Gaat je leuke collega weg? Wat jammer! Gelukkig is daar nog het regelen van het afscheidscadeautje, collega of medewerker mag natuurlijk niet zonder goed afscheidscadeau vertrekken. Het leukste bedankje voor je collega is iets persoonlijks of om te koesteren. Of om voor een nieuwe baan cadeau te doen. Met deze leuke bedank cadeautjes zeg je echt: ‘Bedankt collega’! 

1

Een wel heel persoonlijk en lekker afscheidscadeau, collega's zullen niet alleen van de heerlijke champagne genieten, maar kunnen de kist bewaren als leuk aandenken.

Bedankt cadeautjes

Gepersonaliseerde champagne | afscheidscadeautje collega

Review:

Afscheidscadeau collega

Leuk en origineel cadeau om te geven. Wij zijn blij met het resultaat en de mogelijkheid om er echt een champagne etiket van te maken, met een eigen twist van een logo.–Stefan

1

Chocola valt altijd in de smaak! Deze doos Merci kun je speciaal voor jouw collega laten personaliseren. Maak met dit bedankje collega, werknemer of klant blij!

afscheidscadeautje collega man

Gepersonaliseerde Merci | bedank cadeautje 

Review:

Kon niet beter

Op 8 februari iets besteld voor mijn beste vriendin haar verjaardag en op 9 februari keurig bezorgd. Alles mooi intact en ze was er erg blij mee. Bestelproces verliep enorm soepel en ik werd perfect op de hoogte gehouden via de track & trace en met een smsje toen het bezorgd was. Kon niet beter. Ik raad Greetz zeker aan! 🙂–Nienke

1

Met deze mok tover je iedere dag een glimlach op het gezicht van je collega. Want iedereen wordt blij van complimentjes. Niet alleen de buitenkant, maar ook de binnenkant van deze mok heeft een leuke tekst. Een ideaal bedank cadeautje.

bedankje collega

Mok met tekst | bedankt collega  

Review:

Bedank cadeautje

Twee pluspunten: fraai design en goede kwaliteit.–GJ68

1

Superleuk afscheidscadeautje voor een collega die weggaat. Of om te geven als bedankje voor hun inzet. En als zij verder weg gaan werken kun je dit afscheidscadeau ook heel makkelijk met de post sturen. Leuke kaart erbij: Bedankt collega!

Collega bedankt kado

Leafies | Collega bedankt kado

afscheidskado

Duurzaam afscheidskado

1

Drinkt je collega graag water? Geef dan deze leuke waterfles als afscheidscadeau. Staat mooi op een bureau maar ook in huis en geeft je collega een leuk aandenken mee als afscheidscadeautje.

collega bedankje geven

Waterfles | collega bedankje geven  

Review:

Origineel bedankje

“Snel geleverd en leuke orginele cadeaus er was een foutje gemaakt en is meteen opgelost super fijn” –Emmy R.

1

Het is altijd balen als er een leuke collega afscheid neemt. Met dit boek geef je een origineel en blijvend cadeau dat je collega zeker zal koesteren! Een leuk en grappig afscheidscadeau voor collega die je erg gaat missen.

bedankt cadeautjes collega's

Afscheidsboek invulboekje | afscheidscadeau collega’s

Review:

Afscheidscadeau voor collega 

Onwijs leuk om te geven én om te krijgen. Mooie herinneringen, verhalen en feitjes die op een grappige manier vastgelegd worden. Zo zorg je dat jouw ex-collega je nooit vergeet. Mooi boek, van hoge kwaliteit.–DianaHa

1

Deze "succes zaaien" zaadjes kun je gemakkelijk laten bezorgen. Leuk om een afscheid nemende collega te sturen, maar wie weet geef je het ook bij een nieuwe baan cadeau!

afscheidscadeau collega vrouw

Succes zaaien | nieuwe baan cadeau 

Review:

Afscheidscadeautje collega

“Superblije collega!” –Helga

1

Nieuwe baan? Ik ben zo trots als een pauw op jou! Dit is wel een heel bijzonder boeketje, die je je vriend, vriendin of collega voor een nieuwe baan cadeau doet.

collega bedanken

Bloomparty | collega bedanken 

Review:

Bedankt collega

“Super origineel cadeau voor zeer redelijke prijs” –Nancy

1

Een interessant en humoristisch boek over collega's en de psychologie van de werkvloer. Herkenbaar voor iedereen die ooit op een kantoor heeft gewerkt. Erg geschikt dus als afscheidscadeautje voor collega.

afscheidscadeau collega zorg

Collega’s en andere ongemakken | afscheidscadeau collega’s  

Review:

Leuk voor jezelf en je collega’s!

Bijzonder verfrissende en humorvolle kijk op jezelf als collega en je collega’s. Het leest makkelijk en biedt voldoende stof voor reflectie en discussie. Er worden veel onderzoeken aangehaald en situaties beschreven in combinatie met de vaak plezierige visie van Roos Vonk zelf.–Kathy020

1

Dit bijzondere boekje kun je vullen met berichten van oud collega's, zo geef je een wel heel persoonlijk en uniek afscheidscadeau. Collega zal er ongetwijfeld blij mee zijn.

afscheidscadeau pensioen

Afscheidsbundel collega | afscheidscadeautje collega’s  

Review:

Goede service 

Snel in huis! Ik had hem snel nodig en dat was geen probleem. Was leuk ingepakt en kon het zo cadeau geven.–Anjata 

1

Dit humoristische boek zit vol herkenbare quotes en is daarom erg populair op menig kantoor. Het is niet alleen geschikt als afscheidscadeau, collega's die nieuw zijn zullen het vast ook waarderen!

afscheidscadeau collega pensioen

F*ck it list book voor collega | afscheidscadeau collega

Review:

Herkenbare humor voor op je werk 

Grappige quotes waarin je jezelf herkent, maar je collega’s op de werkvloer. Erg leuk om hem op je werk rond te laten gaan!–Rob1986 

1

Gaat je collega met pensioen? Dan is een invulboekje een bijzonder en persoonlijk cadeau. Je hebt keuze uit verschillende boekjes, dus zoek de leukste uit voor jouw collega. Perfect als afscheidscadeau pensioen.

afscheidscadeautje collega man

invulboekje | afscheidscadeau pensioen

Review:

Afscheidscadeau collega pensioen 

Leuke afwisselende pagina’s. Lijkt wel wat op elkaar, maar tot nu toe is dit het afscheidsboekje voor een collega, waar variatie in zit.–Monique  

1

Een perfect afscheidscadeau voor tijdens zijn pensioen. Als je collega van de natuur houdt is dit een leuk afscheidscadeautje om een nieuwe hobby mee te beginnen. Samen met een gidsje kan hij zelf, of samen met zijn (klein)kinderen zijn eerste vogels spotten.

cadeau afscheid collega man

vogelkijker | cadeau afscheid collega man

Review:

Heel snel in huis

“Wat een snelle bezorging. Had voor in de avond besteld, en kreeg al kort daarop dat de bestelling al aan gemeld was. Heb nog nooit zo snel iets in huis gehad.” –Sylvia B.

1

Collega bedanken die gek is op Chardonnay? Deze mooie gepersonaliseerde fles kun je gemakkelijk bij je collega thuis laten bezorgen. Ook als het er de volgende dag al moet zijn.

nieuwe baan cadeau bedank cadeautjes

Gepersonaliseerde Chardonnay | cadeau collega bedankt

Review:

Bedankje collega

Voor de eerste keer iets besteld en helemaal perfect gegaan. Je krijgt via mail precies door waar je bestelling zich bevind tot het afleveren aan toe. Greetz is echt een aanrader!–Sieberen  

1

Dit chocoladehart met karamel en zeezout is echt hemels lekker! Je kunt hem (via de brievenbus) bij je collega laten bezorgen en ook nog eens een leuk bericht op de verpakking zetten. Een begeleidend kaartje maakt het helemaal af! Leuk als bedankt cadeau.

afscheidscadeau collega vrouw cadeau collega bedankt

Gepersonaliseerde chocolade | afscheidscadeau voor collega

Review:

Collega bedankt

Leuk, makkelijk, veel keus en betaalbaar.–An  

1

Bedank cadeautjes door de brievenbus zijn ideaal. Een collega bedanken en tegelijkertijd iets lekkers meesturen, dan valt je complimentje extra in de smaak!

afscheidscadeau collega zorg

Chocolade met een boodschap | afscheidscadeautje collega

Review:

Afscheids cadeau collega 

Prachtig, ziet er super mooi uit, precies zoals de afbeeldingen. Kwaliteit oogt goed, hoe de chocolade proeft, weet ik helaas niet, die gaat naar de ontvanger.–Pauline  

1

BONUS: Wie houdt er nu niet van bloemen? Een bestaande collega bedanken, een nieuwe collega welkom heten of als afscheidscadeautje voor een collega die vertrekt, bloemen zijn altijd goed.

cadeau collega bedankt

Boeket | collega bedanken

Review:

Prima bos bloemen

Net een foto gekregen van de bos die ik heb verstuurd. Ziet er prachtig uit en geleverd door een bloemist uit Burgum.
Bloemen zijn niet goedkoop, maar ben tevreden over het resultaat. Voor mij 5 sterren.–Richard  

1

EXTRA: Bij een afscheidscadeau voor collega hoort natuurlijk een leuk kaartje. Wij vonden deze wel heel erg leuk, want zeg nou zelf: een leukere collega dan jij gaan ze zeker niet vinden!

cadeau collega bedankt

Wenskaart | bedankt cadeautjes collega’s 

Review:

Bedank cadeautjes 

Cadeautjes snel bezorgd en keurig verpakt.
Ze zijn exact zoals ze gepresenteerd worden op de site.
Zeer tevreden !!!–Marjan  

1

BONUS: dit cocktail party pakket! Zo kun je ook op een gezellige manier afscheid nemen van je collega en hem of haar bedanken. Je geeft aan hoeveel cocktail tubes je wilt bestellen en je geeft aan met welke smaken je wilt toasten om je collega te bedanken.

Bedankt collega cadeau

Cocktail Party Box  | Collega bedanken

Lekker drankje voor afscheid collega

Lekker drankje voor afscheid collega

Review:

Voor herhaling vatbaar!

“Perfect geregeld. Cocktailbar zag er mooi uit en de cocktails waren heerlijk. Ook veel positieve reacties van de gasten ontvangen. Voor herhaling vatbaar!” –Fatiha

Op het moment van publiceren zijn alle producten op voorraad. Bij cadeaugids BigSellers zie je alleen de leukste cadeaus, handigste gadgets en de leukste date-ideeën. De beste cadeaus met de hoogste beoordelingen! ⭐⭐⭐⭐⭐ Vind altijd en snel een leuk cadeau voor hem, cadeau voor haar en iedereen. Leer meer.