Zoek je een kadootje voor je schoolmeester? Dan zijn dit 11 leuke cadeaus voor een meester die je kunt geven op de dag van de leraar. Of je hem nu wil bedanken voor alle goede zorgen, hem wil trakteren op meester en juffendag, of een origineel afscheidscadeau wil geven aan het einde van het schooljaar. We hebben de leukste en origineelste cadeaus voor meester op een rij gezet; dit koop je voor een leraar. (Of je trainer, coach en mentor.)

1

Wat geef je een leraar cadeau? Ook de liefde van je meester, mentor en coach gaat door de maag! Dit originele cadeau voor meester kun je extra persoonlijk maken door zelf een bericht op het schoolbord te schrijven.

cadeautje meester en juffendag

Mix box met schoolbord | cadeau meester

Review:

Bedankt meester van school

“Heerlijke petit fours gehad voor het jubileum van de werkgever. Het ziet er super uit en was hartstikke smaakvol.” –Amber

1

Met een oorkonde geef je een stoer en origineel afscheidscadeau. Je meester of je trainer kan hem mooi ophangen, dan kan iedereen in de klas of de kantine zien hoe blij jullie met hem zijn!

cadeau voor meester kopen

Oorkonde | cadeau meester einde schooljaar

Review:

Cadeau voor meester of trainer

“Omdat het niet een standaard cadeau is, het is erg orgineel en ik vind het een onwijs leuk cadeau om te geven.” –Miranda 

1

Dit is een leuk en origineel cadeau voor een meester, docent of je trainer. Hoe bedank je een leerkracht? Met deze heerlijke Verkade chocoladerepen aan de binnenkant, in een speciaal door jou ontworpen verpakking.

afscheidscadeau meester

Gepersonaliseerde giftbox | afscheid meester 

Review:

Bedankje voor meester en coach

“Erg mooi geworden. Mooie heldere kleuren.” –A 

1

Dit geef je een meester cadeau: deze leuke tas. Extra bijzonder omdat de naam van meester er op staat, want jouw meester is toch ook een superheld? Leuk afscheidscadeau voor je meester.

juf meester cadeau

Superheld canvas tas | cadeau meester en juffendag

Review:

Afscheid meester of afscheidscadeau leraar

“Een origineel kado, met alleen maar leuke reacties. Heel blij mee!” –Samira

1

Leraar of mentor zijn is soms best stressvol, meesters en mentors kunnen daarom af en toe wel wat ontspanning gebruiken. Dus zoek je nog een cadeautje voor meester? Deze bijzondere nekkruik is daarom een ideaal cadeau voor meester of je mentor. Met zo'n bedankt voor de goede zorgen cadeau maak je hem echt blij.

juf meester cadeau

Nekkruik | schoolmeester cadeau

Review:

Bedankt meester

“Heerlijk warm op de perfecte plek!! Makkelijk nog te bewegen en dingen te doen terwijl je hem om hebt!!” –Mijntje 

1

Wat geef je een docent? Deze handige schrijfmap is origineel om te geven als bedankje, meester kan hem iedere dag gebruiken. Kies zelf een ontwerp, foto en tekst, zo maak je een echt origineel cadeau voor meester.

juf meester cadeau

Schrijfmap met foto | cadeau voor meester 

Review:

Cadeau dag van de leraar

“Prachtig, de juf zal blij zijn en Louise trots !! Groetjes.” –Madeleine 

1

Dit bijzondere boek kun je helemaal laten personaliseren met de naam van de meester en de naam van jouw kind. Het is een lief verhaaltje, hij zal het zeker koesteren. Een mooie manier om "bedankt meester" te zeggen.

cadeau voor een meester

Boek met naam | origineel cadeau voor meester 

Review:

Cadeau voor lerarendag

“Zeer mooie kwaliteit, netjes afgewerkt boek!” –Kora 

1

Deze geestige mok zal hij zeker kunnen waarderen. Een cadeau voor een schoolmeester of mentor met humor. De mok wordt gepersonaliseerd met naam, dus hij zal je niet snel vergeten. Een mooi afscheid cadeautje voor meester!

cadeau meester groep 8

Gepersonaliseerde mok | afscheidscadeau meester of mentor

Review:

Origineel cadeau voor de meester

“Snel verstuurd, mooi verpakt. Verrassend leuk product.” –Vera

1

Dit is een leuk cadeau voor een meester: want meesters houden van lezen. Dit leeslampje is niet alleen gaaf om te zien, maar ook nog eens ontzettend handig.

cadeau voor meester of juf

Leeslamp | bedankje meester

Review:

Cadeau afscheid voor meester

“Snel geleverd en mooi als cadeau ingepakt.” –Cécile 

1

Op zoek naar een leuk klein cadeautje als bedankje? Meester en mentor zal deze pennenbak ongetwijfeld leuk vinden. Je kunt het bij deze webwinkel ook alvast als afscheidscadeau leraar laten inpakken, dat is nog eens makkelijk een cadeau voor meester kopen!

cadeau meester einde schooljaar

Pennenbakje | meester cadeau leraar

Review:

Bedankt schoolmeester of mentor

“Heel snelle en correcte levering van een verrassend, origineel cadeau.” –Conny 

1

Met deze muismat geef je een blijvend cadeau op de dag van de leraar. Meester kan het in de klas gebruiken, heel handig! Maak het cadeau voor meester extra persoonlijk met een eigen foto en een eigen tekst. Een leuk bedankt voor de goede zorgen cadeau!

cadeautje meester en juffendag

Muismat met foto | cadeau meester 

Review:

Afscheid meester cadeau idee

“Is geworden zoals ik bedacht had.” –Elly 

BigSellers Kadogids is een behulpzame en betrouwbare partner die jou helpt bij het vinden van hét perfecte cadeau, voor ieder persoon en elke feestelijke gelegenheid.

Op het moment van publiceren zijn alle producten op voorraad. Bij BigSellers Kadogids zie je alleen meest originele cadeaus, handigste gadgets en de leukste date-ideeën, samengesteld door onze cadeau-experts. De beste cadeaus met de hoogste beoordelingen! ★★★★★ In onze cadeaugids vind jij handig en snel een leuk cadeau voor hem, cadeau voor haar, voor vriendinnen, voor vrienden, familie, collega's en echt iedereen. Leer meer.