De leukste Jan van Haasteren puzzels 1000 stukjes van dit jaar. Met dit Jan van Haasteren puzzel overzicht vind je alle nieuwe Jan van Haasteren puzzels en Jan van Haasteren puzzels 1000 stukjes voor volwassenen. De Jan van Haasteren nieuwe puzzels 2021 en het ultieme Jan van Haasteren 1000 stukjes overzicht.

1

De eerste nieuwe puzzel heet 'De Kunstmarkt' en is nog geen jaar oud. In deze Jan van Haasteren 1000 stukjes puzzel is het één grote chaos. Alle vormen van kunst komen aan bod: rare beelden, grote en kleine schilderijen, elke keer ontdek je weer iets nieuws.

Jan van Haasteren puzzels overzicht

Kunstmarkt puzzel 1000 stukjes | Jan van Haasteren puzzels overzicht

Review:

Jan van Haasteren puzzels

“Super leuke nieuwe puzzel van Jan van Haasteren om te maken voor de hele familie! Maar goed, dat kan ook niet anders met de Ruïne kerk uit Bergen NH als middelpunt!!” –Isabellevv Bergen NH

1

De tweede nieuwe puzzel van dit jaar is 'Cruiseschip'. In deze puzzel van Jan van Haasteren gaat echt alles mis! De boot raakt een ijsberg, een ramp! Dit zorgt voor een hoop grappige taferelen. Zo is de film Titanic kijken misschien toch niet zo'n goed idee...

Jan van Haasteren puzzel 1000 stukjes

Cruiseschip Jan van Haasteren puzzel | Jan van Haasteren puzzel 1000 stukjes

Review:

Van Haasteren puzzel 

“Mooie puzzel van 1000 stukjes, een echte van Haasteren is natuurlijk altijd leuk en voldoet helemaal aan de verwachtingen.” –EdPetra 

1

De Jan van Haasteren Hoera! Nijntje 65 Jaar Legpuzzel 1000 Stukjes is speciaal gemaakt voor het 65 jarig bestaan van Nijntje. Vier de verjaardag van Nijntje mee met deze speciale legpuzzel.

Jan van Haasteren 1000 stukjes

Nijntje 65 jaar Jan van Haasteren puzzel | Jan van Haasteren 1000 stukjes

Review:

Heerlijk vermaak in Corona tijden! 

“In deze Corona tijd zijn we helemaal verslaafd geraakt aan de fantastische puzzels van Jan van Haasteren. Zowel de volwassenen als de kinderen (6 en 8 jaar) puzzelen fanatiek mee. De afbeeldingen zijn erg leuk en in elke puzzel zitten de unieke Jan van Haasteren kenmerken zoals Sinterklaas en de haaienvin..” –MNHR 

1

Als herinnering aan de 65ste editie van het Eurovisie Songfestival, kan je gelukkig nog steeds deze fantastische van Haasteren puzzel kopen en maken!

Jan van Haasteren puzzel Euro Songcontest

Blokker | Jan van Haasteren puzzel Euro Songcontest

Jan van Haasteren puzzel Euro Songcontest

Jan van Haasteren puzzel Euro Songcontest

1

Een schitterende Jan van Haasteren puzzel van het Nederlandse eiland Texel met 1000 stukjes. Deze Jan van Haasteren puzzel laat op een komische manier de vele bezienswaardigheden van Texel zien.

Jan van Haasteren puzzel 1000 stukjes

Rondje Texel | Jan van Haasteren puzzel 1000 stukjes

Review:

Super leuke leg puzzel 

“Wat moet ik er over zeggen. Voor de fans is ook deze weer een topper uit hun collectie, maar als je net een beginner bent en wilt gaan puzzelen dan is dit zeker een aanrader. Zeker als je bekend bent met het eiland texel. Dus zeker een aanrader.” –Multimom45

1

De bouw van het nieuwe zwembad is bijna klaar. Maar dat is niet waar al die bezoekers op gehoopt hadden. Zet deze Jan van Haasteren puzzel van 1000 stukjes in elkaar en ontdek de haaienvin, Sinterklaas en natuurlijk Jan van Haasteren zelf!

Jan van Haasteren puzzel Bijna Klaar

Blokker | Jan van Haasteren puzzel Bijna Klaar

Jan van Haasteren puzzel Bijna Klaar

Jan van Haasteren puzzel Bijna Klaar

1

Ga een dagje naar het museum met Jan van Haasteren én naar het rariteitenkabinet! In deze doos vind je maar liefst 2 puzzels van 1000 stukjes van deze bekende tekenaar Jan van Haasteren.

Jan van Haasteren puzzels

Duo Set | Jan van Haasteren puzzels

Jan van Haasteren puzzels Rembrandts Atelier

Jan van Haasteren puzzels Rembrandts Atelier

1

Jan van Haasteren 'Jumbo gaat winkelen' van 1000 stukjes: moeder en schoonvader zijn boodschappen aan het doen, maar krijgen de schrik van hun leven wanneer een wel heel bijzondere shopper er vandoor gaat met hun karretje!

Jan van Haasteren puzzel 1000 stukjes

Jumbo gaat winkelen | Jan van Haasteren puzzel 1000 stukjes ‘Jumbo gaat winkelen’

Review:

Hele leuke puzzels van Jan van Haasteren 

“Ze leggen heel erg goed, vallen niet uit elkaar omdat het stevige stukjes zijn.” –Gea

1

Ouders houden nooit evenveel van de verjaardagsfeestjes van kinderen als de kinderen zelf... Ook hier overal hyperactieve chaos! De familie van Jan van Haasteren vermaakt zich maar wat goed.

Jan van Haasteren puzzels 1000 stukjes

Kinderfeestje | Jan van Haasteren puzzels 1000 stukjes

Review:

Kinderfeestje puzzel van Jan van Haasteren 

“De puzzel kinderfeestje is een feestje. Zoals gewoonlijk met deze puzzels van Jan van Haasteren. Geweldig.” –Bleekie65 

1

De populaire puzzel Bibliotheek van Jan van Haasteren van 1000 stukjes komt uit 2019. In de 2020 is de versie van 2000 puzzelstukjes uitgebracht.

Jan van Haasteren Bibliotheek

Puzzel 1000 stukjes | Jan van Haasteren Bibliotheek

Review:

Prachtig puzzel voor boekenliefhebbers 

“Jumbo-puzzels zijn van zeer goede kwaliteit en als het gaat om Jan van Haasteren puzzels dan is het helemaal feest. Als bibliotheekmedewerker is dit natuurlijk een must-have-puzzel.” –Biebmiepje 

Jan van Haasteren Bibliotheek

Puzzel 2000 stukjes | Jan van Haasteren Bibliotheek

1

De Jan van Haasteren Kerstmis puzzel van 1000 stukjes en de Jan van Haasteren Kerstavond laten zien dat alles rond Kerst altijd een beetje chaotisch verloopt. Gehaaste mensen, kerstbomen en het sneeuwlandschap zorgen voor een druk kersttafereel in de stad.

Jan van Haasteren Kerstmis puzzel

Kerstmis | Jan van Haasteren Kerstmis puzzel

Jan van Haasteren Kerstavond puzzel

Jan van Haasteren Kerstavond puzzel

1

Dit is de laatste nieuwste puzzel van het jaar van Jan van Haasteren: Op het nieuwe jaar! (Let op: deze nieuwe Jan van Haasteren heeft 500 stukjes.)

Jan van Haasteren nieuwe puzzel 'Op het nieuwe jaar!'

December feest | Jan van Haasteren nieuwe puzzel ‘Op het nieuwe jaar!’

Review:

Geweldige puzzel!

Het is een prachtige puzzel. Ik heb hem cadeau gegeven en ze was er erg blij mee.–Bloembak13 

BigSellers Kadogids is een behulpzame en betrouwbare partner die jou helpt bij het vinden van hét perfecte cadeau, voor ieder persoon en elke feestelijke gelegenheid.

Op het moment van publiceren zijn alle producten op voorraad. Bij BigSellers Kadogids zie je alleen meest originele cadeaus, handigste gadgets en de leukste date-ideeën, samengesteld door onze cadeau-experts. De beste cadeaus met de hoogste beoordelingen! ★★★★★ In onze cadeaugids vind jij handig en snel een leuk cadeau voor hem, cadeau voor haar, voor vriendinnen, voor vrienden, familie, collega's en echt iedereen. Leer meer.