Een overlijden in je omgeving is een trieste gebeurtenis. Hoe betuig je jouw steun? Wat geef je als iemand overleden is? En nog moeilijker: wat geef je aan iemand die dood gaat, of wat geef je iemand die ongeneeslijk ziek is? Wij hebben 16 rouw cadeaus voor je uitgezocht om mee te troosten. Zowel voor het overlijden van een naaste als voor iemand die niet lang meer te leven heeft. Kies hier een troost cadeau en geschenk. Een overlijden is al moeilijk genoeg, dus wij steunen graag waar kan.

1

Bloemen zijn altijd een geschikt condoleance cadeau die troost geven. Bestel een van de mooie boeketten en laat de naasten weten dat je aan hen denkt. Je kunt ook denken aan een keuze van prachtige droogboeketten als liefdevolle steunbetuiging.

wat geef je iemand die dood gaat

Bloemen | wat geef je bij overlijden?

Review:

Mooi troost cadeau overlijden

“Veel keuzes in kaarten,bloemen en of kado’s. Bezorging altijd op tijd. Prima site.” –Suul

1

Wat geef je bij overlijden? Het is mooi om een kaarsje aan te steken om iemand te herdenken. Deze houten kaarthouder met een glazen theelichtje creëert een sfeervolle gedenkplek. Met dit cadeau heb je een bijzondere plek om de overledenen te eren.

troost cadeau overlijden vader

Kaarthouder met kaarsje | wat geef je als iemand overleden is?

Review:

Troost cadeau overlijden moeder

“Erg mooi, fijne kwaliteit.” –Lilian

1

Witte rozen zijn een mooi cadeau. Overlijden in je omgeving? Bestel dan deze prachtige bos, geef er een lief kaartje bij en het biedt een klein beetje troost aan de naasten.

rouw cadeaus

Witte rozen | condoleance cadeau

Review:

Cadeau overlijden

“Het bestel proces gaat makkelijk, je wordt op de hoogte gehouden van de levering. Het product ziet er net zo uit als op de foto en prijs kwaliteit is goed in verhouding.” –Yess

1

Een mooie bundel met gedichten vol troost. Cadeau? Overlijden moeder is één van de moeilijkste dingen, maar deze bundel geeft troost, herkenbaarheid en eindeloze warmte. Liz maakt teksten en gedichten rechtstreeks vanuit het hart. Oprecht, liefdevol en mooie steunbetuiging.

wat geef je iemand die nog kort te leven heeft

Dichtbundel | overlijden cadeau

Review:

Prachtige gedichten om te troosten

“Prachtige gedichten! Ideaal om cadeau te geven aan iemand die een beetje troost nodig geeft.” –Duca

1

Een ster benoemen om zo een naaste te herinneren is heel bijzonder. Het Online Star Register laat jou een ster aan de hemel registeren. Personaliseer de ster en kies zelf een constellatie, sternaam en sterdatum. Een persoonlijke ster is een symbolische manier om een dierbare te herinneren.

rouw cadeaus

Vernoem een ster | overlijden cadeau

Review:

Troost cadeau overlijden

“Mooiste cadeau wat ik ooit heb gegeven, echt uniek!” –Hans

1

Wat geef je iemand die nog kort te leven heeft? Dat is zo moeilijk! Misschien kan je met dit cadeau een klein lichtpuntje bieden. Deze cadeauset bestaat uit gedraaide kaarsen en droogbloemen. Met behulp van de losse houten blokjes kan je het licht en de bloemen naar wens stijlen.

wat geef je iemand die doodgaat

Shine a light | wat geef je iemand die ongeneeslijk ziek is?

Review:

Lichtje in de duisternis

“Pakketjes worden keurig op tijd afgeleverd. Inhoud is van prima kwaliteit. Verzend- en afleverberichten, dus goed te volgen.” –James

1

Hoe geef je een kind troost? Dit prachtige boekje geeft symbolisch uitleg over de dood. In het boek: 'Een boom vol herinneringen' had Vos een lang en gelukkig leven, maar is hij nu moe. Op een mooi plekje in het bos valt hij voor altijd is slaap. Dit mooie prentenboek over rouw biedt handvatten om met kinderen (vanaf 4 jaar) in gesprek te gaan over de dood.

wat geef je iemand die dood gaat

Een boom vol herinneringen | wat geef je bij overlijden?

Review:

Mooi cadeau voor jong en oud bij overlijden vader of moeder

“Prachtig boek om kinderen te leren omgaan met verlies van een dierbaar persoon, prachtige illustraties!” –Lindsay

1

Een lichtpuntje in donkere tijden. Dit is een mooi cadeau bij overlijden. De houten standaard geeft plaatst aan een geurkaars, handgeselecteerde droogbloemen en een persoonlijke kaart. Laat op een toepasselijke wijze weten dat je aan de naasten denkt en bestel dit cadeautje nu.

troost cadeau overlijden moeder

BlooMemory | wat geef je als iemand overleden is?

Review:

Fijne manier om te laten weten dat je aan iemand denkt

“Deze keer een bloompost gekozen in verband met het overlijden van de schoonvader van een lieve vriendin. Een mooi gebaar doormiddel van een klein herdenkingsplekje. Geeft een goed gevoel om te kunnen sturen. Geeft een nog fijner gevoel om het te ontvangen.” –Carola

1

Een manier om iemand te laten dat je aan ze denkt? Dat kun je doen met deze heerlijk ruikende geurkaars. Op de geurkaars staat de tekst 'Big hug'. Een lief gebaar voor een naaste en om een klein beetje mee te troosten.

troost cadeau overlijden vader

Geurkaars | troost cadeau overlijden

Review:

Condoleance cadeau

“Geweldige ruime keuze van kaarten, bloemen en cadeau’s tegen een betaalbare prijs! En mocht er onverhoopt toch eens wat mis gaan met je bestelling dan wordt dit naar tevredenheid opgelost!” –Petra

1

Een boeket is altijd een mooi gebaar bij overlijden. Cadeau dat nooit verkeerd is. Kies één van de prachtige bossen uit en betuig je steun aan de naasten.

rouw cadeaus

Rouwboeketten | wat geef je bij overlijden?

Review:

Prachtig rouwboeket

“Fijn dat de bloemen die je besteld ook echt vers en mooie zijn.
En dat ze altijd keurig op tijd zijn.” –Mevrouw Mes

1

Een kaars is een mooie manier om iemand te herinneren. De gepersonaliseerde kaarshouder is van keramiek, van hout of van glas. Je kunt er zelf wat moois op laten drukken in tekst of beeld. Een prachtige manier om je naasten dichtbij te houden.

troost cadeau overlijden moeder

Gepersonaliseerde kaarshouder | condoleance cadeau

Review:

Persoonlijk cadeau overlijden

“De kaarshouder die ik persoonlijk heb ingevuld is een mooie herinnering geworden.” –E

1

Misschien niet het eerste waar je aan denkt, maar ook met "Love bonbons" kun je laten weten dat je aan iemand denkt. Deze bonbons zijn gemaakt van heerlijke chocolade, gevuld met 15 originele smaken. Zij bieden mogelijk wat troost bij overlijden.

wat geef je iemand die nog kort te leven heeft

Bonbons | cadeau overlijden

Review:

Overlijden cadeau

“Mooie site, veel keuze (o.a. ook vegan bonbons), dus voor iedereen iets lekkers. Bijzondere producten zoals de ‘bloemendoos’, zijn erg mooi. Straalt luxe uit! Makkelijker bestellen; vrije keuze en snelle levering in stevige en zeer mooie verpakking!
En wat een smaken… werkelijk zalig!! Ik ga zeker meer bestellen!” –Tortuur

1

Ook zelf care is van belang in zware tijden. Steek iemand een hart onder de riem, met zeepjes met sterkte, kracht & knuffel. Dit cadeau doosje wordt zeker gewaardeerd, het mooie doosje, gevuld met 3 hartvormige zeepjes met een heerlijke geur, is een lieve manier om iemand wat steun te bieden.

wat geef je iemand die nog kort te leven heeft

Hart onder de riem | wat geef je iemand die ongeneeslijk ziek is?

Review:

Troost cadeau overlijden

“Origineel, goed geprijsd en snel geleverd.” –Loes

1

Een mooi spiritueel en symbolisch cadeau bij overlijden. Een zakje kracht, gevuld met de edelsteen Rozenkwarts. De steen staat voor ´liefde, harmonie en kracht’. Bovendien werkt hij kalmerend. Een mooi geschenk, waar je een gouden kaartje bij kunt doen met jouw wens voor de ontvanger.

wat geef je iemand die dood gaat

Zakje kracht | wat geef je als iemand overleden is?

Review:

Troost cadeau overlijden vader

“Mooie steen in een leuk zakje.” –Soezie

1

De mammoetboom is een mooi cadeau voor iemand die extra kracht kan gebruiken. Deze Giant Sequoia (Mammoetboom) is als je hem door laat groeien de allergrootste boom ter wereld. Hij staat voor kracht, moed en vastberadenheid! Een prachtige steun in de rug.

wat geef je iemand die nog kort te leven heeft

Giant Sequoia | wat geef je bij overlijden?

Review:

Condoleance cadeau

“Fijne website, cadeau via bloompost verstuurd. Door ontvanger goed ontvangen en blij met de fraaie inhoud. Als verzender goed op de hoogte gehouden over het transport van het pakketje/cadeau.” –Wilma

1

EXTRA TIP: Een mooi boeket om iemand sterkte te wensen met het overlijden van een dierbare. Dit cadeautje is een mix van de mooiste bloemen van het seizoen en komt met een engeltje in een lief doosje. Een mooi gebaar voor iemand die een naaste is verloren.

wat geef je als iemand overleden is

Je bent een engel | wat geef je iemand die ongeneeslijk ziek is?

Review:

Cadeau overlijden, steun betuigen

“Mooie cadeaus en goede service!
Bezorging mooi op tijd!” –L

BigSellers Kadogids is een behulpzame en betrouwbare partner die jou helpt bij het vinden van hét perfecte cadeau, voor ieder persoon en elke feestelijke gelegenheid.

Op het moment van publiceren zijn alle producten op voorraad. Bij BigSellers Kadogids zie je alleen meest originele cadeaus, handigste gadgets en de leukste date-ideeën, samengesteld door onze cadeau-experts. De beste cadeaus met de hoogste beoordelingen! ★★★★★ In onze cadeaugids vind jij handig en snel een leuk cadeau voor hem, cadeau voor haar, voor vriendinnen, voor vrienden, familie, collega's en echt iedereen. Leer meer.