De leukste party spellen speel je met vrienden en familie. Of je nu op zoek bent naar een snel feestspel om iedereen los te krijgen, het leukste familiespel of hilarische partyspellen waardoor je vrienden en jij kunnen lachen tot je buikpijn krijgt. Wij hebben ze voor je gevonden. Speel leuke spellen met vrienden, of een spel met grote groep. Deze spellen zijn een feestje om te spelen. Veel plezier!

1

Als je het hebt over een party game, dan heb je het over Exploding Kittens. Houd je van hilarische avonden vol spellen met vrienden? Dan mag dit spel zeker niet ontbreken. Deze party game verveelt nooit en er zijn heel veel leuke uitbreidingen voor te koop.

leuke spellen met vrienden

Exploding Kittens | leuke spellen met vrienden

Review:

Instapmodel van Exploding Kittens 

Exploding Kittens is een leuk kaartspel dat je even snel tussendoor kan spelen en bij iedereen in de smaak valt. Doordat deze versie in het Nederlands is, kun je hem ook met kinderen spelen of met mensen die niet zo goed Engels spreken! Leuk!–Anoukk26

1

Partyspellen die je met een grote groep kunt spelen zijn soms moeilijk te vinden. Codenames is ideaal, omdat je het spel met 2 teams speelt. Een woordspel waarbij je aanwijzingen moet geven met 1 woord. Een perfect spel met vrienden dus, omdat het helpt als je elkaar een beetje kent.

code names party game

Codenames spel | party game

Review:

Op en top speelplezier 

Het is een leuk gezelschapsspel. Je moet met verschillende aspecten rekening houden om geen foute tips te geven. Zelf vind ik het ideaal om met 4 personen te spelen. Sommige kaartjes zijn nog wat moeilijk te begrijpen voor een 10-jarige.–Ingrid

1

Dit party game zorgt gegarandeerd voor een hilarische avond. Rangschik de ongewenste gebeurtenissen op je 'lain of pain'. Dit is echt een leuk spel met vrienden, dat geregeld kan uitlopen omdat de meest geestige discussies ontstaan. Echt een leuk party spel!

partyspellen

Shit Happens spel | partyspellen

Review:

Super partyspel 

Shit Happens is een aanrader om te spelen op feestjes of in goed gezelschap van vrienden. Je mag het enkel niet te vaak na elkaar spelen want dan wordt het te makkelijk.–Enil

1

Ook zo gek op sushi? Zelfs als je geen liefhebber bent is dit echt 1 van de beste party spellen. Verzamel sushi om punten te winnen en verhoog je punten door de sushi in wasabi te dopen. Als je op zoek bent naar leuke spellen met vrienden is dit zeker een aanrader!

partygames

Sushi Go spel | partygames

Review:

Altijd goesting! 

Sushi Go mag echt altijd op tafel komen. De spelregels zijn zo licht verteerbaar, dat je al na enkele minuten aan de slag kunt. Van dan af is het alleen maar genieten. Iedereen zal dit spel kunnen smaken: jong en oud, sporadische of geroutineerde speler, een kleine of wat grotere groep. Altijd is ‘Sushi Go’ leuk en verrassend.–speltafel

1

Speel je graag een party spel met grote groep? Dan is Weerwolven van Wakkerdam ideaal. Iedereen speelt een rol in dit feestspel waarin je op zoek gaat naar weerwolven die zich tussen de gewone burgers bevinden. Dus ben je met een grote groep? Dan is dit het leukste spel met vrienden.

party games

Weerwolven spel | party games

Review:

Het is een super gaaf spel!

Het is leuk om met een grote groep (b.v 10) te spelen en ook spannend als je verdacht wordt als weerwolf. Een beetje acteer talent en inlevingsvermogen helpt! Het is best makkelijk om het te leren spelen. Binnen de korste keren zit je helemaal IN het verhaal.–Jules Brand

1

Één van de beste party spellen is absoluut 30 Seconds. Van alle paraspellen misschien wel het beste partyspel voor een groep vrienden. Speel in duo's of in teams en probeer in 30 seconden je vrienden zoveel mogelijk woorden te laten raden.

leukste party spellen

30 Seconds spel | leukste party spellen

Review:

Spanning en sensatie 

Ik had het al een aantal keer met vrienden gespeeld, maar het nu toch zelf ook maar aangeschaft: 30 seconds. Eigenlijk een heel simpel spel, maar al snel zul je tot de conclusie komen dat het “meer” is. Leuk om in 2 teams van 2 personen te spelen. Het is spannend, soms frustrerend maar vooral erg leuk en zorgt voor levendige sensatie. Je wil winnen, je weet soms alleen niet hoe je iets moet verwoorden. Dit is echt mijn spel!–Stefandavid

1

Stef Stuntpiloot in een lijst van beste partygames? Het lijkt misschien een kinderspel, maar valt inmiddels ook onder de partyspellen. In combinatie met wat drankjes zorgt het voor een onvergetelijke avond.

leukste party spellen

Stef Stuntpiloot spel | spelletjes met vrienden

Review:

Ik weet er niks meer van 

Het spel ziet er onschuldig uit, maar man wat heb ik een zware avond gehad.–jwhderksen

1

Een leuk spel met vrienden is absoluut 'Wie is de ezel?'. Je kunt elkaar bij dit party spel flink dwars zitten, wat het alleen maar leuker en grappiger maakt. Het is ook een leuk spel met grote groep, tot wel 12 spelers.

beste party spellen

Wie is de ezel? | feestspel

Review:

Een van mijn favorieten 

Dit is één van m’n favoriete kaartspelletjes om in groep te spelen.
Eenvoudig uitgelegd, altijd grappig en spannend. Eindeloos veel plezier.–Annelien1987

1

Wie een hilarisch spel met vrienden wil spelen hoeft niet verder te zoeken: maak kennis met 'the Dude". In dit party spel beeld je samen met the Dude (een opblaaspop van 1.50 m) opdrachten uit die je vrienden moeten raden. Garantie voor een hele gezellige avond!

spel grote groep

Who’s the dude? | leukste party spellen

Review:

Vernieuwend 

Ik heb dit spel samen met 3 vrienden mogen testen voor een avond en het voornaamste pluspunt is dat het een compleet nieuw concept is met de opblaaspop en het veel gelach en gejuich teweeg brengt en zo ook weer een niveau van competitiviteit. Ook erg leuk feitje zeker voor de wat jongere gebruikers van het spel: de beste man, ’the dude’ heeft ook een eigen Instagram. Erg grappig hoeveel perspectief de opblaaspop op deze manier krijgt. Kortom leuk spel en zeker het proberen waard!–Siward530

1

Een party game voor tot wel 20 spelers! Je hoeft geen meme-expert te zijn om dit spel te spelen, het is de bedoeling dat jullie zelf de beste combinaties van foto en tekst maken. Een heel leuk party spel voor een gezellige avond met vrienden.

spel grote groep

What do you Meme? | spellen met vrienden 

Review:

Fantastisch spel! 

Echt een leuk spel! Heb mij doodgelachen! Vooral de ‘hot’ kaarten zijn hilarisch. Eindelijk een spel voor met je vrienden te spelen!–Swagger144

1

Munchkin, een parodie op Dungeons & Dragons, is een leuk partyspel. Het spel duurt ongeveer 90 minuten en is een leuk spel met vrienden. Werk samen, of maak elkaar het leven zuur. Versla monsters en haal als eerste level 10.

party spellen vrienden

Munchkin | leuke spellen met vrienden 

Review:

Munchkin Kaartspel NL (deel 1)

Mijn zoon en zijn vrienden vermaken zich uren met dit kaartspel. Vooral de leuke benamingen van de kaarten en de tekeningen op de kaarten spreekt ze enorm aan.
Regels makkelijk en staan duidelijk in handleiding.
Zeker een aanrader!
Mijn zoon heeft ook direct deel 2 De zwakken Geslacht, gekocht. Dit voor nog speelplezier door een groter aantal kaarten.–Niesch

1

Een leuk spel met vrienden... dan mag dit Friends Monopoli spel niet ontbreken. Monopoli is een klassieker en mag niet ontbreken op een lijst met beste partygames. Nu in een Friends-jasje, extra leuk voor fans van de serie.

party spellen vrienden

Monopoli Friends | partyspellen 

Review:

Aanrader voor fans van Friends 

Vind het echt een aanrader. Het is net als de andere monopoly spellen, alleen heb je bij deze editie alles wat je bij de serie hebt. De straten zijn super leuk qua titels van de afleveringen. Als je een fan van Friends bent en je van monopoly houdt zou ik dit speel zeker kopen.–AlisedJ

wat vraag ik voor mijn verjaardag

LEES OOK:

25 LEUKE SINTERKLAAS CADEAUTJES VOOR DE HELE FAMILIE

wat vraag ik voor mijn verjaardag

LEES OOK:

WAT MOET IK VRAGEN VOOR MIJN VERJAARDAG?

Op het moment van publiceren zijn alle producten op voorraad. Bij cadeaugids BigSellers zie je alleen de leukste cadeaus, handigste gadgets en de leukste date-ideeën. De beste cadeaus met de hoogste beoordelingen! ⭐⭐⭐⭐⭐ Vind altijd en snel een leuk cadeau voor hem, cadeau voor haar en iedereen. Leer meer.