Een nieuwe baan moet je vieren, maar wat zijn leuke nieuwe baan cadeautjes? Wat geef je iemand met een nieuwe baan? Lees hier onze top 12 nieuwe-baan-cadeautips. Groot en klein, goedkoop of wat duurder, voor man of vrouw. Wij weten wel raad en geven advies bij het vinden van zo’n leuk ‘nieuwe job’ cadeau! Kies één van onze originele geschenken uit als nieuwe baan cadeau. Makkelijker wordt het niet!

1

Een smakelijk cadeau op afstand? Geef een van deze heerlijke chocolade pakketjes als cadeautje om het krijgen van een nieuwe baan te vieren. Je kunt de leveringsdatum zelf inplannen, zodat je de persoon in kwestie kan verrassen op de eerste werkdag. Dat is nog eens leuk thuiskomen!

succes met je nieuwe baan cadeau

Tony Chocolonely proverijtje “Congrats!” | cadeau nieuwe baan

Review:

Leuk succes met je nieuwe baan cadeau

“Al 2x hier iets besteld. Erg tevreden. Ze hebben leuke en betaalbare dingen. Ook de verzendkosten zijn prima. Het wordt leuk ingepakt en verstuurd. Mocht je iets bestellen wat later verstuurd moet worden, dan moet je dat even via de mail vermelden. (Mail wordt snel beantwoord).” –Carla Van den B.

1

Deze heerlijke douchegel is een ideaal klein cadeau. Nieuwe uitdaging? Ga er fris tegenaan bij je nieuwe job! Met een symbolische boodschap die heerlijk ruikt. Bovendien past dit geschenk door de brievenbus.

brievenbus cadeau nieuwe baan

Douchegel “nieuwe baan, fris ertegenaan” | brievenbus cadeau nieuwe baan

Review:

Nieuwe baan cadeautjes per post

“Super leuke cadeaus. Echt eens wat anders dan die standaard zeepjes. En ook een persoonlijk berichtje bij mijn bestelling, top bedrijf en mensen!” –Jasper den T.

1

Proost! Een nieuwe baan verdient een mooi cadeau. Geef dan een fraaie balpen met gravure. Voor nieuwe baan of jubileum; een goede reden om even bij stil te staan! Maak je gift persoonlijk met een extra kaartje en door de pen te voorzien van eigen tekst.

cadeau nieuwe baan kopen

Parkerpen met gravure | cadeau nieuwe baan

cadeau nieuwe baan kopen

Watermanpen met gravure | cadeau nieuwe baan

Review:

Feestelijk cadeau voor nieuwe baan

“Mooie pen met mooie gravure en razendsnel geleverd.” –Henk

1

Bij een nieuwe baan kan iedereen wat support gebruiken. Deze handgemaakte chocolade is een comforting succes-met-je-nieuwe-baan cadeau. Weten dat iemand aan je denkt, maakt elke stap makkelijker! Superleuke cadeautip om te geven als cadeautje voor iemand met een nieuwe baan.

succes met je nieuwe baan cadeau

Chocolade kado | cadeautips voor iemand met nieuwe baan

Review:

Cadeautip kado bij nieuwe baan

“Super leuke cadeaus. Echt eens wat anders dan die standaard zeepjes. En ook een persoonlijk berichtje bij mijn bestelling, top bedrijf en mensen!” –Jasper den T.

1

Liever iemand een persoonlijke succes wens geven? Dan is een handgemaakt wijsheden tegeltje een super goed idee. Bedruk de tegeltjes met een leuke foto of quote en wens iemand succes met hun nieuwe baan op jouw manier.

persoonlijk cadeautje nieuwe baan

Tegeltje | persoonlijk cadeautje nieuwe baan

Review:

Leuk cadeau nieuwe uitdaging

“Zeer leuk als cadeautje, de kwaliteit van de tegeltjes is ook heel erg hoog. Ontzettend knap ook dat een tegeltje op maat zo snel bij mij geleverd kon worden.” –Marcella van L.

1

Succes zaaien? Geef dit originele nieuwe baan cadeau. Per post krijgt de ontvanger een doosje en kan, met behulp van de instructie, zélf succes zaaien. Duurzaam en mooi!

nieuwe baan kado

Succes zaden | Origineel nieuwe baan kado

Review:

Geinig cadeau succes nieuwe baan

“Het ziet er leuk uit. Of de zaadjes goed zijn, gaat degene die ze heeft ontvangen nog merken :),” –Mirre B.

1

Hoe wens je iemand succes met zijn nieuwe baan? Dit is het ideale cadeau. Nieuwe baan, druk en geen tijd om te drinken. Deze Bottle is een duurzame en herbruikbare thermosfles en drank blijft minimaal 24 uur koud en 12 uur warm. Ook nog eens super duurzaam! Stoer of trendy: welke geef jij je collega cadeau?

nieuwe baan cadeautjes

Keenbottles | Duurzaam nieuwe baan cadeau

nieuwe baan cadeautjes

waterdrop | Unieke nieuwe baan cadeautjes

1

Wil je iemand met een nieuwe baan verrassen met bloemen? Nog nooit zo makkelijk. Bloemen zijn perfect voor een nieuwe baan. Kado voor jong en oud, man of vrouw. Deze bos is superXXL. Altijd leuk om te krijgen én te geven. Maak het persoonlijk door er een leuke kaart bij te voegen.

succes met je nieuwe baan cadeau

Bloemen + vaasbox | kado nieuwe baan

Review:

Prachtig succes met je nieuwe baan cadeau

“Al verschillende maal kreeg ik bloemen, als geschenk, van jullie bedrijf. Steeds heel goed verpakt, keurig afgezet aan de deur. De bloemen bleven bijna 3 weken fris. Mooi samen gebonden een heerlijk geschenk om te krijgen of om te geven. Een grote aanrader.” –A. Bormans

1

Heeft een collega een nieuwe baan? Cadeautje? Bedank met chocola in een feestelijk brievenbus doosje. En personaliseer de wikkel om het doosje, om de Tony Chocolonely reep voor de finishing touch. Perfect kadootje om iemand in het zonnetje te zetten!

nieuwe baan cadeau per post

Nieuwe baan beker | nieuwe baan cadeau per post

Review:

Goede kadotip: dit brievenbus cadeau nieuwe baan

“Wij zijn uitstekend via de chat door de medewerkster geholpen en alles is tot volledige tevredenheid gedaan. En alles prima op tijd afgeleverd.” –Arie uit S.

1

Je bent een ster! Met het Online Star Register kun je snel een eigen stralende ster aan de hemel registreren. Een uniek, eeuwigdurend cadeau. Personaliseer de ster door een sternaam en sterdatum te kiezen., bijvoorbeeld de startdatum van de nieuwe baan. Super origineel!

cadeau voor nieuwe baan

Ster cadeau geven | cadeau voor nieuwe baan

Review:

Brievenbus cadeau nieuwe baan

“It was great to visit your website, it was very attractive and the user friendly. Your service is great and above expectation and I really appreciate it.” –RoW

1

Nieuwe baan, nieuwe garderobe! Sokken cadeau = succes nieuwe baan! Met deze designsokken sta je stevig in je schoenen. En al meteen vanaf dag 1!

cadeau voor nieuwe baan

Aparte sokken | nieuwe baan cadeautje

Review:

Leuke sokken als nieuwe baan cadeautje

“My lovely socks! Makkelijk besteld en ook snel in huis. Ik ben blij verrast aangezien zij uit Duitsland kwamen , het heeft maar 4 dagen geduurd. Bedankt van een tevreden klant.” –Helen C.

1

Geef geluk voor een nieuwe functie cadeau. Deze droogbloemen zijn het ideale brievenbus cadeau. Nieuwe baan of niet! Altijd leuk een duurzaam kleurrijk pakketje door de bus te krijgen. Dit cadeau komt ook nog met een mooi geluk amulet. Wat wil je nog meer voor je eerste dag?

cadeau nieuwe baan kopen

Doosje vol geluk | cadeau nieuwe baan

Review:

Mooi cadeau voor nieuwe uitdaging

“Teken van aandacht. Het gevoel dat je toch bijzonder bent. Ontvangen van het cadeautje is een teken van persoonlijke aandacht. Heeft meer betekenis wanneer het nog moet groeien.” –S.T.

BigSellers Kadogids is een behulpzame en betrouwbare partner die jou helpt bij het vinden van hét perfecte cadeau, voor ieder persoon en elke feestelijke gelegenheid.

Op het moment van publiceren zijn alle producten op voorraad. Bij BigSellers Kadogids zie je alleen meest originele cadeaus, handigste gadgets en de leukste date-ideeën, samengesteld door onze cadeau-experts. De beste cadeaus met de hoogste beoordelingen! ★★★★★ In onze cadeaugids vind jij handig en snel een leuk cadeau voor hem, cadeau voor haar, voor vriendinnen, voor vrienden, familie, collega's en echt iedereen. Leer meer.