Met carnaval 2024 in aantocht, kun je deze carnaval accessoires gebruiken om je carnavalsoutfit compleet te maken! 🎉 Ga helemaal op in de vrolijke sfeer van dit kleurrijke en bruisende feest en maak je carnaval outfit helemaal af met carnavalshoed, masker, pruiken en zelfs een bierpak. Verkleden met carnaval is leuk voor iedereen, dames, heren, jong of oud. Doe mee met de carnavalsviering en laat je zien in je beste carnavalsjas en weet dat jij een echte feestvierder bent!

1

Hoe kun je verkleed met carnaval? Je kunt je carnavalsoutfit natuurlijk altijd beginnen met een goed carnaval masker. Zo kun je polonaise lopen als een beest en niemand die je herkent. Let's party!

carnavalsmasker vrouw

Pauw masker | Carnavalsmasker vrouw

carnavalsmasker heren

Anonymous | Carnavalsmasker heren

1

En als je het jezelf nóg makkelijker wilt maken deze carnaval (of je carnavalsfeest is buiten), ga dan voor deze feestelijke carnaval sjaal of deze Oeteldonk sjaal. Om je nek en het feest kan beginnen!

Carnaval outfit vrouw

Sjaal carnaval | Carnaval outfit vrouw

Carnaval outfit man

Oeteldonk sjaal | Carnaval outfit man

1

Een geweldig piratenkostuum voor de dames. Om de look compleet te maken, kun je ook een zwaard, ooglapje en een kunstmatige papegaai als accessoires toevoegen. Met dit kostuum zal je zeker de aandacht trekken op elk carnavalsfeest!

carnaval piraat dames

Piraten kostuum | Carnaval piraat dames

Review:

Gave carnavalskleding dames

“Gaaf kostuum. Het kostuum ziet er exact uit als op de afbeelding, zit comfortabel en is een erg origineel piratenpak.
Bij mij zat enkel het corset iets te los, maar dit was niet écht storend. Koop er een zwaard bij, en je look is helemaal compleet!” –CLVDK 

1

Ga met een groep vrienden als sumo en je zult de hele dag in een duik liggen met deze grappige carnavalsoutfit. Leuk voor heren en dames, of draag het als duo outfit deze carnaval. Alaaaf!

duo outfit carnaval

Sumo | Carnavalspakken heren en dames

Review:

Super als carnaval kostuum groep

“Erg grappig heb er veel lol mee en is ook leuk om mee te stoeien met vrienden.” –Achie

1

Tja, en waar laat je je bier? Want dat kan niet ontbreken bij een goed carnavalsfeest. Misschien dat deze handige carnaval accessoires je kunnen helpen. Gewoon heel handig voor onderweg!

carnaval accessoires

Bierhelm | carnaval outfit

carnaval accessoires

Bierbuik heuptas | carnavalspak

1

Of... je wordt gewoon zelf je bier! Met dit bierpak carnaval kostuum steel je zeker de show. En niet heel duur als je goedkope carnavals kleren wilt kopen en niet helemaal naar de carnavalswinkel wilt.

carnaval kleding kopen

Bierfles pak foam | carnavalsoutfit

Review:

Grappige carnavalskleding heren

“Eindeloos speelplezier. Leuk ontwerp. Goede kwaliteit. Top gebruik voor vrijgezellen feest.” –Mzcb

1

Als dynamisch carnavalsduo kun je natuurlijk altijd gaan als stoere politie-agenten. Een politie pak is een klassieker maar toch altijd leuk om je zo te verkleden met carnaval.

carnaval kleding kopen dames

Politie pak dames | carnaval kleding kopen

carnavalspakken heren

Politie pak carnaval | carnavalspakken heren

1

Met een schotse kilt is het de mannen altijd makkelijk om de show te stelen. En met een te gekke pruik erbij is je carnaval kostuum weer helemaal af. Kijk uit tijdens winderige dagen... 😉

carnavalskostuum

Schotse kilt | carnavalskostuums groep

Review:

Mooi carnaval kostuum groep

“Prima shop. Kunt duur en/of goedkope producten kopen. En grote variaties voor elk wat wils. Communicatie prima.” –Coco

1

Let's go disco! Dans er het hele weekend op los in je hippe disco carnvalsoutfit. Zoek je leuke carnaval ideeën duo? Doe samen lekker gek en koop er ook nog een coole disco pruik bij en be a star on the dance floor! (of in de polonaise)

carnavals kleding dames

Disco outfit dames | carnavals kleding

hippie carnaval heren

Disco outfit heren | goedkope carnavals kleren

1

Maak al je carnaval kostuums compleet met een (te) gekke pruik. Ze zijn er in allerlei soorten en maten. Voor bij de carnaval kleding van de heren, dames en natuurlijk ook de kids!

carnavalskleding dames en heren

Pruiken kopen | carnavalskleding dames en heren

Review:

Pruik of hoed carnaval kopen

“Echt een geweldige pruik, ik heb hem een avond opgehad voor het foute feest en het viel me op dat hij zo mooi in model blijft zitten, ja ook tijden het stappen!
Ik heb veel complimenten gehad en hij stond ook echt super. Echt een aanrader om te kopen en super leuk voor een feestje.” –SSuzanne

1

Go with the flow man! Mee in de polonaise als supercoole hippie deze carnavalseditie. Je kunt gaan als duo, maar natuurlijk ook met je groep vrienden of vriendinnen. Heel relaxt!

hippie carnaval dames

Hippie outfit dames | hippie carnaval dames

carnaval kostuum duo

Hippie outfit heren | carnaval kostuum groep

1

BONUS: Ga je een carnavalsfeest geven en wil je uitpakken met gezellige carnavalsversiering? Hang de hele boel vol met rood, groen, gele ballonnen feestversiering! Het feest kan beginnen!

ballonnen feestversiering

ballonnen feestversiering

Review:

Vrolijke carnaval accessoires

“In aanloop naar het EK zijn wij er klaar voor! Snel geleverd en ballonnen zoals verwacht. Nog even wachten en dan ons oranje aanmoedigen met een mooi en versierd huis!” –Jellevm234

BigSellers Kadogids is een behulpzame en betrouwbare partner die jou helpt bij het vinden van hét perfecte cadeau, voor ieder persoon en elke feestelijke gelegenheid.

Op het moment van publiceren zijn alle producten op voorraad. Bij BigSellers Kadogids zie je alleen meest originele cadeaus, handigste gadgets en de leukste date-ideeën, samengesteld door onze cadeau-experts. De beste cadeaus met de hoogste beoordelingen! ★★★★★ In onze cadeaugids vind jij handig en snel een leuk cadeau voor hem, cadeau voor haar, voor vriendinnen, voor vrienden, familie, collega's en echt iedereen. Leer meer.