Ben je op zoek naar een sprankelend cadeau voor jouw vrienden of dierbaren? Je kunt een ster kopen en cadeau geven! Onze bezoekers vinden dit één van de leukste verrassingen om cadeau te doen. In het Online Star Register kun je jouw eigen stralende ster vernoemen. Zo weet je zeker dat je een stercadeau geeft dat tot in de eeuwigheid blijft bestaan.

Geef een ster cadeau

Tot de maan en terug

Een ster cadeau geven doe je niet zomaar. Je moet wel echt helemaal tot over je oren verliefd zijn of iemand eens flink de hemel in willen prijzen. Een ster registeren is een bijzondere manier om een speciale gelegenheid als Valentijn, Moederdag of een jubileum te vieren! Een gepersonaliseerde sterregistratie in het Online Star Register wordt door onze lezers beschouwd als één van de meest originele, emotionele en persoonlijke cadeaus die je aan je partner, vriend, familielid of collega kunt schenken.

Geef het meest unieke cadeau van het heelal

Een échte ster vernoemen! Geef de ster een naam, datum en sterrenbeeld en maak jouw cadeau echt persoonlijk met een eigen sterrenpagina. En zelfs vrienden en familie kun je uitnodigen om het gastenboek op de speciale sterren­pagina te ondertekenen.

Elke ster is verbonden aan een unieke code waarmee jouw geliefde of dierbare het hemellichaam kan lokaliseren. Met de OSR Star Finder app scannen ze de nachtelijke hemel om hun hemellichaam op te sporen. En dan kan de ontvanger stralen van geluk. Als de ster zich op de juiste plek bevindt, kunnen ze deze zelfs met het blote oog bewonderen.

Online stercadeau

Review:

Leuk kado

“Zeer gemakkelijk om bij bestelling je voorkeuren in te stellen. Snelle service en zeer goede kwaliteit. Ideaal voor een verrassend kado! Zeer tevreden met het resultaat” –Rita

Gepersonaliseerde ster cadeau
Gepersonaliseerde ster vernoemen

Voor jouw dierbaren een ster kopen

Jouw vriend, partner, collega of familielid ontvangt een gepersonaliseerd sterrencadeau dat wereldwijd kan worden verzonden en makkelijk door de brievenbus past. Het wordt verpakt tot een schitterend gepersonaliseerd cadeaupakket in één van de vele beschikbare thema’s, als: liefdescadeau, geboortecadeau, geslaagd cadeau, jubileum of huwelijkscadeau. En laat hem of haar het sterrenstelsel ontdekken en door de Melkweg reizen met de mobiele app voor iOS en Android.

Echt een betoverend cadeau dat eeuwig blijft bestaan

Ster kado geven
een ster kopen
ster vernoemen
Ster cadeau geven

Tussen hemel en aarde

Online Star Register gelooft dat ieder mens op aarde een eigen ster aan de nachtelijke hemel verdient. Daarom maken zij het voor jou mogelijk om een echte ster te benoemen! Het OSR benoemt sinds het begin van dit millennium sterren voor mensen over de hele wereld. Het is het nummer één sterrenregister in de wereld. De door jou benoemde ster met speciale sterdatum schittert aan de hemel gedurende miljoenen jaren.

Verkering echt verrassen met BigSellers

LEES OOK:

14 ROMANTISCHE CADEAUS OM JE LIEF ÉCHT TE VERRASSEN

Beste adventskalenders

LEES OOK:

WAT ZIJN DE LEUKSTE ADVENTSKALENDERS?
sterkte cadeau moeilijke tijd troostgeschenk

LEES OOK:

15X STERKTE CADEAU VOOR IEMAND DIE HET MOEILIJK HEEFT

beste-vriendinnen-cadeaus

LEES OOK:

DE 27 MEEST ORIGINELE CADEAUS VOOR AL JE BESTE VRIENDINNEN

beste-vriendinnen-cadeaus

LEES OOK:

16X HET LEUKSTE CADEAU ALS EEN MAN 40 JAAR WORDT

BigSellers Kadogids is een behulpzame en betrouwbare partner die jou helpt bij het vinden van hét perfecte cadeau, voor ieder persoon en elke feestelijke gelegenheid.

Op het moment van publiceren zijn alle producten op voorraad. Bij BigSellers Kadogids zie je alleen meest originele cadeaus, handigste gadgets en de leukste date-ideeën, samengesteld door onze cadeau-experts. De beste cadeaus met de hoogste beoordelingen! ★★★★★ In onze cadeaugids vind jij handig en snel een leuk cadeau voor hem, cadeau voor haar, voor vriendinnen, voor vrienden, familie, collega's en echt iedereen. Leer meer.