Educatief speelgoed helpt jouw kleintje ontdekken, leren en spelen tegelijk. Onze top 10 educatief speelgoed voor een baby 6 maanden, educatief speelgoed 1 jaar, educatief speelgoed 2 jaar, educatief speelgoed 3 jaar, educatief speelgoed 4 jaar en educatief speelgoed 5 jaar maakt alle kindjes blij!

Educatief speelgoed baby

1

Educatief speelgoed vanaf baby: puzzel, bouw blokken en bescherm de vloeren op een manier die leuk en uitdagend is voor kinderen. De speelmat voor alle leeftijden!

Educatief speelgoed baby

Educatief speelgoed baby en ouder speelmat

Review:

Educatieve speelmat ideaal

“Mooi en handig, komt in tas wat het makkelijk maakt om het op te bergen! Gebruik het nu voor onder de speelmat voor extra zachtheid voor mijn 6 maanden oude dochter. Zover tevreden!” –PJudeintje, Alkmaar

1

Educatief speelgoed baby en ouder: kies steeds een andere kant van de activiteiten kubus, er is zoveel te ontdekken. Druk op de toetsen, draai de wijzer en maak kennis met dieren, cijfers, kleuren, etenswaren, voorwerpen en muziek.

Speelgoed baby educatief

Educatief speelgoed baby activiteiten kubus

Review:

Super cadeau voor je kleinkind!

“De cubus is leuk om te zien, al die verschillende heldere kleuren. Het is sterk en veilig om mee te spelen, kan ook tegen een stootje!
Zeer opvoedkundig met talloze mogelijkheden. Mijn kleinzoon van 1 jaar is er heel erg enthousiast over!” –Clasina2, Veeningen

Educatief speelgoed voor 1 jaar

1

Tijd om te spelen met Byou - One Two Squeeze Blocks - Zachte Blokken! Stapel de blokken tot een toren, leer plezierige getallen en leer de vormen te herkennen.

Educatief speelgoed 1 jaar stapelblokken

Educatief speelgoed 1 jaar stapelblokken

Review:

Educatief speelgoed zo in huis

Dochtertje van 1 vindt het heerlijk om op ze te bijten en om torens om te gooien; stapelen is voor later. Maken geen herrie als ze op de grond vallen. Ik zou ze vanwege het gaatje afraden als badspeeltjes i.v.m. schimmelvorming.–Mariameladori

1

Educatief speelgoed 1 jaar: Nijntje danst samen met haar vriendjes, dans je mee? Speel nu samen met je kind dit vrolijke en leerzame dansspel. Volg de speltechniek die past bij de leeftijd van je kind.

Speelgoed Nijntje 1 jaar

Educatief speelgoed 1 jaar Nijntje

Review:

Nijntje educatief speelgoed voor de allerkleinste

“Weer een heel leuk spel van Nijntje voor de allerkleinsten. Het muziekdoosje maakt de mooie muziek van nijntje zelf. De kinderen vinden het heerlijk om zelf op de knop te drukken. Eindeloos spelplezier, voor verschillende leeftijden een aangepast niveau. Top!” –Sarina2

VOLLEDIGE TOP 5:

Educatief speelgoed 1 jaar

Educatief speelgoed voor 2 jaar

1

Spelen, leren en ontwikkelen met de letterlocomotief. Laat kleintjes spelenderwijs kennis maken met kleuren, cijfers, letters, dieren, weertypen, liedjes en nog veel meer!

Speelgoed voor kinderen 2 jaar

Educatief speelgoed 2 jaar Letter Locomotief

Review:

Letter locomotief educatief speelgoed 2 jaar

“Deze trein van Vtech is weer een top artikel… er is heel goed over nagedacht wat de kinderen op deze leeftijd willen en kunnen. Er zit 1 klein ding wat ik anders gedaan zou hebben in het ontwerp, en dat is dat de locomotief aan de ene zijde niks heeft.. alle activiteiten zitten aan 1 zijde. Heel leuk vind mijn zoontje van 2 dat de blokjes die je in de locomotief stopt er (altijd!!) in de aanhanger uitkomen.” –Papavansky, Wormerveer

1

Doe je mee? Laat jouw kindje de blokken stapelen met deze kar met houten blokken. De blokkenkar is voorzien van houten wieltjes en gevuld met gekleurde houten blokken met daarop prachtige tekeningen van bloemen en insecten uit de Wild Flowers collectie.

speelgoed 2 jaar houten blokken

Educatief speelgoed 2 jaar houten blokken

Review:

Mooi educatief speelgoed met mooie kleuren

Leuke loopkar met bouwblokken. Leuk als kinderen net kunnen lopen. Ander voordeel: de blokken in het wagentje om lekker te bouwen.–Inez89

VOLLEDIGE TOP 5:

Educatief speelgoed 2 jaar

Educatief speelgoed voor 3 jaar

1

Jouw kindje zal zich uren kunnen vermaken met deze draagbare houten slotentoren van Tender Toys. Hoeveel sloten krijgen ze open?

Educatief speelgoed 3 jaar

Educatief speelgoed 3 jaar slotentoren

Review:

Cadeautje educatief speelgoed 3 jaar

“Cadeautje is supermooi, en met goede prijs.
Betaling was gemakkelijk.
Levering was heel snel.
Wij zijn blij en tevreden.” –Kata, Belgium

1

Word de beste ijsverkoper met deze Schep & Leer IJscokar! De interactieve ijslepel herkent op magische wijze de verschillende smaken en toppings. Plaats één van de zes dubbelzijdige kaarten in de kassa en maak de bestellingen voor de dieren klaar. Of speel grappige spelletjes en leer tellen, kleuren, smaakjes en nog meer!

speelgoed kinderen 3 jaar

Educatief speelgoed 3 jaar IJscokar

Review:

IJscokar educatief speelgoed 3 jaar

“We hebben hem voor onze dochter van 3 gekocht. Sindsdien zijn we euro’s armen en kilo’s rijker, we eten namelijk de hele dag ijs! Ze speelt er de hele dag mee! Ze vindt hem echt geweldig, en hij maakt gelukkig niet zo heel veel kabaal. De zinnetjes en liedjes zijn op een prima volume ingesteld. Het ijsschepje werkt met een magneetje, erg leuk gedaan want zo is het net op je echt ijs opschept. Beste speelgoed van de afgelopen tijd!” –AntonWiering, Maassluis

VOLLEDIGE TOP 5:

Educatief speelgoed 3 jaar

Educatief speelgoed voor 4 jaar

1

Even langs het koffiehuisje voor een heerlijke kop koffie en gebak. Laat jouw kindje de winkelbediende spelen in zijn/haar eigen koffiehuis en zelf winkelen met de houten boodschappen. Zo leren ze spelenderwijs!

Educatief speelgoed 4 jaar

Educatief speelgoed 4 jaar koffiehuis

Educatief speelgoed 4 jaar

Educatief speelgoed 4 jaar betaalspeeltjes

VOLLEDIGE TOP 5:

Educatief speelgoed 4 jaar

Educatief speelgoed voor 5 jaar

1

Gaat jouw kleintje geen enkele klus uit de weg? Dan is deze super uitgebreide werkbank echt perfect! De speelgoed werkbank is 48-delig (say what?!) en wordt geleverd met een gereedschapsgordel. Er is dus voldoende gereedschap waarmee getimmerd en gezaagd kan worden.

speelgoed 5 jaar werkbank

Educatief speelgoed 5 jaar werkbank

Houten speelgoek kinderen 5 jaar

Educatief speelgoed 5 jaar gereedschapskist

1

Sint vindt dit vast een mooi cadeau voor echte wijsneuzen. Met deze volledige kit leren kinderen zelf wetenschap, wiskunde, kunst en nog meer ontdekken. Een magisch, bekroond spelsysteem waarmee ze echt worden gestimuleerd.

Educatief cadeau 5 jaar

Educatief cadeau vanaf 5 jaar

Review:

Wat een uitdaging en plezier!! Wij zijn fan!!

“Ik raad iedereen dit programma aan. Ik ben er zo weg van en kijk met plezier toe hoe mijn dochtertje spelenderwijs leert en ontwikkelt. Uren speelplezier en te gelijkertijd leerzaam. Mijn dochter zit op tweetalig onderwijs dus ik was al een tijdje op zoek naar een engelse leerprogramma ter ondersteuning. Osmo kan zowel in het engels als nederlands. Perfect concept!! Ben er zo enthousiast over dat ik het iedereen aanraad.” –Sabrin1

BigSellers Kadogids is een behulpzame en betrouwbare partner die jou helpt bij het vinden van hét perfecte cadeau, voor ieder persoon en elke feestelijke gelegenheid.

Op het moment van publiceren zijn alle producten op voorraad. Bij BigSellers Kadogids zie je alleen meest originele cadeaus, handigste gadgets en de leukste date-ideeën, samengesteld door onze cadeau-experts. De beste cadeaus met de hoogste beoordelingen! ★★★★★ In onze cadeaugids vind jij handig en snel een leuk cadeau voor hem, cadeau voor haar, voor vriendinnen, voor vrienden, familie, collega's en echt iedereen. Leer meer.