Hou je auto schoon en krasvrij. Vervoer je hond makkelijk én veilig in een hondvriendelijke auto. Met 11 van de beste gadgets en oplossingen voor kleine en grote honden om je hond te vervoeren in de auto. En voor jonge én oude honden. Omdat ze je allemaal even lief zijn.

1

Vervoer je hond veilig en makkelijk in de achterbak van je auto. Met dit metalen rek voorkom je dat je hond de auto inspringt.

hond vervoeren in auto

brekz.nl | hond vervoeren in auto

Review:

Makkelijk te plaatsen 

“Snelle levering! Het rek is heel gemakkelijk te plaatsen in de auto.” –Mascha Janssen

1

Met tientallen extreem positieve recensies, is de road refresher echt de ideale waterbak voor in de auto of camper. Deze bak kan je gevuld met water meenemen in de auto, zonder dat het water er weer uit klotst. Zo kan je hond - ook bij lange ritten - drinken naar behoefte.

hond in auto

hond in auto

Review:

Handige bak voor onderweg 

“Beetje vreemd bij het zien van de bak, hoe gaat dit werken? Maar het werkt dus wel. De afdekplaat hebben we wel voorzien van extra gaatjes voor meer water, werkt net zo goed en ook dan mors je nog steeds geen water.” –Marjo1987

1

Ga veiliger de weg op. Klik het autoharnas simpel in je gordelhouder. Dan kan je hond niet meer door de hele auto bewegen en dat geeft rust tijdens het rijden.

hond in auto vervoeren

brekz.nl | hond in auto vervoeren

Review:

Veiligheid voorop 

“Echt een uitkomst! Veiligheid van je dier en jezelf” –Sietske Rozenberg

1

Ga zowaar nóg veiliger de weg op. Want dit is één van de veiligere hondengordels voor in de auto die er bestaan! (voor echte honden...)

hond in auto

hond in auto

Review:

Compleet en veilig!

“Mooi en compleet autogordeltuigje, je hebt er niks meer bij nodig zoals hij op de foto staat is hem ook, dus tuigje en gordel wordt samen geleverd. Het tuigje heeft bij het borststuk een gewatteerd tussenstuk waardoor het bij een eventuele ongeluk niet snijdt in de huid van de hond. Ik heb een medium maat besteld voor onze middenslagpoedel en past perfect! Hij is in maat verstelbaar.Nu moet ik alleen nog 1 bestellen voor onze koningspoedel… Enige nadeel: ik heb geen maten van borstomvang gezien op de site dus je moet de maat maar schatten. De levering is snel en zeer goed. Dus prijs en kwaliteit is prima, goede en veilige aanrader!!” –Bernadette24

1

Heerlijk, met zijn kop uit het raam. Alleen zo kan je hond wel gewond raken. De oplossing is simpel: deze ventilatieroosters zorgen voor frisse lucht, terwijl ze tegelijk je huisdier veilig houden!

honden ventilatie voor auto

brekz.nl | honden ventilatie voor auto

Review:

Minder warm met deze ventilatierooster 

“Onze Turbo zal iets minder warm hebben komende mooie dagen en wij ook met deze ventilatierooster” –Francois Caulier

1

Veiligheid voorop als het om je hond gaat. En dat je kofferbak schoon blijft is natuurlijk ook mooi meegenomen 😉

hond in kofferbak vervoeren

Hond in kofferbak vervoeren

Review:

Stevig degelijk goede kwaliteit

“Stevig degelijk en een mooi formaat. Handig in gebruik. Rammelt niet onder het rijden. Wij zijn er echt heel blij mee.” –1245abc

1

Doe jezelf het plezier van minder vuil en minder beschadigingen. Deze hondendeken is op verschillende manieren te bevestigen en past op de achterbank van iedere auto.

hond in auto vervoeren

hond in auto vervoeren

Review:

Ik blij hond blij 

“Helemaal top. Achter bank blijft schoon, na het uitlaten van de hond. Ik moet een stukje rijden voor dat we vrij kunnen wandelen met de hond.
Honden poten vies of haren. Dus achterbank ook vies. Nu gelukkig niet meer. En de hond vind het fijn. Het lijkt net een buidel waar de hond in ligt. Simpel te bevestigen. Ik raad het iedere baasje aan.” –Cupit, Bussum

1

Vooral heel handig voor honden met rug- of gewrichtsproblemen. Want met de Trixie Loopplank Petwalk voor Honden stapt je hond weer ultra makkelijk in en uit de auto.

loopplank hond auto

brekz.nl | loopplank hond auto

Review:

Stevig en Licht 

“Mooi stevig en zeer licht goed stroef loop vlak goeie bescherming voor de bumper oftewel een prima loopplank krijg er veelvragen over waar ik dat gekocht heb” –ML Westerman

1

De nr. 1 tracker. Voor huisdieren die nog weleens de hort op gaan. Met de GPS-tracker weet je altijd waar ze zijn.

auto bescherming hond

auto bescherming hond

Review:

Geeft een veilig gevoel te weten waar je hond is in nood

“Super handig in nood! Onze hond is nog erg angstig, toch willen we haar graag de vrijheid geven om los te rennen en te spelen. Als er uit het niets ergens een knal te horen is, en ze vlucht, kunnen we haar traceren. Laatst lag ze verscholen in een kuil in de bosjes. Zonder de Tractive tracker had ik haar nooit kunnen vinden, nu tot op de cm nauwkeurig. Tractive geeft onze hond de vrijheid die we haar anders (nog) niet zouden kunnen geven.” –Tamboti

1

Een puur natuurlijk middel dat rustgevend werkt. Bij lange autoritten of vuurwerk. Het mineralen- en kruidenmengsel zorgt voor meer rust en ontspanning bij je hond.

hond vervoeren in auto

hond vervoeren in auto

Review:

Werkt goed 

“Ik heb dit gebruikt voor een puppy (10 maanden) die rust moest houden na een knie operatie. Hij accepteerde de situatie goed en was in zijn koppie rustiger. Je zag al vrij snel een verschil. Ik gaf het in het begin echt heel consequent om de paar uur.” –Luprisaf

1

Gebruik deze voor of achter, samen met een hondengordel. Want geef toe, het is toch veel gezelliger als je kameraad naast je op de bijrijdersstoel zit? En met deze stoel 'booster' kan je hond ook nog lekker naar buiten kijken. Ga samen op avontuur!

hond autorijden

hond autorijden

Review:

Stella vindt het de max!

“Voldoet prima. Ben er blij mee. Hondje kan nergens heen en ik kan mijn ogen op de weg houden. Top.” –Maja

BigSellers Kadogids is een behulpzame en betrouwbare partner die jou helpt bij het vinden van hét perfecte cadeau, voor ieder persoon en elke feestelijke gelegenheid.

Op het moment van publiceren zijn alle producten op voorraad. Bij BigSellers Kadogids zie je alleen meest originele cadeaus, handigste gadgets en de leukste date-ideeën, samengesteld door onze cadeau-experts. De beste cadeaus met de hoogste beoordelingen! ★★★★★ In onze cadeaugids vind jij handig en snel een leuk cadeau voor hem, cadeau voor haar, voor vriendinnen, voor vrienden, familie, collega's en echt iedereen. Leer meer.