de geboorte van hun kinderen en alles daartussenin, dit cadeau zal hen laten glimlachen terwijl ze terugblikken op alle mooie herinneringen.
 6. Luxe spa-dag voor twee
  Geef ze de kans om even helemaal tot rust te komen met een luxe spa-dag voor twee. Van koppelsmassage tot fijne gezichts­behande­lingen en ontspannen in de sauna; ze zullen zich als herboren voelen na een dag vol verwennerij.
 7. Stijlvolle sieradenset
  Chic-de-friemel! Verras dit stel met een prachtige sieradenset waar ze samen nog meer van gaan stralen. Kies bijvoorbeeld voor elegante houten horloges of armbanden voor dit paar met edelstenen in symbolische betekenis.

Met deze geweldige ideeën voor 25 jaar getrouwd cadeaus, zal het vinden van het perfecte geschenk een fluitje van een cent zijn. Laat het feest beginnen! Bekijk alle cadeaus. ⬆️

een gepersonaliseerd cadeau bij een 25-jarig huwelijk geven?

Absoluut een goed idee! Een 25-jarig huwelijk is zo’n mijlpaal waarbij je echt iets speciaals wilt geven, toch? Want, 25 jaar samen zijn, dat verdient wel wat extra aandacht. Dus denk zeker aan een gepersonaliseerd huwelijks­cadeau voor hem en haar als leuke herinnering aan deze dag, speciaal gemaakt voor dit gelukkige paar. En een mooi cadeau voor een koppel is natuurlijk ook superleuk!

Jouw cadeau wordt toch nét iets specialer als je het personaliseert. Een waardevolle boodschap of grappige felicitatie op een set wijnglazen of een zilveren schaal kan vast op duimen omhoog rekenen. En jouw cadeau personaliseren kan op zoveel verschillende manieren; een foto laten printen, namen laten ingraveren of borduren, leuke tekst laten opdrukken, stansen, spuiten, plakken… You name it! Voor bijna elk cadeau is tegen­woordig een manier te vinden om het van een speciale boodschap te voorzien.

Je zou ook kunnen denken aan een prachtig ingelijste foto van hun trouwdag, misschien zelfs een collage van foto’s door de jaren heen gebundeld in een ‘Explosion box’. Maak het persoonlijk en leuk, met al die lachende momenten vastgelegd. Of, als je echt iets unieks wilt, wat dacht je van een prachtig gepersonaliseerd fotoboek met herinneringen van hun 25 jaar samen? Het verhaal van hun liefde, verteld met beelden.

Een leuk gepersonaliseerd cadeau 25 jaar huwelijk:

 • Comfortabele badjassen met hun namen erop geborduurd
 • Grappig jubileum tegeltje met ludieke boodschap
 • Luxe champagne cadeau met gravure op de glazen
 • Mooi houten serveerplank met datum en namen ingegraveerd
 • Glazen hart met een gravure van hun samen

Dus ja, een gepersonaliseerd cadeau is zeker een geweldig idee voor een 25-jarig huwelijk! Het is dé manier om hun liefde te vieren en te laten zien hoeveel ze voor jou betekenen. En laten we eerlijk zijn, wie houdt er niet van een cadeau dat speciaal voor hen is gemaakt? Bekijk ze allemaal! ⬆️

Wat is een origineel cadeau voor een 25-jarig huwelijk?

Dit zijn de meest populaire 25 jaar huwelijk cadeaus die je kunt geven als jubileum cadeau idee:

 1. Sierkussen jubileum 25 jaar
 2. Gepersonaliseerde Cava Brut met glazen
 3. Luxe pod overnachting Veluwe
 4. Onsterfelijke roos jubileum 25 jaar
 5. Persoonlijke ster cadeau

… en we hebben nog meer leuke 25 jaar getrouwd cadeaus om te geven.

BigSellers Kadogids is een behulpzame en betrouwbare partner die jou helpt bij het vinden van hét perfecte cadeau, voor ieder persoon en elke feestelijke gelegenheid.

Op het moment van publiceren zijn alle producten op voorraad. Bij BigSellers Kadogids zie je alleen meest originele cadeaus, handigste gadgets en de leukste date-ideeën, samengesteld door onze cadeau-experts. De beste cadeaus met de hoogste beoordelingen! ★★★★★ In onze cadeaugids vind jij handig en snel een leuk cadeau voor hem, cadeau voor haar, voor vriendinnen, voor vrienden, familie, collega's en echt iedereen. Leer meer.