Hou je auto schoon en krasvrij. Vervoer je hond makkelijk én veilig in een hondvriendelijke auto. Met 11 van de beste gadgets en oplossingen voor kleine en grote honden om je hond te vervoeren in de auto. En voor jonge én oude honden. Omdat ze je allemaal even lief zijn.

1

Vervoer je hond veilig en makkelijk in de achterbak van je auto. Met dit metalen rek voorkom je dat je hond de auto inspringt.

hond vervoeren in auto

brekz.nl | hond vervoeren in auto

Review:

Makkelijk te plaatsen 

“Snelle levering! Het rek is heel gemakkelijk te plaatsen in de auto.” –Mascha Janssen

1

Met tientallen extreem positieve recensies, is de road refresher echt de ideale waterbak voor in de auto of camper. Deze bak kan je gevuld met water meenemen in de auto, zonder dat het water er weer uit klotst. Zo kan je hond - ook bij lange ritten - drinken naar behoefte.

hond in auto

hond in auto

Review:

Handige bak voor onderweg 

“Beetje vreemd bij het zien van de bak, hoe gaat dit werken? Maar het werkt dus wel. De afdekplaat hebben we wel voorzien van extra gaatjes voor meer water, werkt net zo goed en ook dan mors je nog steeds geen water.” –Marjo1987

1

Ga veiliger de weg op. Klik het autoharnas simpel in je gordelhouder. Dan kan je hond niet meer door de hele auto bewegen en dat geeft rust tijdens het rijden.

hond in auto vervoeren

brekz.nl | hond in auto vervoeren

Review:

Veiligheid voorop 

“Echt een uitkomst! Veiligheid van je dier en jezelf” –Sietske Rozenberg

1

Ga zowaar nóg veiliger de weg op. Want dit is één van de allerveiligste hondengordels die er bestaat, met speciaal TÜV-certificaat!

hond in auto

hond in auto

Review:

Super tuigje!! 

“Wij hebben al enige tuigjes geprobeerd en zijn nu bij Allsafe blijven steken. De veiligheidsgordel is uitstekend gemaakt en is dankzij de 4 sluitingen perfect voor de hond. Het vastmaken van de gordel is na een paar keer een fluitje van een cent. Het is TÜV gekeurd en dat spreekt voor zich!!!” –ZooPlus klant

1

Heerlijk, met zijn kop uit het raam. Alleen zo kan je hond wel gewond raken. De oplossing is simpel: deze ventilatieroosters zorgen voor frisse lucht, terwijl ze tegelijk je huisdier veilig houden!

honden ventilatie voor auto

brekz.nl | honden ventilatie voor auto

Review:

Minder warm met deze ventilatierooster 

“Onze Turbo zal iets minder warm hebben komende mooie dagen en wij ook met deze ventilatierooster” –Francois Caulier

1

Veiligheid voorop. En dat je kofferbak schoon blijft is natuurlijk ook mooi meegenomen 😉

hond in kofferbak vervoeren

ZooPlus | hond in kofferbak vervoeren

Review:

Dit is genieten voor hond en bazin! 

“Snel geleverd en uitgeprobeerd. Geweldig! maat M past perfect. Mijn Podenco/Terrier (Hoog 46, lang 74, 13 kg) geniet van het naar buiten kijken, voelt zich veilig en gaat lekker slapen op de lange afstand. Tip: Het in elkaar zetten was wel even klussen en een goede NL handleiding erbij was wel fijn geweest. Verder dik tevreden.” –Fenna

1

Doe jezelf het plezier van minder vuil en minder beschadigingen. Deze hondendeken is op verschillende manieren te bevestigen en past op de achterbank van iedere auto.

hond in auto vervoeren

hond in auto vervoeren

Review:

Ik blij hond blij 

“Helemaal top. Achter bank blijft schoon, na het uitlaten van de hond. Ik moet een stukje rijden voor dat we vrij kunnen wandelen met de hond.
Honden poten vies of haren. Dus achterbank ook vies. Nu gelukkig niet meer. En de hond vind het fijn. Het lijkt net een buidel waar de hond in ligt. Simpel te bevestigen. Ik raad het iedere baasje aan.” –Cupit, Bussum

1

Vooral heel handig voor honden met rug- of gewrichtsproblemen. Want met de Trixie Loopplank Petwalk voor Honden stapt je hond weer ultra makkelijk in en uit de auto.

loopplank hond auto

brekz.nl | loopplank hond auto

Review:

Stevig en Licht 

“Mooi stevig en zeer licht goed stroef loop vlak goeie bescherming voor de bumper oftewel een prima loopplank krijg er veelvragen over waar ik dat gekocht heb” –ML Westerman

1

De nr. 1 tracker. Voor huisdieren die nog weleens de hort op gaan. Met de GPS-tracker weet je altijd waar ze zijn.

auto bescherming hond

auto bescherming hond

Review:

Nooit meer zoeken 

“Mijn hond heeft nu sinds vier weken de tracker aan zijn halsband hangen. Ideale uitvinding. Hij heeft nog wel eens de gewoonte om de hort op te gaan met uren zoeken tot gevolg. Nu bekijk ik in de app waar hij zich bevind. Tot op heden is dat steeds goed gelukt.” –Hart69, Heemstede

1

Een puur natuurlijk middel dat rustgevend werkt. Bij lange autoritten of vuurwerk. Het mineralen- en kruidenmengsel zorgt voor meer rust en ontspanning bij je hond.

hond vervoeren in auto

hond vervoeren in auto

Review:

Werkt goed 

“Ik heb dit gebruikt voor een puppy (10 maanden) die rust moest houden na een knie operatie. Hij accepteerde de situatie goed en was in zijn koppie rustiger. Je zag al vrij snel een verschil. Ik gaf het in het begin echt heel consequent om de paar uur.” –Luprisaf

1

Gebruik deze voor of achter, samen met een hondengordel. Want geef toe, het is toch veel gezelliger als je kameraad naast je op de bijrijdersstoel zit? En met deze stoel 'booster' kan je hond ook nog lekker naar buiten kijken. Ga samen op avontuur!

hond autorijden

hond autorijden

Review:

Stella vindt het de max! 

“Mijn dwergkeesje Stella is zo blij dat ze nu eindelijk een zitje heeft waarmee ze naar buiten kan kijken. Enige kleine minpuntje is dat het mandje voor haar te hoog is om te liggen en toch haar neusje bovenop de mand kan leggen… But still, prijs-kwaliteit een heel erg goed stoeltje!” –Eva

hondenmand

LEES OOK:

8X DE BESTE HONDENMAND VOOR JE TROUWE VIERVOETER

Op het moment van publiceren zijn alle producten op voorraad. Bij cadeaugids BigSellers zie je alleen de leukste cadeaus, handigste gadgets en de leukste date-ideeën. De beste cadeaus met de hoogste beoordelingen! ⭐⭐⭐⭐⭐ Vind altijd en snel een leuk cadeau voor hem, cadeau voor haar en iedereen. Leer meer.