Romantisch overnachten voor twee? Of een romantische privé sauna met overnachting? Wat is leuker dan samen een romantisch nachtje weg? Voor een liefdes overnachting en een romantisch weekendje weg vind je hier de leukste tips. Wij hebben alle bijzondere hotels en romantische overnachting Nederland op een rij gezet, zoals een romantisch huisje in het bos en een romantisch overnachten met jacuzzi!

1

Dit is een origineel en tegelijk romantisch nachtje weg. Want de lieve sterrenkubus heeft een transparante koepel, waardoor jullie letterlijk in slaap vallen onder de echte sterrenhemel!

romantisch overnachten nederland

Sterrenkubus | Super romantisch overnachten Nederland

Review:

Huwelijkscadeau 

“Wij hebben dit van de week aan huwelijkspaar cadeau gegeven. Ze vonden het geweldig en het mooiste cadeau wat ze hebben ontvangen, erg geslaagd!” –Jules

1

Optimaal genieten en ontspannen in de Lovesuite: samen de sauna en het bubbelbad in, douchen onder de regendouche en relaxen in de loungehoek met televisie. En het fijnste is dat je 's avonds niet naar huis hoeft. Jullie overnachten namelijk in de Lovesuite!

romantisch overnachten met jacuzzi

Lovesuite | Romantisch overnachten met jacuzzi

Review:

Romantisch overnachten met jacuzzi

“Heerlijk om samen te kunnen relaxen en meer” –John

1

Een romantisch weekend weg krijgt nog een beetje extra met een culinair arrangement in het kleinste kasteeltje van Nederland. Overnachten in een kasteel; hoe romantisch!

romantisch overnachten nederland

Kasteel romantisch overnachten Nederland

Review:

Romantisch hotelletje Nederland 

“Vond wel mooi website met diverse mogelijkheden om iemand te verassen met een romantisch nachtje weg of een bijzonder cadeau.” –Esther

1

Hou je van de sauna, maar wel privé? Dan is deze privé sauna & wellness beleving voor twee ongetwijfeld geweldig. Aansluitend gaan jullie romantische overnachten een heuse Bosvilla!

romantisch huisje met jacuzzi

Romantisch huisje met jacuzzi

romantisch hotel boeken

Romantisch boshuisje

Review:

Fantastische ervaring

“Wat een fantastische ervaring! De accommodatie overtrof de verwachtingen: alles in zeer goede staat, een ruime, schone woning in een prachtige groene omgeving. Een ruime tuin, waarbij de privacy gewaarborgd is. In de tuin een 5-persoons jacuzzi en een Finse sauna. In het huis nog een nieuwe infrarood-sauna. We hebben niemand gezien, de sleutel hing in een kluisje. De koelkast was ruim gevuld met hapjes en drankjes. Waaronder een lekker ontbijtje. Ook een flesje bubbels om de feestvreugde te vergroten. We hebben volop genoten. Achteraf gezien zijn wij wel heel blij dat wij de aanvangstijd vervroegd hebben van 19:00 naar 15:00 uur. Anders zou het allemaal wel wat krap geweest zijn.” –Bart Peeters

1

Slaap als een Sami krijger, met een twist. In deze Finse Kota uit Lapland heb je prachtig uitzicht over de Nederlandse velden.

Origineel overnachten Nederland

Overnacht in een Finse Kota | Origineel overnachten Nederland

Review:

Prachtig 

“Een prachtig huisje op een prachtige lokatie: alles was netjes in orde en de eigenaars waren erg meedenkend.” –Inge

1

In een sfeervol ingerichte suite met kaarslicht en romantiek wacht jullie een magische nacht. Vergeet de buitenwereld en geniet van elkaar in de privé-sauna en jacuzzi. Jullie slapen in een kingsize bed, bedekt met rozenblaadjes. De overtreffende trap van super romantisch overnachten!

valentijn hotel met jacuzzi

Romantische overnachting met jacuzzi

Review:

Romantisch overnachten met jacuzzi 

“Geweldige accommodatie. Ontvangst was plezierig en wij hebben heel erg genoten. Het was zeer geslaagd.” –Azian

1

Slaap middenin de natuur in een luxe pod, van alle gemakken voorzien. Het comfort van een hotelkamer en de sfeer van een tiny house.

romantisch overnachten in het bos

Overnacht in een luxe pod | Origineel overnachten Nederland

Review:

Origineel weekendje weg cadeau geven

“Leuke mogelijkheden om iemand te verassen met een bijzonder cadeau of een weekendje weg. Mijn man was er in ieder geval erg over te spreken!” –Eva

1

Niet opgepropt met je benen in je nek, maar in een luxe suite in een origineel vliegtuig. Bestemming: de droomvlucht van je leven.

bijzondere overnachting nederland romantisch

Overnacht in een vliegtuig | Bijzondere overnachting nederland romantisch

Review:

Een ervaring om nooit te vergeten 

“Een ervaring om nooit meer te vergeten (letterlijk!). In verband met onze huwelijk werd het ontbijt versierd met o.a. rozenblaadjes. Volle aandacht van het personeel. Op het moment van uitchecken kregen we nog een (totaal onverwacht) verrassing. De cadeaubon mag je hebben en mag je later nog een keer gebruiken. Uitmuntend! We zien jullie weer gauw:)” –Esther & Paul

1

Reis terug in de tijd naar Herberg de Gouden Leeuw. Gelegen in Bronkhorst, de kleinste stad van ons land, slaap je in een echte traditionele Nederlandse bedstee: echt een romantisch nachtje weg!

leuk hotel nederland

Leuk hotel nederland

Romantisch overnachten Nederland

Romantisch overnachten in Nederland

liefdes overnachting

Review:

Slapen in een bedstee 

“De vriendelijkheid van personeel. De grote banken bij de open haard waar makkelijk contacten werden gelegd met andere hotelgasten. Heerlijke kamers met ruime badkamer met inloopdouche” –Ingrid

ROMANTISCH OVERNACHTEN NEDERLAND

Romantisch overnachten met z’n twee? Geef ook eens een super romantisch weekend weg cadeau; zo’n romantisch weekendje weg is een ervaring om altijd te onthouden. Want wat is leuker dan samen een romantisch nachtje weg? Wij hebben alle bijzondere en romantische hotels in Nederland op een rij gezet, zoals een romantisch huisje in het bos en een romantisch hotel met een eigen jacuzzi!

Op het moment van publiceren zijn alle producten op voorraad. Bij cadeaugids BigSellers zie je alleen de leukste cadeaus, handigste gadgets en de leukste date-ideeën. De beste cadeaus met de hoogste beoordelingen! ⭐⭐⭐⭐⭐ Vind altijd en snel een leuk cadeau voor hem, cadeau voor haar en iedereen. Leer meer.