Op zoek naar leuke dingen om te doen thuis? We hebben de leukste kaartspellen voor je verzameld. Of je nu een zoekt naar een populair kaartspel voor 2 personen, een grappig kaartspel voor 3 personen of liever in je eentje speelt of met een grote groep. We vonden voor ieder wat wils. De top 10 leukste kaartspellen, met 5 bonus tips!

1

Dodelido is een kaartspel als geen ander. Je moet constant blijven opletten en je vooral niet verspreken, wat niet altijd mee zal vallen. Het is een heel erg grappig kaartspel, dat niet voor niets in de top 10 leukste kaartspellen staat.

kaart spelletjes spelen

Dodelido | kaart spelletjes spelen

Review:

Echt een aanrader!

Onwijs leuk spel! Je moet er zelf bij nadenken en je kan alleen winnen als je goed oplet en je niet verspreekt! Erg grappig!–Kimvl23

1

Het Beverbende kaartspel is een absolute bestseller, 1 van de leukste kaartspellen. Het is een makkelijk kaartspel, maar verveelt niet snel. Ga tactisch te werk en vergeet niet af en toe je vrienden lekker dwars te zitten 🙂

kaartspel

Beverbende | kaartspel 2 personen

Review:

Aanrader! 

Vreselijk leuk spelletje! Snel uit te leggen en erg grappig. Wij spelen het altijd met volwassenen en hebben er ontzettend veel lol mee. Speelt lekker snel weg en kan dus prima tussendoor. Het is zelfs te spelen in de trein, op de boot of in het vliegtuig. Ik raad hem te pas en te onpas aan iedereen aan. Ontzettend leuk!–Elaine192

1

Boonanza staat in de top van populaire kaartspellen, zeer terecht. Plant en oogst bonen en onderhandel met je vrienden. Tip: voeg 2 spellen samen, zodat je het met nog meer mensen kunt spelen. Speel je liever een kaartspel in je eentje of een kaartspel voor 2? Dan raad ik je "Boon to be Wild" aan, uit dezelfde serie.

populaire kaartspellen

Boonanza | populaire kaartspellen

Review:

Geweldig kaartspel!!!

Boonanza is een super spel!!! Als je eenmaal weet hoe je het moet spelen, speelt het spel lekker weg en is het heel verslavend. Je bent zo de hele avond aan het spelen. Je kunt het makkelijk meenemen en omdat het alleen maar kaarten zijn en je geen groot bord moet uitvouwen o.i.d kun je het overal spelen! Echt een aanrader 😀–Simone Hoving

1

Een van de nieuwste kaartspellen is Wink: een groot verkleedfeest dat barst van de geheimagenten. Elke speler heeft een handlanger. Als jullie contact maken door te knipogen, winnen zowel jij als de andere speler punten. Maar pas op… Als je tijdens het knipogen wordt betrapt, ben je af!

top 10 kaartspellen

Wink | top 10 kaartspellen

leukste kaartspellen
Wink | leukste kaartspellen

1

Exploding kittens is een hilarisch spel, 1 van de populairste kaartspellen van dit moment. De originele versie is in het Engels, die aansluit op verschillende uitbreidingen van het spel. De Nederlandse kaarten hebben een andere achterkant, waardoor je ze niet goed kunt combineren met de uitbreidingen.

top 10 leukste kaartspellen

Exploding kittens – Nederlands | de leukste kaartspellen

top 10 kaartspellen

Exploding kittens – Engels | leuke kaartspellen

1

Vlotte geesten is een gemakkelijk kaartspel dat je zelf moeilijker kunt maken. Het is een leuk kaartspel om te spelen met kinderen. Vlotte Geesten is ook één van de leukste kaartspellen voor 2 personen.

de beste kaartspellen

Vlotte geesten | de beste kaartspellen

Review:

Zooooooo leuk!

Eén van de weinige spellen dat zowel voor kinderen als volwassenen spannend en leuk is. Leeftijd zegt helemaal niets voor de winkansen. Het is een uitdagend en leuk spel dat oprecht plezier geeft, zelfs aan mensen die niet van spelletjes houden 🙂–Felicia1000000036548

1

Saboteur is het leukste kaartspel voor een grote groep. Ga samen met je vrienden op zoek naar het goud, maar let goed op; de saboteurs proberen daar stiekem een stokje voor te steken. Er is inmiddels ook een aparte versie van Saboteur als kaartspel voor 2, of zelfs als kaartspel in je eentje.

leukste kaartspellen

Saboteur | leukste kaartspellen

Review:

Gezellig met z’n allen 

Dit is het spel voor als je in grote groep iets wil spelen. Je kan lekker bluffen (ben ik nu saboteur of kabouter?) Het spel is ook op zijn best als je met veel bent. Bovendien is er sinds kort een uitbreiding beschikbaar voor nog meer speelplezier. Dankzij het kleine formaat en simpele regels, is het ook handig voor overal mee naar toe te nemen en snel uitgelegd.
De tekeningen op de kaarten zijn ook heel leuk met verborgen grapjes in verwerkt.
–brenkine

1

Zoek je een kaartspel voor 2 personen, of een kaartspel voor een grote groep? Regenwormen is het allebei! Het is een makkelijk kaartspel om te begrijpen en goed voor uren speelplezier op een regenachtige dag.

top 10 leukste kaartspellen

Regenwormen | top 10 leukste kaartspellen

Review:

Leukste spel voor 2 personen

“Dit spel was echt een schot in de roos. Het verveelt nooit, zoals dat met bordspellen wel vaker het geval is. De spelregels zijn eenvoudig en na een paar rondes zit je er helemaal in! Zeker een aanrader voor spelletjesfanaten. Het neemt weinig ruimte in, dus deze gaat zeker mee op vakantie.” –Kittyp1992, Roermond

1

L.A.M.A. Oftewel: Leg Alle Minpunten Af, is een vrolijk kaartspel. Je moet het tactisch spelen, wat vooral leuk is bij meerdere spelers. Het spel ziet er ook nog eens hartstikke leuk uit, met vrolijke kaarten. Bij het spel zitten fiches voor de puntentelling, wel zo handig aangezien je aardig wat punten moet bijhouden.

top 10 leukste kaartspellen

L.A.M.A. | top 10 leukste kaartspellen

Review:

Leuk en grappig spelletje! 

Heel leuk en grappig spelletje. Er komt geluk bij kijken, maar ook timing. Iedereen kan het snel leren en het is leuk om te doen. Je wil niet blijven zitten met veel minpunten, dus steeds moet je goed bedenken of je een kaart gaat pakken of past. De kaarten zijn mooi en het lama thema is leuk. Voor volwassenen is het zeker een leuk kaartspel.–Stan35

1

Catan, het snelle kaartspel, één van de leukste kaartspellen voor 2 personen. Voor fans van het bordspel Kolonisten van Catan is dit kaartspel een echte must-have.

kaartspel voor 3

Catan snelle | kaartspel 2 personen

Review:

Speelplezier voor 2 of 3 personen 

Het kaartspel lijkt aan de ene kant wel en aan de andere kant niet op het ‘originele’ bordspel.
Het is een leuk en makkelijk te begrijpen spelletje, welke je met 2 of 3 personen goed kan spelen. Door het kleine formaat is het spel makkelijk mee te nemen op reis.
Het spel kent vooral tactische kanten, je moet goed nadenken welke stap voor jou het handigst is en op welke manier je misschien je tegenstander dwars kan zitten.–Telrunya

BEKIJK OOK DEZE 5 EXTRA BONUS KAARTSPELLEN TIPS:

1

Voor het opfleuren van een saaie avond krijgt jouw niet-zo-creatieve vriendengroep 130 kaarten waarop zij elkaar één voor één (op een leuke manier) voor schut kunnen zetten. En misschien komen ze er zonder kleerscheuren vanaf... Ben jij de slimste speler die de meeste domme dingen doet? Dan win jij het spel!

kaartspel kado

What are the odds spel | kaartspel kado

1

UNO hoort zeker in de lijst van leukste kaartspellen. Fans van het ouderwetse pesten zullen UNO zeker ook erg leuk vinden. Het is een gemakkelijk kaartspel om te leren en, afhankelijk van hoeveel spellen je speelt, een lekker snel kaartspel.

kaartspel 3 personen

UNO | leuk kaartspel spelen

Review:

Uno een geweldig gezelschapsspel

“Uno is een kaartspel, gerelateerd aan het pesten met een gewoon spel kaarten. Het mag er echter niet mee verward worden, want Uno heeft haar eigen spelregels. Als je het spel eenmaal door hebt is het leuk er een tempo in te houden, zodat je extra alert moet zijn op je medespelers. Het is een makkelijk spel snel aan te leren. Met veel plezier hebben wij het spel gespeeld, het kan zowel met 2 spelers als met 6 spelers. Kortom veel spelplezier met veel plezier en lachen tijdens het spel.” –JesseMRT

1

Dit is 1 van de leukste kaartspellen voor volwassenen. Het F*ck, Marry, Kill spel is hilarisch, vanwege de lastige keuzes die je moet maken. Je moet kiezen: met wie ga je naar bed, met wie trouw je en wie vermoord je? Echt leuke kaartspellen speel je met je vrienden!

kaartspel grote groep

F*ck Marry Kill spel  |  kaartspel grote groep

1

Voor de fans is dit absoluut een kaartspel die je wil hebben: Friends Trivia Quiz, de tweede editie! En voor een gezellige avond kun je het geven als grappig kaartspel cadeau! Veel plezier!

leuke kaartspellen volwassenen

Friends Trivia Quiz | leuke kaartspellen volwassenen

1

Dit is een populair en makkelijk kaartspel om te spelen met een grote groep: het Pub Quiz kaartspel. Organiseer een gezellige avond met vrienden, waarbij jullie je best doen om als eerste het goede antwoord te geven. Een leuk kaartspel voor volwassenen.

kaartspel 8 personen

Pub Quiz | kaartspel grote groep

Wat zijn de leukste kaartspellen?

Dit zijn de leukste kaartspellen van dit moment:

  1. Lost Cities kaartspel
  2. Qwixx kaartspel
  3. De Crew kaartspel
  4. Qwirkle kaarspel reiseditie
  5. Port Royal kaartspel

… en we hebben nog veel meer. Hier vind je nog meer leuke spellen om te spelen.

BigSellers Kadogids is een behulpzame en betrouwbare partner die jou helpt bij het vinden van hét perfecte cadeau, voor ieder persoon en elke feestelijke gelegenheid.

Op het moment van publiceren zijn alle producten op voorraad. Bij BigSellers Kadogids zie je alleen meest originele cadeaus, handigste gadgets en de leukste date-ideeën, samengesteld door onze cadeau-experts. De beste cadeaus met de hoogste beoordelingen! ★★★★★ In onze cadeaugids vind jij handig en snel een leuk cadeau voor hem, cadeau voor haar, voor vriendinnen, voor vrienden, familie, collega's en echt iedereen. Leer meer.