Wat geef je voor een bruiloft? Dit zijn de 21 beste huwelijkscadeau ideeen en tips. Originele huwelijkscadeaus voor als iemand gaat trouwen en het leukste cadeau voor elke trouwerij. Verras het bruidspaar met een origineel bruiloft cadeau, voor vrienden, familie en collega’s. Koop zo altijd het leukste bruiloft kado en bekijk de beste cadeautips om een origineel en blijvend huwelijkscadeau te geven.

1

Een huwelijk te vieren? Verwen het getrouwde stel met een fles luxe Moët Chandon champagne. De glazen kun je laten graveren met een romantische liefdesverklaring 🥂🍾 Leuk voor het nieuwe bruidspaar!

luxe huwelijkscadeau

Gegraveerde glazen & Champagne | luxe huwelijkscadeau

Review:

Echt leuk cadeau bruiloft

“Zeer leuk cadeau voor een jubileum. Mijn ouders (de ontvangers) waren zeer blij en de champagne heeft ze gesmaakt! Het glas zag er ook precies uit zoals ik had verwacht nadat ik het had ontworpen op de site.” –Cherish

1

Maak de blits met dit gepersonaliseerd huwelijkscadeau. Vereeuwig het bruidspaar op een echt authentiek straatnaambord. Je kan naast de namen zelfs ook nog de datum of plaats toevoegen.

Origineel huwelijkscadeau bruiloft vrienden

Gepersonaliseerd straatnaambord | Origineel huwelijkscadeau bruiloft vrienden

Review:

Cadeautip huwelijk

“Zag er prima uit, en de het bruidspaar vond het geweldig. Ook de “visite” vond het een leuk kado en vroegen waar ik dat had laten maken. Dit natuurlijk direct verteld.” –Sjaco

1

Misschien is dit wel het meest originele huwelijkscadeau van het hele universum: zoek een eigen ster uit en geef deze de naam van het bruidspaar! En een mooi symbolisch huwelijkscadeau ook.

symbolisch huwelijkscadeau

Eigen ster | symbolisch huwelijkscadeau

Review:

Blijvend huwelijkscadeau

“Heb nu 3 sterren gekocht, 1 voor valentijnsdag, 1 voor een afscheid van een oud collega en nu 1 voor een cadeau voor een trouwerij… Iedereen reageerde er ontzettend positief op en allemaal vonden ze het een schitterend cadeau. Omdat je er een persoonlijke noot aan kan toevoegen, houden mensen het slecht droog… Vermoed dat ik er dit jaar nog verschillende ga aanschaffen! ” –Karin

1

Op zoek naar een origineel huwelijkscadeau dat toch persoonlijk is? In dit originele 'Ons verhaal boek' kan het bruidspaar allemaal leuke dingetjes over hen samen invullen. Dit is een mooi huwelijkscadeau waar ze samen veel plezier aan zullen beleven.

huwelijkscadeau ideeën

I love us boek – Ons verhaal | Huwelijkscadeau idee

Review:

Huwelijks cadeau voor ons

“Mijn vriend – nu mijn man – vond het een super leuk en persoonlijk cadeau. Zo kunnen we de eerste 3 jaar van onze relatie nooit vergeten!” –Samira

1

Een prachtig huwelijkscadeau idee is dit leuke hart van glas. Daarop kun je een mooie foto van het pas getrouwde stel of van hun mooiste herinnering samen laten vastleggen. Dit vinden ze absoluut een ontzettend lief en mooi cadeau voor hun bruiloft 🙂

cadeau bruiloft

Hart van glas | cadeau bruiloft 

cadeau trouwen

Glas hart gravure | cadeau trouw

1

De olijfboom is een van de oudste bomen ter wereld. Daarom is het ook zo’n sterk symbolisch cadeau voor een huwelijk, want de olijfboom staat voor vrede, duurzame relaties en een positieve toekomst. Dus je koopt een mooi cadeau voor pasgetrouwden.

trouwcadeau idee

Olijfboom | trouwcadeau idee

Review:

Kado voor pasgetrouwd stel 

“Hoe gaaf is het dat je een boom door iemands brievenbus kunt doen?? Met een kaartje en slingertje erbij iemand echt heel blij kunnen maken.” –Esther

1

Het mooiste van de onsterfelijke roos is dat deze nooit zal vergaan. Net als de liefde van het bruidspaar. Grote kans dat ze dit mooie huwelijkscadeau net zo symbolisch vinden als wij!

Huwelijkscadeau bruiloft

Eeuwige roos | Huwelijkscadeau bruiloft

Review:

Mooi huwelijkscadeau

“Heel mooi cadeau! Ik heb de roos voor een bruiloft gegeven en ze waren er super blij mee! Goed verpakt en snel geleverd. Prachtig als cadeau voor verschillende gelegenheden.” –Cherish

1

Bekijk eens dit leuke cadeau voor het bruidspaar. Want dit trouw cadeau is een wijnkoeler. Maar ook een gepersonaliseerd huwelijkscadeau waar het bruidspaar lang plezier van zal beleven.

cadeau bruiloft

Persoonlijk wijnkoeler | cadeau bruiloft

Cadeautip huwelijk

Persoonlijk dienblad | Cadeautip huwelijk

Review:

Cadeau robijnen huwelijk 

“Heb het cadeau gevuld met lekkers. Ga het versturen naar de ontvangers, een paar dagen voor hun robijnen huwelijk.” –P.J.

1

Samen tijd doorbrengen is altijd een leuk idee. En vooral voor net getrouwde koppels. Daarom is dit een mooi huwelijkscadeau. Deze 250 grappige en soms serieuze opdrachten die je als kersvers bruidspaar gedaan moet hebben. Want het Bucketlist boek voor koppels doen ze samen!

Huwelijkscadeau

Bucket list koppels | Huwelijkscadeau

Review:

Leuk boek cadeau voor bruidspaar

“Toen ik dit boek cadeau deed aan mijn vriend leek hij in het begin wat minder enthousiast dan ik (denk dat dit over het algemeen wel meer een vrouwenboek is dan een boek typisch voor mannen), maar we hebben uiteindelijk de hele avond de bucketlist items uit het boek gelezen in ingevuld wat we in konden vullen. Het is zeker een aanrader als je het leuk vindt om af en toe gekke dingen samen te doen, maar het dient bijvoorbeeld ook als inspiratie voor leuke dates!” –Maudholzmann, Nijmegen

1

Meet Rosa, onze favoriete potroos. Dit is een leuk cadeau voor een bruidspaar. Want Rosa is een echte romanticus! Zeg nou zelf: een roos in een pot, dat is toch best of both worlds? Leuk weetje: deze lichtroze potroos wordt ook wel de ‘Infinity rose’ genoemd.

symbolisch cadeau huwelijk

Infinity rose | Symbolisch huwelijkscadeau

Review:

Symbolisch huwelijks cadeau

“Veel leuke cadeaus voor huwelijken, verjaardagen en andere jubilea.” –Ienke

1

Op zoek naar een sprankelend huwelijkscadeau? Verras met Glitterwijn! Met dit aardigheidje voor een huwelijk, kan het ja woord direct gevierd worden. Tip: 'Shake it, shake it', vergeet niet je ontvanger te vertellen de fles goed te schudden!

Bruiloft cadeau ideeen

Glitterwijn | Bruiloft cadeau ideeen

Review:

Origineel cadeau bruiloft

Meerdere keren verschillende producten (bloemen, wijn, kaarten) besteld en netjes op tijd geleverd bij de ontvanger. Wanneer iets niet de volgende dag of op de beoogde datum geleverd kan worden staat dit er vooraf bij, waardoor je weet waar je aan toe bent.–I.

1

Een goed huwelijkscadeau is een gepersonaliseerd huwelijkscadeau. Deze plank heeft een stoere look en feel en maakt van elke pizza een feestje. Een heel nuttig en uniek cadeau voor een huwelijk.

trouwcadeau idee

Pizzaplank | trouwcadeau idee

Review:

Cadeau houten huwelijk 

“Het cadeau zag SUPER COOL uit! Het was een cadeau voor onze vrienden voor hun HOUTEN huwelijk. Ze vonden het een prachtig cadeau!!” –Kaat 

1

Een mooi cadeau om te geven op een bruiloft, is een mooie fles waar je een gelukswens op kunt laten graveren. En de fles kun je zelf vullen met een leuk aandenken of lekker drankje voor het nieuwe bruidspaar. Proost!

cadeau voor bruidspaar

Fles met gravure | cadeau bruidspaar

huwelijkscadeau

Boodschap in fles | huwelijkscadeau

1

Een origineel cadeau voor de bruiloft van vrienden cadeau idee: een gepersonaliseerde bekerset! Laat hun speciale datum of naam op de karaf laser graveren en geef het als huwelijkscadeau.

Origineel cadeau bruiloft vrienden

Set mokken liefde | Origineel cadeau bruiloft vrienden

Review:

Persoonlijk huwelijkscadeau 

“Zeer leuke cadeaus die ook in het echt zeer mooi eruit zien. Verzending is ook heel erg snel.” –Corrie

1

Wil je het bruidspaar echt feliciteren? Dan is deze Cele­brations fles in een geperso­nali­seerde giftbox perfect om te kopen als trouw kado! Echt een verrassend cadeau met een kleine persoonlijke touch.

Huwelijkscadeau

Persoonlijke Celebrations | Huwelijkscadeau

Review:

Gepersonaliseerd bruiloft cadeau

“Ik moet het nog bezorgen maar ik wil een ‘super bedankt mand’ samenstellen en zoek nog wat ideetjes dus de ontvanger moet nog even geduld hebben maar het ziet er top uit!” –Annelies

1

Hoera!’ Zeg het met zaden 🙂 De 'hoera' cosmea is een vrolijke zonliefhebber en staat voor opgewektheid en vreugde. De 'succes' stokroos betekent ambitie. De speciale zaden kunnen met de meegeleverde mini leatherbag met grondtablet worden geplant.

Huwelijkscadeau

Hoera! | Huwelijkscadeau

Review:

Leuk om te geven en krijgen!

“Leuk concept, leuke cadeautjes en veel keuzes in kaartjes om een persoonlijke tekst aan de ontvanger te schrijven!” –A. Luijten

trouwcadeau idee op BigSellers

Samen groeien | trouwcadeau idee

1

Deze prachtige Pachiraplant wordt de geld­boom genoemd, omdat in het verre oosten wordt geloofd dat de bladeren geld kunnen vangen. Ideaal als symbolisch cadeau voor een bruiloft of trouwerij.

symbolisch huwelijk cadeau

Pachiraplant | Symbolisch huwelijkscadeau

Review:

Symbolisch huwelijks cadeau 

Alles keurig, snel en vertrouwd geregeld, ook heel veel leuke cadeau’s–Sjaco

1

Een mega chocoladereep die je naar wens kan personaliseren. Zo maak je huwelijkscadeau niet even wat persoonlijker. En is een leuk klein cadeautje om te geven op een bruiloft.

Gepersonaliseerd cadeau huwelijk

Mega reep | Gepersonaliseerd cadeau huwelijk

Review:

Lekker cadeau bruidspaar

“Ziet er prachtig uit.!! Ook de verpakking was mooi. Ideaal voor wie graag chocolade eet.” –Shana 

1

Een origineel cadeau voor de bruiloft van vrienden cadeau idee: deze gepersonaliseerde glazen karaf! Laat hun speciale datum of naam op de karaf laser graveren en geef het als huwelijkscadeau.

Origineel cadeau bruiloft vrienden

Glazen karaf | Origineel cadeau bruiloft vrienden

Review:

Zeker een aanrader 

Echt super mooi. En zo snel geleverd toppie zeker een aanrader als je naar iets leuk op zoek bent en ook nog betaalbaar.–Geesje van Dijk

1

Een blijvend huwelijkscadeau, want deze gouden roos is een echte roos gedompeld in 24K goud. Zo kan hij voor altijd bewaard blijven!

Het leukste huwelijkscadeau op BigSellers

Gouden rooos | Cadeautip huwelijk

Review:

Cadeau huwelijk 

“Ik heb totaal niks negatief te melden. Alles is perfect van de doos tot de roos. Het doorkijk venstertje heeft lichte krasjes maar de roos is perfect en dat is wat telt !” –Limburgerrrrrr

1

Hang de liefde groot aan de muur. Echt een geweldige blikvanger voor in de (slaap)kamer, gaaf om te geven als huwelijkscadeau.

Cadeau bruiloft

Neon liefde | Cadeau bruiloft

Review:

Brandende liefde

“Mooi design, leuk dat het een echte Nederlandse lamp is, ‘Liefde’ vind ik persoonlijk mooier aan de muur dan ‘Love’. Makkelijk te bevestigen en met de bijgeleverde afstandsbediening simpel te bedienen, het licht is dimbaar wat ook een pre is, het is tenslotte bedoeld als sfeerverlichting.” –InezVn

1

Een goed huwelijkscadeau is een gepersonaliseerd huwelijkscadeau. Dit peper & zoutstel heeft een stoere look en feel en maakt van elk gerecht een feestje. Een nuttig en uniek cadeau voor een huwelijk.

Bruiloft cadeau ideeen

Peper & Zout | Gepersonaliseerd cadeau (houten) huwelijk

Review:

Cadeau houten huwelijk

“Het cadeau zag SUPER COOL uit! Het was een cadeau voor onze vrienden voor hun HOUTEN huwelijk. Ze vonden het een prachtig cadeau!!” –Anna

1

Geef leuke grappige huwelijks cadeautjes; Mr Right and Mrs always right. Zo is er nooit meer de discussie over wie er gelijk heeft 😉

Cadeau huwelijk

Mr. Right & Mrs. Always Right | Cadeau huwelijk

Kado huwelijk

Duolepel | Kado huwelijk

1

#BONUSTIP: Hoe leuk is dit houten liefdes plankje in combinatie met een vaasje gipskruid? Laat dit bij het getrouwde stel thuis bezorgen, want dit huwelijkscadeautje past door de brievenbus. Voor als je er niet bij kon zijn...

Huwelijkscadeaus

Love cadeau | Huwelijkscadeaus versturen

Review:

Leuk love cadeau

“Ik vind het vooral een erg leuk product en heb het dan ook al drie keer cadeau gedaan.” –Anoniem

25-jarig huwelijk cadeau idee

LEES OOK:

WAT GEEF JE BIJ EEN 25-JARIG HUWELIJK? (17 JUBILEUM CADEAU IDEEËN)

Verkering echt verrassen met BigSellers

LEES OOK:

14 ORIGINELE CADEAUS OM JE VERKERING ECHT TE VERRASSEN

Op het moment van publiceren zijn alle producten op voorraad. Bij cadeaugids BigSellers zie je alleen de leukste cadeaus, handigste gadgets en de leukste date-ideeën. De beste cadeaus met de hoogste beoordelingen! ⭐⭐⭐⭐⭐ Vind altijd en snel een leuk cadeau voor hem, cadeau voor haar en iedereen. Leer meer.