De 21 leukste party spellen speel je met vrienden en familie. Of je nu op zoek bent naar een snel feestspel om iedereen los te krijgen, het leukste familiespel of hilarische partyspellen waardoor je vrienden en jij kunnen lachen tot je buikpijn krijgt. Wij hebben ze voor je gevonden. Speel leuke spellen met vrienden, of een spel met grote groep, familie of vriendengroep. Deze spellen zijn een feestje om te spelen. Veel plezier!

1

Een leuk spel met vrienden is absoluut 'Wie is de ezel?'. Je kunt elkaar bij dit party spel flink dwars zitten, wat het alleen maar leuker en grappiger maakt. Het is ook een leuk spel met grote groep, tot wel 12 spelers.

beste party spellen

Wie is de ezel? | feestspel

Review:

Een van mijn favorieten 

Dit is één van m’n favoriete kaartspelletjes om in groep te spelen.
Eenvoudig uitgelegd, altijd grappig en spannend. Eindeloos veel plezier.–Annelien1987

1

Kuddegedrag is een gezelschapsspel met een simpele, maar doeltreffende missie: denk zoals de rest. Probeer het snelst acht koefiches te verzamelen. Dit lukt door hetzelfde antwoord te geven als de rest van de kudde. Kuddegedrag is ideaal voor grotere gezelschappen die van spelletjes houden. Het is daarom onwijs populair bij studenten en grote families.

beste party spellen

Kudde gedrag | spelletje voor op verjaardag

Review:

Superleuk familiespel

“Als je een leuk spel zoekt om te doen met je familie/vrienden tijdens de feestdagen of in het weekend dan is dit spel echt top! Leuk spel en niet moeilijk om te leren, je hebt het snel door en je kunt het eindeloos spelen.” –Ly92

1

Als je het hebt over een party game, dan heb je het over Exploding Kittens. Houd je van hilarische avonden vol spellen met vrienden? Dan mag dit spel zeker niet ontbreken. Deze party game verveelt nooit en er zijn heel veel leuke uitbreidingen voor te koop.

leuke spellen met vrienden

Exploding Kittens | leuke spellen met vrienden

Review:

Instapmodel van Exploding Kittens 

Exploding Kittens is een leuk kaartspel dat je even snel tussendoor kan spelen en bij iedereen in de smaak valt. Doordat deze versie in het Nederlands is, kun je hem ook met kinderen spelen of met mensen die niet zo goed Engels spreken! Leuk!–Anoukk26

1

Partyspellen die je met een grote groep kunt spelen zijn soms moeilijk te vinden. Codenames is ideaal, omdat je het spel met 2 teams speelt. Een woordspel waarbij je aanwijzingen moet geven met 1 woord. Een perfect spel met vrienden dus, omdat het helpt als je elkaar een beetje kent.

leukste spellen met vrienden

Codenames spel | Leukste spellen met vrienden

Review:

Op en top speelplezier 

Het is een leuk gezelschapsspel. Je moet met verschillende aspecten rekening houden om geen foute tips te geven. Zelf vind ik het ideaal om met 4 personen te spelen. Sommige kaartjes zijn nog wat moeilijk te begrijpen voor een 10-jarige.–Ingrid

1

Dit party game zorgt gegarandeerd voor een hilarische avond. Rangschik de ongewenste gebeurtenissen op je 'lain of pain'. Dit is echt een leuk spel met vrienden, dat geregeld kan uitlopen omdat de meest geestige discussies ontstaan. Echt een leuk party spel!

partyspellen

Shit Happens spel | partyspellen

Review:

Super partyspel 

Shit Happens is een aanrader om te spelen op feestjes of in goed gezelschap van vrienden. Je mag het enkel niet te vaak na elkaar spelen want dan wordt het te makkelijk.–Enil

1

Test je kennis van de populaire cultuur van de generatie van je tegenstander. De jonkies dus, tegen de oudjes. Je speelt in teams op basis van generatie. En als de spelers ongeveer dezelfde leeftijd hebben, is het een kwestie van iedereen voor zich! Samen met vrienden en familie wordt het een te gekke avond.

spel met vrienden

OK Boomer! | spel met vrienden

1

NIEUW! Dit super aanstekelijke spel is een splinternieuw en spannend partyspel voor vrienden en familie. Bescherm jezelf tegen besmettelijke ziekten en gevaarlijke virussen met behulp van een groot scala aan vaccinaties, medicatie, lab-uitrusting en je eigen immuunsysteem. Infecteer je vrienden en vijanden met 's werelds grootste aanbod aan infectieziekten. Speel het en je raakt besmet!

Partyspel met vrienden

Immunowars 2022  |  Partyspel met vrienden

Extra info:
Nieuw sinds maart 2022!
Het spel combineert donkere humor, interessante en accurate informatie over infectieziekten en wetenschap, en gigantische hoeveelheden entertainment, om zo de realiteit na te bootsen met daadwerkelijk bestaande monsters!

1

Ook zo gek op sushi? Zelfs als je geen liefhebber bent is dit echt 1 van de beste party spellen. Verzamel sushi om punten te winnen en verhoog je punten door de sushi in wasabi te dopen. Als je op zoek bent naar leuke spellen met vrienden is dit zeker een aanrader!

partygames

Sushi Go spel | partygames

Review:

Altijd goesting! 

Sushi Go mag echt altijd op tafel komen. De spelregels zijn zo licht verteerbaar, dat je al na enkele minuten aan de slag kunt. Van dan af is het alleen maar genieten. Iedereen zal dit spel kunnen smaken: jong en oud, sporadische of geroutineerde speler, een kleine of wat grotere groep. Altijd is ‘Sushi Go’ leuk en verrassend.–speltafel

1

Dit spelletje is een ongelofelijk grappig partyspel dat iedereen gegarandeerd tot tranen toe laat lachen! Het is de perfecte ijsbreker voor elke feestelijke gelegenheid. Deze speciale ijsbreker editie zit boordevol 220 hilarische, verrassende en soms pittige vragen! En ook de Nederlandstalige versie is inbegrepen.

partygames

Most Likely To… | party spelletje

Review:

Hartstikke leuk spelletje bij de borrel

“Vanaf het allereerste moment is het al feest! De categorieën zijn uiteenlopend waardoor er voor iedereen wel wat tussen zit 🙂 Leuk om met grote maar ook kleine groepen te spelen. Verder ook kuddo’s voor het aankoopproces, er zit een gepersonaliseerd briefje bij waardoor je je al meteen speciaal voelt. Kortom: doen!” –Nathalieee94

1

Speel je graag een party spel met grote groep? Dan is Weerwolven van Wakkerdam ideaal. Iedereen speelt een rol in dit feestspel waarin je op zoek gaat naar weerwolven die zich tussen de gewone burgers bevinden. Dus ben je met een grote groep? Dan is dit het leukste spel met vrienden.

party games

Weerwolven spel | party games

Review:

Het is een super gaaf spel!

Het is leuk om met een grote groep (b.v 10) te spelen en ook spannend als je verdacht wordt als weerwolf. Een beetje acteer talent en inlevingsvermogen helpt! Het is best makkelijk om het te leren spelen. Binnen de korste keren zit je helemaal IN het verhaal.–Jules Brand

1

Zet de gekke bril met stifthouder op, trek een kaart en zet de kaart bovenop het tekenbord. Teken ieder woord van het lijstje en laat de andere spelers ze één voor één raden. Heel leuk spel voor familie en vrienden!

spellen met vrienden

Teken Neus | spellen met vrienden

spellen met vrienden

Review:

Dit moet je hebben

“Echt een aanrader! Duidelijke handleiding, snel te leren. Stift gaat snel op extra stiften erbij zal fijn.” –Christina1989

1

NIEUW! In CATCH THE PLANE gaan teams op het vliegveld tegen elkaar de strijd aan met hetzelfde doel: aan boord komen van het overboekte vliegtuig. Om deze felbegeerde vliegtuigstoelen te pakken te krijgen, komen de teams voor verschillende uitdagingen te staan. Wint jouw vriendenteam?

Partyspellen met vrienden

Catch the Plane | Partyspel met vrienden

Review:
Een gezellig en mooi spel
Een leuk en gezellig bordspel om samen te spelen met familie of vrienden. Echt een aanrader met het oog op de feestdagen. Thank me later!” –Maxime1000

1

Één van de beste party spellen is absoluut 30 Seconds. Van alle paraspellen misschien wel het beste partyspel voor een groep vrienden. Speel in duo's of in teams en probeer in 30 seconden je vrienden zoveel mogelijk woorden te laten raden.

leukste party spellen

30 Seconds spel | leukste party spellen

Review:

Spanning en sensatie 

Ik had het al een aantal keer met vrienden gespeeld, maar het nu toch zelf ook maar aangeschaft: 30 seconds. Eigenlijk een heel simpel spel, maar al snel zul je tot de conclusie komen dat het “meer” is. Leuk om in 2 teams van 2 personen te spelen. Het is spannend, soms frustrerend maar vooral erg leuk en zorgt voor levendige sensatie. Je wil winnen, je weet soms alleen niet hoe je iets moet verwoorden. Dit is echt mijn spel!–Stefandavid

1

Stef Stuntpiloot in een lijst van beste partygames? Het lijkt misschien een kinderspel, maar valt inmiddels ook onder de partyspellen. In combinatie met wat drankjes zorgt het voor een onvergetelijke avond, als een van de leukste spellen met vrienden.

leukste party spellen

Stef Stuntpiloot spel | spelletjes met vrienden

Review:

Ik weet er niks meer van 

Het spel ziet er onschuldig uit, maar man wat heb ik een zware avond gehad.–jwhderksen

1

Lachen, gieren, brullen! "Voor de Lol - 101 gekke spelletjes" is de perfecte oplossing voor iedereen die op zoek is naar een avond plezier en lachen. Dit spel past bij elke gelegenheid, groot of klein. Deze spellenbox zit vol met de mafste spelletjes voor jong en oud!

Spel voor op feestjes

Voor de lol – 101 spelletjes | Spel voor op feestjes

1

Krijgen jij en je vrienden ook geen genoeg van de 80's en 90's? Speel dan dit leuke bordspel en maak een reis door de jaren 80 en 90. Met lekker veel trivia-vragen echt een leuk partyspel.

grappige spellen met vrienden

80’s boardgame | grappige spellen met vrienden

leuke spellen met vriendengroep

90’s boardgame | leuke spellen met vriendengroep

1

Wie een hilarisch spel met vrienden wil spelen hoeft niet verder te zoeken: maak kennis met 'the Dude". In dit party spel beeld je samen met the Dude (een opblaaspop van 1.50 m) opdrachten uit die je vrienden moeten raden. Garantie voor een hele gezellige avond!

spel grote groep

Who’s the dude? | leukste party spellen

Review:

Vernieuwend 

Ik heb dit spel samen met 3 vrienden mogen testen voor een avond en het voornaamste pluspunt is dat het een compleet nieuw concept is met de opblaaspop en het veel gelach en gejuich teweeg brengt en zo ook weer een niveau van competitiviteit. Ook erg leuk feitje zeker voor de wat jongere gebruikers van het spel: de beste man, ’the dude’ heeft ook een eigen Instagram. Erg grappig hoeveel perspectief de opblaaspop op deze manier krijgt. Kortom leuk spel en zeker het proberen waard!–Siward530

1

Een party game voor tot wel 20 spelers! Je hoeft geen meme-expert te zijn om dit spel te spelen, het is de bedoeling dat jullie zelf de beste combinaties van foto en tekst maken. Een heel leuk party spel voor een gezellige avond met vrienden.

spel grote groep

What do you Meme? | spellen met vrienden 

Review:

Fantastisch spel! 

Echt een leuk spel! Heb mij doodgelachen! Vooral de ‘hot’ kaarten zijn hilarisch. Eindelijk een spel voor met je vrienden te spelen!–Swagger144

1

Munchkin, een parodie op Dungeons & Dragons, is een leuk partyspel. Het spel duurt ongeveer 90 minuten en is een leuk spel met vrienden. Werk samen, of maak elkaar het leven zuur. Versla monsters en haal als eerste level 10.

party spellen vrienden

Munchkin | leuke spellen met vrienden 

Review:

Munchkin Kaartspel NL (deel 1)

Mijn zoon en zijn vrienden vermaken zich uren met dit kaartspel. Vooral de leuke benamingen van de kaarten en de tekeningen op de kaarten spreekt ze enorm aan.
Regels makkelijk en staan duidelijk in handleiding.
Zeker een aanrader!
Mijn zoon heeft ook direct deel 2 De zwakken Geslacht, gekocht. Dit voor nog speelplezier door een groter aantal kaarten.–Niesch

1

Voor het opfleuren van een saaie avond krijgt jouw niet-zo-creatieve vriendengroep 130 kaarten waarop zij elkaar één voor één (op een leuke manier) voor schut kunnen zetten. En misschien komen ze er zonder kleerscheuren vanaf... Ben jij de slimste speler die de meeste domme dingen doet? Dan win jij het spel!

Partyspel

What are the odds spel | Partyspel

1

EXTRA: Een leuk spel met vrienden... dan mag dit Friends Monopoly spel niet ontbreken. Monopoly is een klassieker en mag niet ontbreken op een lijst met beste partygames. Nu in een Friends-jasje, extra leuk voor fans van de serie.

party spellen vrienden

Monopoli Friends | partyspellen 

Review:

Aanrader voor fans van Friends 

Vind het echt een aanrader. Het is net als de andere monopoly spellen, alleen heb je bij deze editie alles wat je bij de serie hebt. De straten zijn super leuk qua titels van de afleveringen. Als je een fan van Friends bent en je van monopoly houdt zou ik dit speel zeker kopen.–AlisedJ

BigSellers Kadogids is een behulpzame en betrouwbare partner die jou helpt bij het vinden van hét perfecte cadeau, voor ieder persoon en elke feestelijke gelegenheid.

Op het moment van publiceren zijn alle producten op voorraad. Bij BigSellers Kadogids zie je alleen meest originele cadeaus, handigste gadgets en de leukste date-ideeën, samengesteld door onze cadeau-experts. De beste cadeaus met de hoogste beoordelingen! ★★★★★ In onze cadeaugids vind jij handig en snel een leuk cadeau voor hem, cadeau voor haar, voor vriendinnen, voor vrienden, familie, collega's en echt iedereen. Leer meer.