Speelgoed is belangrijk omdat het invloed heeft op de ontwikkeling van een kind. Op zoek naar een cadeau baby 1 jaar? Kijk dan eens naar educatief speelgoed (van hout), daar worden naast de baby ook de ouders blij van! Educatief speelgoed stimuleert en helpt ontdekken, leren en genieten. Met onze top 5 educatief speelgoed voor 1 jaar heb je altijd een leuk kado. En het houten speelgoed is zelfs ook nog een heel duurzaam baby cadeau!

Educatief speelgoed voor 1 jaar

1

Dit is leuk voor een baby van 1 jaar. Tijd om te spelen met Byou - One Two Squeeze Blocks - Zachte Blokken! Stapel de blokken tot een toren, leer plezierige getallen en leer de vormen te herkennen.

Speelgoed 1 jaar kinderen

Stapelblokken | Educatief speelgoed 1 jaar stapelblokken

Review:

Educatief speelgoed zo in huis

Dochtertje van 1 vindt het heerlijk om op ze te bijten en om torens om te gooien; stapelen is voor later. Maken geen herrie als ze op de grond vallen. Ik zou ze vanwege het gaatje afraden als badspeeltjes i.v.m. schimmelvorming.–Mariameladori

1

Educatief speelgoed 1 jaar: Nijntje danst samen met haar vriendjes, dans je mee? Speel nu samen met je kind dit vrolijke en leerzame dansspel. Volg de speltechniek die past bij de leeftijd van je kind.

Speelgoed 1 jaar kinderen

Dansspel | Educatief speelgoed 1 jaar Nijntje

Review:

Nijntje educatief speelgoed voor de allerkleinste

“Weer een heel leuk spel van Nijntje voor de allerkleinsten. Het muziekdoosje maakt de mooie muziek van nijntje zelf. De kinderen vinden het heerlijk om zelf op de knop te drukken. Eindeloos spelplezier, voor verschillende leeftijden een aangepast niveau. Top!” –Sarina2

1

Ideaal cadeau; tweede kind 1 jaar? Dan zijn extra blokken altijd goed! Deze Mega Bloks First Builders blokkentas heeft 60 Maxi blokken, waarmee je oneindig veel bouwmogelijkheden hebt. Geschikt voor kinderen van 1 tot 5 jaar, dus gaat heel lang mee!

Educatief speelgoed 1 jaar

Bouwblokken peuters | Educatief speelgoed 1 jaar bouwblokken

Educatief speelgoed 1 jaar

Bouwblokken peuter | Educatief speelgoed 1 jaar bouwblokken

1

Dit is een uitgebreide magneet kit voor je kleine ontdekkingsreiziger vanaf 1 jaar. Al kan er ook eerder al aan gesabbeld worden, want deze leuke vormgegeven en vrolijke dieren zitten geen scherpe hoekjes. Lukt het jouw kleine om ze ook weer in elkaar te krijgen?

speelgoed kinderen 1 jaar

Magneet diertjes | Educatief speelgoed 1 jaar magnetische dieren

Review:

Leuk educatief speelgoed voor beiden zoons

“Tegen de verwachtingen in echt super leuk en educatief speelgoed. Een beetje inspiratieloos op deze magneetdieren gekomen, besteld, als cadeau gegeven aan onze zoon van 1. Maar hij vind het geweldig! Onze zoon van drie speelt ook leuk mee. De dieren zijn leuk vormgegeven en er zitten geen oppervlakkige kleine onderdelen aan. De magneten zijn sterk genoeg om alles bij elkaar te houden, maar er is niet super veel kracht nodig om ze uit elkaar te krijgen, het lukt de kinderen dus ook zelf.” –StephanievdSJR, Hellevoetsluis

1

Een echte klassieker! Educatief speelgoed; hout, kleurrijk en goed voor de motoriek. Dit leuke speelgoed zorgt voor een ontdekkingstocht door de wereld van kleuren en vormen. Deze educatieve spellen stimuleren de fijne motoriek en geven veel speelplezier!

Houten speelgoed 1 jaar

Vormenpuzzel | Educatief speelgoed 1 jaar vormen puzzel

Review:

Snelle levering van uniek speelgoed!

Nette prijzen en snelle levering. We bestellen regelmatig hier wat. En tot nu toe geen problemen. Ook niet bij het terug sturen van een product.–MarkM

1

#BONUSTIP: Naast een echte klassieker, ook een hele moderne: een educatieve tablet voor de allerkleinsten. Raak de 25 interactieve app-toetsen aan om kennis te maken met kleuren, vormen, dieren en meer. Luister naar muziek en korte verhaaltjes, ‘bel’ een vriendje en leer interessante weetjes.

Educatief speelgoed 1 jaar

Tablet voor peuters | Educatief speelgoed 1 jaar babytablet

Review:

Leuk en leerzaam

Leerzaam en leuke activiteiten tablet. Cadeau gegeven voor een 1 jarige en die vond het erg interessant maar haar zus van 2.5 vond het ook erg leuk, dus een geslaagd!–Samanthasp

BigSellers Kadogids is een behulpzame en betrouwbare partner die jou helpt bij het vinden van hét perfecte cadeau, voor ieder persoon en elke feestelijke gelegenheid.

Op het moment van publiceren zijn alle producten op voorraad. Bij BigSellers Kadogids zie je alleen meest originele cadeaus, handigste gadgets en de leukste date-ideeën, samengesteld door onze cadeau-experts. De beste cadeaus met de hoogste beoordelingen! ★★★★★ In onze cadeaugids vind jij handig en snel een leuk cadeau voor hem, cadeau voor haar, voor vriendinnen, voor vrienden, familie, collega's en echt iedereen. Leer meer.