Gaat je leuke collega weg? Wat jammer! Gelukkig is daar nog het regelen van het afscheidscadeautje, collega of medewerker mag natuurlijk niet zonder goed afscheidscadeau vertrekken. Het leukste bedankje voor je collega is iets persoonlijks of om te koesteren. Of om voor een nieuwe baan cadeau te doen. Met deze leuke bedank cadeautjes zeg je echt: ‘Bedankt collega’! 

1

Met deze mok tover je iedere dag een glimlach op het gezicht van je collega. Want iedereen wordt blij van complimentjes. Niet alleen de buitenkant, maar ook de binnenkant van deze mok heeft een leuke tekst. Een ideaal bedank cadeautje.

bedankje collega

Mok met tekst | bedankt collega  

Review:

Kleinigheidjes voor collega’s

Twee pluspunten: fraai design en goede kwaliteit.–GJ68

1

Superleuk afscheidscadeautje voor een collega die weggaat. Of om te geven als bedankje voor hun inzet. En als zij verder weg gaan werken kun je dit afscheidscadeau ook heel makkelijk met de post sturen. Leuke kaart erbij: Bedankt collega!

Collega bedankt kado

Leafies | Collega bedankt kado

afscheidskado

Duurzaam afscheidskado

1

Een interessant en humoristisch boek over collega's en de psychologie van de werkvloer. Herkenbaar voor iedereen die ooit op een kantoor heeft gewerkt. Erg geschikt dus als afscheidscadeautje voor collega.

afscheidscadeau collega zorg

Collega’s en andere ongemakken | afscheidscadeau collega’s  

Review:

Leuk voor jezelf en je collega’s!

Bijzonder verfrissende en humorvolle kijk op jezelf als collega en je collega’s. Het leest makkelijk en biedt voldoende stof voor reflectie en discussie. Er worden veel onderzoeken aangehaald en situaties beschreven in combinatie met de vaak plezierige visie van Roos Vonk zelf.–Kathy020

1

Deze "succes zaaien" zaadjes kun je gemakkelijk laten bezorgen. Leuk om een afscheid nemende collega te sturen, maar wie weet geef je het ook bij een nieuwe baan cadeau!

afscheidscadeau collega vrouw

Succes zaaien | kleinigheidje voor collega’s 

Review:

Afscheidscadeautje collega

“Superblije collega!” –Helga

1

Het is altijd balen als er een leuke collega afscheid neemt. Met dit boek geef je een origineel en blijvend cadeau dat je collega zeker zal koesteren! Een leuk en grappig afscheidscadeau voor collega die je erg gaat missen.

bedankt cadeautjes collega's

Afscheidsboek invulboekje | afscheidscadeau collega’s

Review:

Afscheidscadeau voor collega

“Leuk kado bij afscheid van een collega. Handig in gebruik, voldoet aan verwachting.
Jammer dat elke bladzijde dezelfde vragen heeft.” –Vliegje65

1

Bedank cadeautjes door de brievenbus zijn ideaal. Een collega bedanken en tegelijkertijd iets lekkers meesturen, dan valt je complimentje extra in de smaak!

afscheidscadeau collega zorg

Chocolade met een boodschap | afscheidscadeautje collega

Review:

Afscheids cadeau collega 

Prachtig, ziet er super mooi uit, precies zoals de afbeeldingen. Kwaliteit oogt goed, hoe de chocolade proeft, weet ik helaas niet, die gaat naar de ontvanger.–Pauline  

1

Nieuwe baan? Ik ben zo trots als een pauw op jou! Dit is wel een heel bijzonder boeketje, die je je vriend, vriendin of collega voor een nieuwe baan cadeau doet.

collega bedanken

Bloomparty | collega bedanken 

Review:

Bedankt collega

“Super origineel cadeau voor zeer redelijke prijs” –Nancy

1

Dit bijzondere afscheidsboekje kun je vullen met berichten van oud collega's, zo geef je een wel heel persoonlijk en uniek afscheidscadeau. Jullie collega zal er ongetwijfeld heel blij mee zijn.

afscheidscadeau pensioen

Afscheidsbundel collega | afscheidscadeautje collega’s  

Review:

Leuk afscheidscadeau

“Erg leuk voor een vertrekkende collega, werd zeer gewaardeerd.” –Janneke O.

1

Een perfect afscheidscadeau voor tijdens hun pensioen. Als je collega van de natuur houdt is dit een leuk afscheidscadeautje om aan je collega te geven. Als hij of zij lekker in de natuur is, kunnen ze tijdens de wandeling van een heerlijk kopje koffie genieten.

cadeau afscheid collega man

Minipresso | cadeau afscheid collega man

afscheid cadeau collega man

Review:

Origineel kado collega

“Makkelijk in gebruik en lekker kopje koffie.” –Sowest

1

Dit humoristische boek zit vol herkenbare quotes en is daarom erg populair op menig kantoor. Het is niet alleen geschikt als afscheidscadeau, collega's die nieuw zijn zullen het vast ook waarderen!

afscheidscadeau collega pensioen

F*ck it list book voor collega | afscheidscadeau collega

Review:

Herkenbare humor voor op je werk 

Grappige quotes waarin je jezelf herkent, maar je collega’s op de werkvloer. Erg leuk om hem op je werk rond te laten gaan!–Rob1986 

1

Collega bedanken die gek is op Chardonnay? Deze mooie gepersonaliseerde fles kun je gemakkelijk bij je collega thuis laten bezorgen. Ook als het er de volgende dag al moet zijn.

nieuwe baan cadeau bedank cadeautjes

Gepersonaliseerde Chardonnay | cadeau collega bedankt

Review:

Bedankje collega

Voor de eerste keer iets besteld en helemaal perfect gegaan. Je krijgt via mail precies door waar je bestelling zich bevind tot het afleveren aan toe. Greetz is echt een aanrader!–Sieberen  

1

Dit chocoladehart met karamel en zeezout is echt hemels lekker! Je kunt hem (via de brievenbus) bij je collega laten bezorgen en ook nog eens een leuk bericht op de verpakking zetten. Een begeleidend kaartje maakt het helemaal af! Leuk als bedankt cadeau.

afscheidscadeau collega vrouw cadeau collega bedankt

Gepersonaliseerde chocolade | afscheidscadeau voor collega

Review:

Collega bedankt

Leuk, makkelijk, veel keus en betaalbaar.–An  

1

Een wel heel persoonlijk en lekker afscheidscadeau, collega's zullen niet alleen van de heerlijke champagne genieten, maar kunnen de kist bewaren als leuk aandenken.

Bedankt cadeautjes

Gepersonaliseerde champagne | afscheidscadeautje collega

Review:

Afscheidscadeau collega

Leuk en origineel cadeau om te geven. Wij zijn blij met het resultaat en de mogelijkheid om er echt een champagne etiket van te maken, met een eigen twist van een logo.–Stefan

1

Gaat je collega met pensioen? En vrezen ze al voor Geraniums? Nou mooi niet! Geef ze dit opbeurende afscheidscadeau en je collega kan er voorlopig weer tegenaan! Perfect als afscheidscadeau pensioen.

afscheidscadeautje collega man

Niks Geraniums | afscheidscadeau pensioen

Review:

Afscheidscadeau collega pensioen

“Met pensioen gaan is toch niet zo saai! Het is soms niet eenvoudig om een geschikt cadeau te vinden voor iemand die op pensioen gaat. Prima cadeau om te geven aan collega, ouder…” –HRDWCH 

1

Drinkt je collega graag water? Geef dan deze leuke waterfles als afscheidscadeau. Staat mooi op een bureau maar ook in huis en geeft je collega een leuk aandenken mee als afscheidscadeautje.

collega bedankje geven

Waterfles | collega bedankje geven  

Review:

Origineel bedankje

“Snel geleverd en leuke orginele cadeaus er was een foutje gemaakt en is meteen opgelost super fijn” –Emmy R.

1

BONUS: dit cocktail party pakket! Zo kun je ook op een gezellige manier afscheid nemen van je collega en hem of haar bedanken. Je geeft aan hoeveel cocktail tubes je wilt bestellen en je geeft aan met welke smaken je wilt toasten om je collega te bedanken.

Bedankt collega cadeau

Cocktail Party Box  | Collega bedanken

Review:

Lekker drankje voor afscheid collega

“Voor herhaling vatbaar! Perfect geregeld. Cocktailbar zag er mooi uit en de cocktails waren heerlijk. Ook veel positieve reacties van de gasten ontvangen. Voor herhaling vatbaar!” –Fatiha

1

Chocola valt altijd in de smaak! Deze doos Merci kun je speciaal voor jouw collega laten personaliseren. Maak met dit bedankje collega, werknemer of klant blij!

afscheidscadeautje collega man

Gepersonaliseerde Milka | bedank cadeautje collega

Review:

Lief kleinigheidje voor collega

“Op 8 februari iets besteld voor mijn beste vriendin haar verjaardag en op 9 februari keurig bezorgd. Alles mooi intact en ze was er erg blij mee. Bestelproces verliep enorm soepel en ik werd perfect op de hoogte gehouden via de track & trace en met een smsje toen het bezorgd was. Kon niet beter. Ik raad Greetz zeker aan! :)” –Nienke

1

EXTRA: Bij een afscheidscadeau voor collega hoort natuurlijk een leuk kaartje. Wij vonden deze wel heel erg leuk, want zeg nou zelf: een leukere collega dan jij gaan ze zeker niet vinden!

cadeau collega bedankt

Wenskaart | bedankt cadeautjes collega’s 

Review:

Bedank cadeautjes 

Cadeautjes snel bezorgd en keurig verpakt.
Ze zijn exact zoals ze gepresenteerd worden op de site.
Zeer tevreden !!!–Marjan  

1

BONUS: Wie houdt er nu niet van bloemen? Een bestaande collega bedanken, een nieuwe collega welkom heten of als afscheidscadeautje voor een collega die vertrekt, bloemen zijn altijd goed.

cadeau collega bedankt

Boeket | collega bedanken

Review:

Prima bos bloemen

Net een foto gekregen van de bos die ik heb verstuurd. Ziet er prachtig uit en geleverd door een bloemist uit Burgum.
Bloemen zijn niet goedkoop, maar ben tevreden over het resultaat. Voor mij 5 sterren.–Richard  

Op het moment van publiceren zijn alle producten op voorraad. Bij BigSellers Kadogids zie je alleen de leukste cadeaus, handigste gadgets en de leukste date-ideeën. De beste cadeaus met de hoogste beoordelingen! ⭐⭐⭐⭐⭐ In deze cadeaugids vind jij altijd en snel een leuk cadeau voor hem, cadeau voor haar, voor vrienden, familie en echt iedereen. Leer meer.