Welk speelgoed is geschikt voor welke leeftijd? Dit speelgoed is geschikt voor kinderen van 2 jaar. Educatief speelgoed, 2 jaar is een mooie leeftijd voor educatief speelgoed, kinderen leren tenslotte iedere dag. 
Een origineel cadeau kind 2 jaar? Kijk dan eens naar educatief speelgoed. Dat zorgt voor blije gezichten bij kinderen én ouders. Educatief speelgoed van hout, leerzaam speelgoed 2 jaar en gewoon heel erg leuk educatief speelgoed. Met de top 5 educatief speelgoed voor 2 jaar heb jij een leuk cadeau.

Educatief speelgoed voor 2 jaar

1

Mooi houten educatief speelgoed. Doe je mee? Laat jouw kindje de blokken stapelen met deze kar met houten blokken. De blokkenkar is voorzien van houten wieltjes en gevuld met gekleurde houten blokken met daarop prachtige tekeningen van bloemen en insecten uit de Wild Flowers collectie.

Houten speelgoed kinderen 2 jaar

Blokkenwagen peuter | Educatief speelgoed 2 jaar houten blokken

Review:

Mooi educatief speelgoed met mooie kleuren

“Leuke loopkar met bouwblokken. Leuk als kinderen net kunnen lopen. Ander voordeel: de blokken in het wagentje om lekker te bouwen” –Inez89

1

Tijd om te picknicken! Met deze vrolijke vormenpret picknickset maak je in twee speelstanden spelenderwijs kennis met vormen, kleuren, etenswaren en tegenstellingen. De kleurrijke vormgeving, vele accessoires en lieve stem stimuleren het spelen van rollenspellen.

educatief speelgoed 2 jaar

Picknickset peuters | Educatief speelgoed 2 jaar picknickset

Review:

Vrolijk leerzaam speelgoed

“Super leuke speelgoed, had het gegeven aan me nichtje die 2 jaar werd, en ze speelt er elke dag mee. Leuk voor rollenspel en vooral leerzaam, en zit leuke melodie op.” –smnth25, Utrecht

1

Dit is een origineel peuter cadeau. Spelen, leren en ontwikkelen met de letterlocomotief. Laat kleintjes spelenderwijs kennis maken met kleuren, cijfers, letters, dieren, weertypen, liedjes en nog veel meer!

Educatief speelgoed 2 jaar

Letterlocomotief | Educatief speelgoed 2 jaar Letter Locomotief

Review:

Letter locomotief educatief speelgoed 2 jaar

“Deze trein van Vtech is weer een top artikel… er is heel goed over nagedacht wat de kinderen op deze leeftijd willen en kunnen. Er zit 1 klein ding wat ik anders gedaan zou hebben in het ontwerp, en dat is dat de locomotief aan de ene zijde niks heeft.. alle activiteiten zitten aan 1 zijde.Heel leuk vind mijn zoontje van 2 dat de blokjes die je in de locomotief stopt er (altijd!!) in de aanhanger uitkomen.” –P, Wormerveer

1

Dit is geschikt speelgoed voor een kind van 2. Deze ultieme houten vormenstoof bevat 12 losse onderdelen. Ontdek de vormen en kleuren en laat ze in de houten kubus vallen. Deze set is echt een must have en zorgt gegarandeerd voor vele uren speelplezier!

speelgoed 2 jaar blokken

Houten blokken peuter motorische ontwikkeling | Educatief speelgoed 2 jaar blokken

Review:

Leuk educatief speelgoed met mooie kleuren

Mooi materiaal en mooi afgewerkt. Voor de allerkleinsten nog wat moeilijk door de vele blokjes en openingen maar de blokjes stapelen vindt mijn kleinzoon van anderhalf ook al leuk!–Hellen61

1

Leer 100 leuke woordjes in zowel het Nederlands als in het Engels door op de plaatjes van de interactieve bladzijden te tikken. Druk op de knipperende ster-toets en zing mee met de vrolijke liedjes. Maak kennis met de dierenvriendjes en speel en leer met ze mee!

Educatief speelgoed 2 jaar

Woordjes leren | Educatief speelgoed woorden leren

Review:

Een echte aanrader met uren leerzaam speelplezier

“Een leuk leerzaam maar vooral ook stevig boekje waarin erg leuke thema’s met de bijpassende woorden voorkomen. Hoeft weinig tot geen druk te worden gezet op de afbeelding om het woord te horen waardoor dit geschikt is voor de kleine vingertjes” –Priscil, Spijkenisse

1

#BONUSTIP: Het is nooit te vroeg om muziek te maken. Kinderen leren het op spelenderwijs met de houten xylofoon van Little Dutch. Combineer de xylofoon met de andere instrumenten uit deze collectie en vorm je eigen band.

Educatief hout speelgoed

Xylofoon peuter of kleuter | Educatief speelgoed 2 jaar xylofoon

Review:

Leerzaam speelgoed 2 jaar

“Voor de 2e verjaardag van mijn zoon en dochter deze xylofoon gekocht in 2 verschillende kleuren. Super enthousiast, ze hebben uren speel plezier.ik zeg top product!” –Dominique, vught

BigSellers Kadogids is een behulpzame en betrouwbare partner die jou helpt bij het vinden van hét perfecte cadeau, voor ieder persoon en elke feestelijke gelegenheid.

Op het moment van publiceren zijn alle producten op voorraad. Bij BigSellers Kadogids zie je alleen meest originele cadeaus, handigste gadgets en de leukste date-ideeën, samengesteld door onze cadeau-experts. De beste cadeaus met de hoogste beoordelingen! ★★★★★ In onze cadeaugids vind jij handig en snel een leuk cadeau voor hem, cadeau voor haar, voor vriendinnen, voor vrienden, familie, collega's en echt iedereen. Leer meer.