Gaat je leuke collega weg? Wat jammer! Gelukkig is daar nog het regelen van het afscheidscadeautje, collega of medewerker mag natuurlijk niet zonder goed afscheidscadeau vertrekken. Dus hier zijn 19x de meest originele afscheidscadeaus om je collega te bedanken. Het leukste bedankje voor je collega, man of vrouw, is iets persoonlijks of om te koesteren. Of om voor een nieuwe baan cadeau te doen. Met deze leuke bedank cadeautjes zeg je echt: ‘Bedankt collega‘!

1

Heb je een zeer gewaardeerde collega die jullie graag zouden willen bedanken? Pak het dan groots aan en maak een persoonlijk Glossy magazine. Daarin kun je alle mooie herinneringen en anekdotes delen met fraaie foto's en vrolijke illustraties. Je geeft je collega echt een cadeau waarvan deze nog lang zal genieten.

Afscheid cadeau voor collega

Persoonlijk Glossy magazine | Afscheidscadeau collega  

Cadeau afscheid collega

Review:

Mooi cadeau voor collega’s

Mooie sjablonen, super service en afwerking. Ik heb er iemand heel blij mee kunnen maken.–V.W.

1

Deze "succes zaaien" zaadjes kun je gemakkelijk laten bezorgen. Leuk om een afscheid nemende collega te sturen, maar wie weet geef je het ook bij een nieuwe baan cadeau!

afscheidscadeau collega vrouw

Succes zaaien | Kleinigheidje voor collega’s 

Review:

Afscheidscadeautje collega vrouw

“Superblije collega!” –Helga

1

Een afscheid van je collega? Met deze mok tover je iedere dag een glimlach op het gezicht van je collega. Want elke vrouw of man wordt blij van complimentjes. Niet alleen de buitenkant, maar ook de binnenkant van deze mok heeft een leuke tekst. Een ideaal bedank cadeautje.

bedankje collega

Mok met tekst | Bedankt collega  

Review:

Kleinigheidjes voor collega’s bedanken bij vertrek cadeau

Twee pluspunten: fraai design en goede kwaliteit.–GJ68

1

Superleuk afscheidscadeautje voor een collega die weggaat. Of om te geven als bedankje voor hun inzet. En als zij verder weg gaan werken kun je dit afscheidscadeau ook heel makkelijk met de post sturen. Leuke kaart erbij: Bedankt collega!

Collega bedankt kado

Leafies | Collega bedankt kado

afscheidskado

Duurzaam afscheidskado

1

Een interessant en humoristisch boek over collega's en de psychologie van de werkvloer. Herkenbaar voor iedereen die ooit op een kantoor heeft gewerkt. Erg geschikt dus als afscheidscadeautje voor collega.

afscheidscadeau collega zorg

Collega’s en andere ongemakken | Afscheidscadeau collega’s  

Review:

Leuk voor jezelf en je collega’s!

Bijzonder verfrissende en humorvolle kijk op jezelf als collega en je collega’s. Het leest makkelijk en biedt voldoende stof voor reflectie en discussie. Er worden veel onderzoeken aangehaald en situaties beschreven in combinatie met de vaak plezierige visie van Roos Vonk zelf.–Kathy020

1

Het is altijd balen als er een leuke collega afscheid neemt. Met dit boek geef je een origineel en blijvend cadeau dat je collega zeker zal koesteren! Een leuk en grappig afscheidscadeau voor collega die je erg gaat missen.

bedankt cadeautjes collega's

Afscheidsboek invulboekje | Afscheidscadeau collega’s

Review:

Afscheidscadeau voor collega

“Leuk kado bij afscheid van een collega. Handig in gebruik, voldoet aan verwachting.
Jammer dat elke bladzijde dezelfde vragen heeft.” –Vliegje65

1

Afscheid collega? Bedank cadeautjes door de brievenbus zijn ideaal. Een collega bedanken en tegelijkertijd iets lekkers meesturen, dan valt je complimentje extra in de smaak!

afscheidscadeau collega zorg

Chocolade met een boodschap | Afscheidscadeautje collega

Review:

Afscheids cadeau collega man vrouw 

Prachtig, ziet er super mooi uit, precies zoals de afbeeldingen. Kwaliteit oogt goed, hoe de chocolade proeft, weet ik helaas niet, die gaat naar de ontvanger.–Pauline  

1

Nieuwe baan? Ik ben zo trots als een pauw op jou! Dit is wel een heel bijzonder boeketje, die je je vriend, vriendin of collega voor een nieuwe baan cadeau doet.

collega bedanken

Bloomparty | Collega bedanken 

Review:

Bedankt collega

“Super origineel cadeau voor zeer redelijke prijs” –Nancy

1

Dit bijzondere afscheidsboekje kun je vullen met berichten van oud collega's, zo geef je een wel heel persoonlijk en uniek afscheidscadeau. Jullie collega zal er ongetwijfeld heel blij mee zijn.

afscheidscadeau pensioen

Afscheidsbundel collega | Afscheidscadeautje collega’s  

Review:

Leuk afscheidscadeau

“Erg leuk voor een vertrekkende collega, werd zeer gewaardeerd.” –Janneke O.

1

Een perfect afscheidscadeau voor tijdens hun pensioen. Als je collega van de natuur houdt is dit een leuk afscheidscadeautje om aan je collega te geven. Als hij of zij lekker in de natuur is, kunnen ze tijdens de wandeling van een heerlijk kopje koffie genieten.

cadeau afscheid collega man

Minipresso | Cadeau afscheid collega man

afscheid cadeau collega man

Review:

Origineel kado collega

“Makkelijk in gebruik en lekker kopje koffie.” –Sowest

1

Dit humoristische boek zit vol herkenbare quotes en is daarom erg populair op menig kantoor. Het is niet alleen geschikt als afscheidscadeau, collega's die nieuw zijn zullen het vast ook waarderen!

afscheidscadeau collega pensioen

F*ck it list book voor collega | Afscheidscadeau collega

Review:

Herkenbare humor voor op je werk 

Grappige quotes waarin je jezelf herkent, maar je collega’s op de werkvloer. Erg leuk om hem op je werk rond te laten gaan!–Rob1986 

1

Collega bedanken die gek is op Chardonnay? Deze mooie gepersonaliseerde fles kun je gemakkelijk bij je collega thuis laten bezorgen. Ook als het er de volgende dag al moet zijn.

nieuwe baan cadeau bedank cadeautjes

Gepersonaliseerde Chardonnay | Cadeau collega bedankt

Review:

Bedankje collega

Voor de eerste keer iets besteld en helemaal perfect gegaan. Je krijgt via mail precies door waar je bestelling zich bevind tot het afleveren aan toe. Greetz is echt een aanrader!–Sieberen  

1

Dit chocoladehart met karamel en zeezout is echt hemels lekker! Je kunt hem (via de brievenbus) bij je collega laten bezorgen en ook nog eens een leuk bericht op de verpakking zetten. Een begeleidend kaartje maakt het helemaal af! Leuk als bedankt cadeau.

afscheidscadeau collega vrouw cadeau collega bedankt

Gepersonaliseerde chocolade | Afscheidscadeau voor collega

Review:

Collega bedankt

Leuk, makkelijk, veel keus en betaalbaar.–An  

1

Een wel heel persoonlijk en lekker afscheidscadeau, collega's zullen niet alleen van de heerlijke champagne genieten, maar kunnen de kist bewaren als leuk aandenken.

Bedankt cadeautjes

Gepersonaliseerde champagne | Afscheidscadeautje collega

Review:

Afscheidscadeau collega

Leuk en origineel cadeau om te geven. Wij zijn blij met het resultaat en de mogelijkheid om er echt een champagne etiket van te maken, met een eigen twist van een logo.–Stefan

1

Gaat je collega met pensioen? En vrezen ze al voor Geraniums? Nou mooi niet! Geef ze dit opbeurende afscheidscadeau en je collega kan er voorlopig weer tegenaan! Perfect als afscheidscadeau pensioen.

afscheidscadeautje collega man

Niks Geraniums | Afscheidscadeau pensioen

Review:

Afscheidscadeau collega pensioen

“Met pensioen gaan is toch niet zo saai! Het is soms niet eenvoudig om een geschikt cadeau te vinden voor iemand die op pensioen gaat. Prima cadeau om te geven aan collega, ouder…” –HRDWCH 

1

Drinkt je collega graag water? Geef dan deze leuke waterfles als afscheidscadeau. Staat mooi op een bureau maar ook in huis en geeft je collega een leuk aandenken mee als afscheidscadeautje. Zie? Een collega's bedanken bij vertrek cadeau heb je in onze cadeaugids zo gevonden. Handig!

collega bedankje geven

Waterfles | Collega bedankje geven  

Review:

Origineel bedankje

“Snel geleverd en leuke orginele cadeaus er was een foutje gemaakt en is meteen opgelost super fijn” –Emmy R.

1

Geef op de afscheidsborrel dit cocktail party pakket! Zo kun je ook op een gezellige manier afscheid nemen van je collega en hem of haar bedanken. Je geeft deze Bacardi mix cocktail box met gegraveerde glazen en stalen rietjes, heel leuk afscheidscadeau!

Bedankt collega cadeau

Cocktail Party Box | Collega bedanken

Review:

Lekker drankje voor afscheid collega

“Iedereen moet dit horen. Als dit de producten zijn die je zoekt ben je op het juiste adres. Ik bestel hier altijd en alles wordt snel en top bezorgd. Klantenservice ook over de top behulpzaam. Ik schrijf bijna nooit reviews maar als het echt verdiend is, doe ik zeker de moeite.” –Noah H

1

Chocola valt altijd in de smaak! Deze doos Merci kun je speciaal voor jouw collega laten personaliseren. Maak met dit bedankje collega, werknemer of klant blij!

afscheidscadeautje collega man

Gepersonaliseerde Milka | Bedank cadeautje collega

Review:

Lief kleinigheidje voor collega

“Op 8 februari iets besteld voor mijn beste vriendin haar verjaardag en op 9 februari keurig bezorgd. Alles mooi intact en ze was er erg blij mee. Bestelproces verliep enorm soepel en ik werd perfect op de hoogte gehouden via de track & trace en met een smsje toen het bezorgd was. Kon niet beter. Ik raad Greetz zeker aan! :)” –Nienke

1

EXTRA: Bij een afscheidscadeau voor collega hoort natuurlijk een leuk kaartje. Wij vonden deze wel heel erg leuk, want zeg nou zelf: een leukere collega dan jij gaan ze zeker niet vinden! Leuke persoonlijke boodschap erop en het maakt je cadeau helemaal af.

cadeau collega bedankt

Wenskaart | Bedankt cadeautjes collega’s 

Review:

Bedank cadeautjes 

Cadeautjes snel bezorgd en keurig verpakt.
Ze zijn exact zoals ze gepresenteerd worden op de site.
Zeer tevreden !!!–Marjan  

1

BONUS: Wie houdt er nu niet van bloemen? Wil jij een succesvolle collega bedanken, een nieuwe collega welkom heten of als afscheidscadeautje voor een collega die vertrekt: bloemen zijn dan altijd een goed idee. En deze zijn extra lang houdbaar!

cadeau collega bedankt

Boeket | Collega bedanken

Review:

Prima bos bloemen

“We sturen regelmatig namens ons bedrijf een bloemetje naar onze medewerkers. De bloemen worden netjes op tijd bezorgd en zien er mooi uit. iedereen blij:).” –Rita

Het perfecte afscheidscadeau voor een collega: onze gouden tips voor een onvergetelijk afscheid!

Afscheid nemen van een fijne collega is een emotionele roller-coaster vol herinneringen. Een mooi moment waar jullie samen waardering tonen voor de tijd en bijdragen die je collega heeft geleverd. Een afscheidscadeau geven is meer dan alleen een aardigheidje. Ons team van BigSellers Kadogids is hier om jou te helpen bij het kiezen van dat perfecte afscheidscadeau dat de juiste snaar raakt. Want laten we eerlijk zijn, jouw collega verdient een afscheid om nooit te vergeten!

★★★★★  Cadeaus met hoge beoordelingen
Cadeautips voor onze cadeaufans (FAQ):

Een origineel afscheidscadeau voor je collega: onze tips en inspiratie

Het is altijd even wennen als je een collega hebt die weggaat. Of het nu gaat om een promotie, een carrièreswitch, reorganisatie, pensioen of een hele andere reden, als team vind je het vast leuk om een afscheidscadeau te geven. Er zijn allerlei manieren om een collega te bedanken voor hun inzet of fijne samenwerking, afhankelijk van het budget, de interesses van je collega en de band die jullie met hem of haar hebben. Maar wat maakt een afscheidscadeau echt perfect?

Bij BigSellers geven we graag tips over de stappen die je als team kunt nemen om het vertrek van een collega zo feestelijk mogelijk af te sluiten:

Geef een kleine blijk van waardering
Een afscheidscadeau is niet zomaar een cadeau, het is een warme omhelzing van dankbaarheid voor de tijd, inzet en goede vibes van je collega. Het is ook een manier om ze een vliegende start te wensen in hun nieuwe baan. Sommige mensen vinden hiervoor cadeaubonnen een prima cadeau en het heeft zijn voordelen: het past altijd in je budget, jouw collega kan zelf een cadeau kiezen dat écht bij ze past of welke zij leuk vinden en ze geven ook wat meer flexibiliteit in de aankoop. Anderen vinden het nét iets te onpersoonlijk, maar dat is heel makkelijk op te vangen door een persoonlijk geschreven bedankkaart en/of leuke groepsfoto toe te voegen.

Kies een persoonlijk cadeau
Ons geheime wapen voor een geweldig afscheid? Personalisatie! Denk aan zelfgemaakte geschenken, een fotoalbum vol lachwekkende herinneringen, een chic glossy magazine met lovende woorden en grappige anekdotes of iets dat past bij hun unieke persoonlijkheid en passies, zoals een gezamenlijke donatie aan hun favoriete goede doel. Of geef een workshop cadeau waar ze kunnen genieten van hun liefste hobby.

Ga voor een grappig cadeau met een knipoog
Bij BigSellers houden we van een goede dosis humor. Vergeet saaie cadeaus! Ga voor een mok met een hilarische tekst, een ‘Overlevingspakket voor de nieuwe baan’ met grappige aanwijzingen, of anders een ‘Superheldin Survival Kit’ voor die power collega-vrouw. Er zijn ontzettend veel ludieke cadeaus te vinden waar je jouw collega mee in het zonnetje kunt zetten. En een beetje humor mag dan niet ontbreken, toch? 😄

3 afscheidscadeau ideeën collega – Onze DYI top keuzes:

 1. Voor de collega met een nieuwe baan: Een ‘Overlevingspakket voor de nieuwe baan’ met koffie, snacks en een notitieboek. Voeg een komische ‘Wegwijs-in-je-nieuwe-baan’ kaart toe voor de perfecte start!
 2. Voor de collega-vrouw: Ons toppunt van vrouwelijke kracht? Een ‘Superheldin Survival Kit’ met chocolade, tissues en een spiegeltje met “Jij bent de superheldin van dit kantoor!” Of ga voor een ‘Queen of the Office’ thema met een kroon en koninklijke sjerp.
 3. Voor de collega-man: Of stel een ‘Ontsnappingskit voor het wilde werkleven’ als grappig cadeaupakket samen! Koffie, een stressbal en een grappige checklist voor het dagelijkse werk. Of stuur hem een “Bureauontsnappingsroute” als hij is vertrokken naar een andere afdeling.

Een cadeau met langdurig plezier:

Niet alleen kan je cadeau persoonlijk zijn, maar het mag ook duurzaamheid en langdurig plezier bieden. Denk dan aan handige en leuke gebruiksvoorwerpen die het werk prettiger of makkelijker maken, zoals: ✓ een anti-stress-enter, warmte-mok en bedankt-tekst, leeshulp, uitwisbaar notitieboek, of dubbelwandig theeglas met gegraveerde thee-box. Ervaringen, zoals: ✓ een gezamenlijk uitje als een escape-room of puzzeltocht. Of misschien iets speciaals, zoals: ✓ een donatie aan een goed doel waar de collega zich voor inzet.

Nog wat tips van BigSellers:

• Schrijf een handgeschreven bedankkaartje, dat voegt persoonlijke tintje toe.
• Ga voor een gezamenlijk cadeau van collega’s en creëer samen een onvergetelijk geschenk.
• Geef voor een tussentijds jubileum ook een cadeau: bijvoorbeeld als een collega 25 jaar in dienst is.
• Plan een afscheidslunch of -borrel voor een warme overhandiging van het cadeau.
• Denk ook aan collega als het even tegen zit, bij ziekte of juist wanneer ze een topprestatie hebben geleverd.
• Geef ook een leuk cadeau als je mannelijke – of vrouwelijke collega 50 jaar wordt.
• Je kunt ook een zakelijk relatiegeschenk uitzoeken en geven als cadeau.

Bij BigSellers geloven we dat een afscheidscadeau niet alleen een afsluiting is, maar een sprong naar een nieuw begin. Kies met liefde en creativiteit, want afscheid nemen moet net zo bijzonder zijn als de tijd die we samen hebben gedeeld. We wensen je een hartverwarmend afscheid en een toekomst vol succes!

Handig stappenplan voor het perfecte collega afscheidscadeau:

 1. Verzamel informatie. Denk aan de persoonlijkheid, interesses en voorkeuren van je collega.
 2. Consulteer collega’s. Verzamel ideeën en suggesties van andere teamleden.
 3. Bepaal het budget. Stel een redelijk budget vast en hou rekening met de financiële mogelijkheden van het team. Over het algemeen is een budget van 10 euro, 15 euro tot 25 euro per persoon een goed uitgangspunt. Als je een gezamenlijk cadeau geeft, kun je een budget vanaf 50 euro tot 100 euro voor een team aanhouden. Wat je ook kunt doen is allemaal kleine cadeautjes kopen en als één groot cadeau geven. In een mooie mand of houten kist is dan een leuke verpakking.
 4. Zoek een creatieve invalshoek. Denk aan originele en creatieve invalshoeken voor je cadeau, misschien met grappige anekdotes of een afscheidslied.
 5. Maak praktische overwegingen. Als jullie voor een praktisch cadeau kiezen, zorg er dan voor dat het past bij de levensstijl van de collega.
 6. Ga voor een gepersonaliseerd tintje. Voeg een persoonlijk tintje toe met een handgeschreven brief of kaart, iets met hun naam erin gegraveerd/geborduurd of met leuke foto’s.
 7. Timing en presentatie. Hou rekening met het juiste moment om het cadeau te geven. Overhandig het cadeau op een geschikt moment, misschien tijdens een afscheidsbijeenkomst.
 8. Maak foto’s. Het is altijd leuk als aandenken van dit laatste moment samen.

Schrijf een persoonlijke afscheidstekst:

Een leuke tekst verzinnen om op de kaart te schrijven kan voor sommigen een uitdaging zijn, daarom geven we je hier alvast een opzetje. Dan komt de inspiratie vanzelf:

Bedankt lieve collega
“Het is moeilijk om vaarwel te zeggen aan zo’n geweldige collega, maar hier zijn we dan. Bedankt voor alle lachwekkende momenten, de waardevolle samenwerking en de positieve energie die je met ons hebt gedeeld. Je laat een leegte achter die niet zomaar opgevuld kan worden. Dat jouw volgende avontuur net zo fantastisch mag als jij bent. Bedankt voor alles en heel veel succes in de toekomst!”

Of anders deze:

Succes met je nieuwe baan
“Hartelijk dank voor jouw warmte, positiviteit en geweldige samenwerking. Je hebt het kantoor altijd opgefleurd en je aanwezigheid zal gemist worden. Bedankt voor alle mooie herinneringen en veel succes in alles wat je gaat ondernemen!”

Met deze tips & tricks scoor jij zeker het ultieme afscheidscadeau voor je collega’s. Iets waarmee jij en je team een uiting van dankbaarheid en positieve energie geven voor de toekomst. Bij BigSellers komen we altijd suggesties waarmee jij je collega een sprankelende start geeft aan hun volgende avontuur. Veel plezier met geven!

Wat zijn originele cadeaus om te geven aan je collega?

Dit zijn de leukste originele cadeautjes die je jouw collega kunt geven als bedankje:

 1. Fles Champagne met persoonlijke tekst
 2. Bloemzaden ‘Succes zaaien’ of ‘Je bent goud waard’
 3. Mok met eigen foto en tekst
 4. Gepersonaliseerd glossy magazine voor je collega
 5. Grappig boek: ‘Collega’s en andere ongemakken’

… en bij BigSellers vind je nog meer leuke cadeau ideeën om je collega te geven.

BigSellers Kadogids is een behulpzame en betrouwbare partner die jou helpt bij het vinden van hét perfecte cadeau, voor ieder persoon en elke feestelijke gelegenheid.

Op het moment van publiceren zijn alle producten op voorraad. Bij BigSellers Kadogids zie je alleen meest originele cadeaus, handigste gadgets en de leukste date-ideeën, samengesteld door onze cadeau-experts. De beste cadeaus met de hoogste beoordelingen! ★★★★★ In onze cadeaugids vind jij handig en snel een leuk cadeau voor hem, cadeau voor haar, voor vriendinnen, voor vrienden, familie, collega's en echt iedereen. Leer meer.