Onze top 10 spellen voor gezinnen staat vol met leuke tips voor een avond vol met de leukste gezelschapsspelletjes. Gezinsspelletjes die niet mogen ontbreken op het aankomende familieweekend. Of je nu houdt van bordspellen met je gezin of van leuke gezelschapsspelletjes voor bij de borrel. De leukste spellen met het gezin vind je in onze gezinsspellen top 10. 

1

Dobble is één van de leukste spellen voor gezin en ook nog eens heel makkelijk om mee te nemen. Ben je op zoek naar een geschikt spel voor familieweekend, deze past altijd wel in de koffer.

Gezinsspelletjes

Dobble Classic Kaartspel | Gezinsspelletjes

Review:

Prachtig familiespel

Een super leuk spel om te spelen met groot en klein. Hier op familiefeesten al een groot succes geweest. 
Uren spelen met jong en oud.–JasperDeWever 

1

Het bekende What Do You Meme spel maar dan voor het gezin en in het Nederlands. Met creativiteit en gevoel voor humor, koppel je de grappigste tekstkaart aan de fotokaart. De jury beoordeelt welke speler het leukste setje heeft gemaakt.

spelletjes voor het hele gezin

What Do You Meme | spelletjes voor het hele gezin

spelletjes voor het hele gezin

Review:

Leuke game voor de familie

“Plezant spel voor de ganse familie.” –Rudyboumon

1

Exploding is misschien nog niet zo bekend als gezinsspel. Misschien omdat er nog niet zo heel lang een Nederlandse versie van het spel is. Een hilarisch kaartspel, dat zeker in het rijtje leukste spellen voor het gezin thuis hoort.

leukste gezelschapsspelletjes

Exploding Kittens | Spel voor het gezin

Review:

Nieuwe favoriet! 

Spel die je heel erg snel snapt, waardoor je de handleiding niet de hele tijd ernaast hoeft te houden. Erg leuk omdat je zelf het spel kan beïnvloeden!–VT21 

1

De ervaring van een Escape room in je eigen huiskamer! Dit originele en spannende spel speel je met het hele gezin. Samenwerking is belangrijk in deze race teken de klok. Een ideaal spel voor familieweekend.

gezin spellen

Escape Room Family Edition | Gezinsspel

Review:

Super spannend!

Ik ken de Escape Room the Games spellen voor volwassenen. Dus ik ben al fan! En was erg benieuwd naar deze familie editie. Samen met mijn buurvrouw, buurmeisje en haar vriendje hebben we in 2 avonden meteen alle spellen uit de doos gespeeld. Ze zijn geen echte spellenspelers dus ik was een beetje sceptisch omdat ik dacht dat het misschien te moeilijk was. Maar wat een succes! Ze vonden het enorm spannend en leuk om de puzzels te doen. En ook wij als volwassenen kunnen volwaardig mee doen, je doet het echt samen met de kinderen. Dat is super leuk!–Mariemarie82

1

Zet de gekke bril met stifthouder op, trek een kaart en zet de kaart bovenop het tekenbord. Teken ieder woord van het lijstje en laat de andere spelers ze één voor één raden. Heel leuk spel voor familieweekend!

familieweekend spellen

Teken Neus | familieweekend spellen

gezinsspelletjes

Review:

Dit moet je hebben

“Echt een aanrader! Duidelijke handleiding, snel te leren. Stift gaat snel op extra stiften erbij zal fijn.” –Christina1989

1

Het bekende partyspel 30 Seconds, één van de leukste gezelschapsspelletjes, heeft ook een junior-versie. Dit gezinsspel is dus zeer geschikt om met het hele gezin te spelen. Je speelt in teams, dus ook met een grote groep goed voor avonden vol plezier.

Spellen met gezin

30 Seconds Junior | Spellen met gezin

Review:

We spelen een spel vanavond 

Heb je jonge kinderen die houden van een tof gezelschapsspel als het regent of koud is buiten.. Dit is exact wat je in huis moet halen! super tof uren speelplezier en bulderlachen aan tafel… Genieten!!!–Petiez

1

Onder de partyspellen is Party & co een bekende. De Family-edition maakt van dit spel een echt gezinsspel. Er zijn namelijk opdrachten voor zowel volwassenen als voor kinderen, zodat het voor iedereen uitdagend blijft. De soms fysieke opdrachten bij dit gezin bordspel zorgen voor veel hilariteit.

Gezinsspellen

Party & Co Family | Gezinsspellen

Review:

Plezier voor hele gezin! 

Wat een leuk spel! Je kunt het met je kinderen, familie en vrienden spelen. Voordeel is ook dat er een korte ronde bestaat en je dus ook kunt spelen als je niet zo veel tijd hebt of als je het leuk vind om de samenstelling van de teams te wisselen (vooral handig met kids die discussiëren in welk team ze willen). De vragen zijn onder verdeeld voor volwassenen en kinderen appart, dat is ontzettend fijn.
Een absolute aanrader!–adoptiemoeder 

1

Met je gezin spelletjes spelen hoeft niet altijd een avondvullende programma te zijn. Keer op Keer is een leuk dobbelspel dat je binnen een half uurtje kunt spelen. Absoluut 1 van de leukste gezinsspelletjes.

gezin spellen top 10

Keer Op Keer | Gezin spelletjes

Review:

Super leuk spel!

“Na het lezen van de uitleg kun je snel beginnen. Je kunt er wat tactiek in bedenken maar je moet het ook vooral hebben van een portie geluk met de dobbelstenen. Makkelijk spel wat je snel op tafel legt. Handig ook dat er kleine stiften bij zitten en je dus meteen kan beginnen.–FamiliePoer 

1

Bij dit hilarische gezinsspel is het handig om alle breekbare spullen even te verstoppen. Dit spel voor het hele gezin is een mix van een kaartspel en trefbal. Goed voor een hilarische avond, waarbij de burrito's je om de oren vliegen.

Top 10 gezinsspellen

Throw Throw Burrito | Top 10 gezinsspellen

Review:

Hilarisch spel 

Superleuk spel om met vrienden te spelen. Eenvoudig te spelen en met de burrito's gooien is uiteraard het allerleukst.–Keesie1875623

1

Trivial Persuit, wie is er niet groot mee geworden? Een klassieker onder de gezin spelletjes. Naast een spannend spel is het nu ook een leuk gezinsspel. Deze versie is namelijk ook een geschikt spel met kinderen.

gezelschapsspel gezin

Trivial Persuit Family Edition | Gezin bordspel

Review:

Leuk voor het hele gezin 

Doordat er aparte kaarten voor kinderen en volwassenen bij zitten is het leuk om met de hele familie te spelen.–JMCWB 

1

De leukste gezinsspellen zijn makkelijk te begrijpen en leuk voor jong en oud. Moddervarkens is daar een goed voorbeeld van. Een kaartspel met leuke illustraties en vrolijke kaarten. Een gezinsspel waar je elkaar eens lekker dwars mag zitten.

gezinsspellen top 10

Moddervarkens | Leuk gezinsspel

Review:

Leuk kaartspel 

“Een leuk kaartspel voor jong en oud. de spelregels zijn snel uitgelegd het spel duurt nooit lang maar je kan het zonder problemen verschillende keren na elkaar spelen zonder dat je het beu wordt.–ch1llbatov 

1

In de categorie leuke gezinsspellen die je tussendoor kunt spelen; Qwixx! Een snel dobbelspel dat makkelijk te begrijpen is en waar zowel geluk als tactiek een rol spelen. Bijkomend pluspunt is dat met dit gezinsspel kinderen onderbewust leren hoofdrekenen.

gezin bordspellen

Qwixx | Gezinsspel

Review:

Leuk, snel, verrassend

Ontzettend leuk spel. Lekker snel te spelen. Ook leuk om even tussendoor te pakken.
Geschikt voor kinderen en volwassenen. Het grote voordeel is dat je ook met het spel bezig bent als je niet aan de beurt bent. Een beetje geluk, een beetje tactiek, lekker snel kortom alles wat je van een spel wilt.–FMCvdW 

BigSellers Kadogids is een behulpzame en betrouwbare partner die jou helpt bij het vinden van hét perfecte cadeau, voor ieder persoon en elke feestelijke gelegenheid.

Op het moment van publiceren zijn alle producten op voorraad. Bij BigSellers Kadogids zie je alleen meest originele cadeaus, handigste gadgets en de leukste date-ideeën, samengesteld door onze cadeau-experts. De beste cadeaus met de hoogste beoordelingen! ★★★★★ In onze cadeaugids vind jij handig en snel een leuk cadeau voor hem, cadeau voor haar, voor vriendinnen, voor vrienden, familie, collega's en echt iedereen. Leer meer.