Een origineel cadeau kind 3 jaar? Wat denk je van educatief speelgoed? Dat helpt kinderen ontdekken, leren en spelen. Educatief speelgoed van hout, leerzaam speelgoed en bijzonder leuk educatief speelgoed 3 jaar. Met onze top 5 educatief speelgoed voor 3 jaar altijd een leuk (verjaardag)cadeau voor elk kind.

Educatief speelgoed voor 3 jaar

1

Happy Birthday to you! Laat jouw kindje naar een verjaardag toeleven met deze speelgoed houten verjaardagstaart van Little Dutch. Je kan met elkaar oefenen met het uitblazen van de kaarsjes, het versieren van het taartje en nog veel meer, want de set is maar liefst 26-delig! Super compleet dus en lang te gebruiken.

Houten speelgoed 3 jaar

Houten verjaardagstaart

Houten speelgoed 3 jaar

Houten verjaardagstaart

1

Jouw kindje zal zich uren kunnen vermaken met deze draagbare houten slotentoren van Tender Toys. Hoeveel sloten krijgen ze open?

Educatief speelgoed 3 jaar

Educatief speelgoed 3 jaar Slotentoren

Review:

Cadeautje educatief speelgoed 3 jaar

“Cadeautje is supermooi, en met goede prijs.
Betaling was gemakkelijk.
Levering was heel snel.
Wij zijn blij en tevreden.” –Kata, Belgium

1

Word de beste ijsverkoper met deze Schep & Leer IJscokar! De interactieve ijslepel herkent op magische wijze de verschillende smaken en toppings. Plaats één van de zes dubbelzijdige kaarten in de kassa en maak de bestellingen voor de dieren klaar. Of speel grappige spelletjes en leer tellen, kleuren, smaakjes en nog meer!

Educatief speelgoed 3 jaar

Educatief speelgoed 3 jaar IJscokar

Review:

IJscokar educatief speelgoed 3 jaar

“We hebben hem voor onze dochter van 3 gekocht. Sindsdien zijn we euro’s armen en kilo’s rijker, we eten namelijk de hele dag ijs! Ze speelt er de hele dag mee! Ze vindt hem echt geweldig, en hij maakt gelukkig niet zo heel veel kabaal. De zinnetjes en liedjes zijn op een prima volume ingesteld. Het ijsschepje werkt met een magneetje, erg leuk gedaan want zo is het net op je echt ijs opschept. Beste speelgoed van de afgelopen tijd!” –AntonWiering, Maassluis

1

Grrraaaaaaa!! Maak kennis met de vrolijke dino vriendjes. Leg één voor één de puzzelstukjes op de juiste plek en kijk hoe de dino wereld tot leven komt. De puzzel bestaat uit 40 stukken en is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Puzzel 3 jaar

Educatief speelgoed 3 jaar Dino puzzel

Puzzel 3 jaar

Educatief speelgoed 3 jaar Dino puzzel

1

Maak kennis met verschillende muziekstijlen, gevoelens en karakters samen met Codi Mijn RoboDino. Plaats de stekels op de rug van Codi en zie wat er gebeurt! De set bevat drie stekels per categorie: muziekstijl, gevoel en karakter.

leuk en leerzaam speelgoed

Educatief speelgoed 3 jaar RoboDino

leuk en leerzaam speelgoed

Educatief speelgoed 3 jaar Dino Robot

1

#BONUSTIP: Als je het boek opent zie je de plaat en de bak met magneten en kaartjes erin. Op de plaat kun je de vormpjes zo bevestigen zoals op het kaartje staat, wissel de kaartjes af voor steeds weer een nieuw resultaat, of laat je kindje zelf los gaan met de eigen fantasie!

Educatief speelgoed 3 jaar voor onderweg

Educatief speelgoed 3 jaar Magnetische puzzel

Review:

Educatief speelgoed 3 jaar voor onderweg

“We hadden dit magnetibook gekocht voor ons zoontje (2,5 jaar) als afleiding tijdens de autorit op vakantie. De magneten zitten in het doosje van het boek en hij kleeft ze op de magnetische kant. Dit ging goed en ons zoontje vindt het leuk om te doen. Ik vind de prenten mooi en leuk en de puzzels zijn niet te ingewikkeld. Ook handig voor op restaurant.” – AntwerenAnoniem, Antwerpen

BigSellers Kadogids is een behulpzame en betrouwbare partner die jou helpt bij het vinden van hét perfecte cadeau, voor ieder persoon en elke feestelijke gelegenheid.

Op het moment van publiceren zijn alle producten op voorraad. Bij BigSellers Kadogids zie je alleen meest originele cadeaus, handigste gadgets en de leukste date-ideeën, samengesteld door onze cadeau-experts. De beste cadeaus met de hoogste beoordelingen! ★★★★★ In onze cadeaugids vind jij handig en snel een leuk cadeau voor hem, cadeau voor haar, voor vriendinnen, voor vrienden, familie, collega's en echt iedereen. Leer meer.