Wat is een leuk duurzaam cadeau om te geven? Als je op zoek bent naar een mooi duurzaam cadeau voor een verjaardag van een man of vrouw, kijk dan vooral naar onze 15 leuke eco vriendelijke cadeautips. Met allerlei goeie duurzame cadeau ideeën. Ze zijn ook geschikt als lekker duurzaam geschenk voor Kerst en Sinterklaas. Echt leuke cadeautjes voor iemand die beter bewust, groen en natuurvriendelijk wil leven. Kijk snel! 🤩

1

Het leuke aan dit duurzame cadeau is dat je goed kunt zien wat deze glazen in een vorig leven zijn geweest. Juist: wijnflessen! Om afval te bestrijden worden van oude wijnflessen deze mooie nieuwe drinkglazen gemaakt. Goed voor het milieu en fraai uniek design.

Duurzaam cadeau idee

Robottled drinkglazen | Duurzame cadeautips

Review:

Mooi design en goed duurzaam concept

“Prachtige glazen en wat een goed concept dat aansluit bij de tijdgeest!!” –AW98

1

Voor een echte tuinliefhebber is dit een prachtig duurzaam cadeautje. Deze vlinderkast geeft vlinders op koude natte dagen en mooi plekje om te schuilen. En het liefst natuurlijk zichtbaar in hun eco vriendelijke tuin!

Natuurvriendelijk cadeau

Vlinderkast | Natuurvriendelijk cadeau

Review:

Natuurlijk een leuk duurzaam cadeau voor verjaardag

“De vrienden aan wie ik dit vlinderhuis cadeau heb gegeven zijn er blij mee.
Mooi huisje, goed afgewerkt, weet niet of er al een vlinder heeft geschuild, afwachten.” –CeePee2

1

Wees zuinig op het milieu en geef deze flessen cadeau. Met een duurzame drinkfles of beker zorg je voor aanzienlijk minder plastic vervuiling, want deze wordt gemaakt van gerecycled plastic. En daarmee help je een klein beetje mee bij de bescherming van deze aarde. 💚

Duurzaam product en materiaal

Duurzame thermosfles/bekers | Duurzaam product

Review:

Milieubewust en van duurzaam materiaal

“Geweldige lekvrije fles waarin m’n drinken uren lang heerlijk koud blijft. Ik had er eentje voor werk gekocht maar heb er gelijk ook maar eentje voor thuis besteld. Ook deze (Groene isoleer) voldoet volkomen aan mn verwachtingen. Ik ben er echt heel erg blij mee!” –Ikkedusdennie

1

Waarom een duurzaam cadeau? Soms gewoon omdat het kan! Deze vegan zeep is duurzaam en ruikt naar coffee, shea butter, pine en cedar wood. Een heel leuk verjaardagscadeautje voor iemand die bewust en duurzamer wil leven. (En lekker wil ruiken 😉 )

Duurzaam product en materiaal

Duurzame vegan zeep | Duurzaam product

Review:

Fijn duurzaam cadeau voor man en vrouw voor 10 euro

“Dit is pure verwennerij!! Prachtig voor jezelf of om kado te geven. De geur is lekker verzorgd, en warm. Het doosje is mooi neutraal. De zeep is hoe zeep bedoelt is..puur en goed!” –Marsha

1

Een leuk duurzaam cadeau voor een verjaardag is dit bijenhuisje. Want de bij wordt bedreigd en kan extra hulp gebruiken van mensen met een groen hart. Zo geef je een veilig onderkomen voor de bij en leuk gezoem in de tuin.

Milieuvriendelijk cadeau

Bijenhuisje | Milieuvriendelijk cadeau

Duurzaam verjaardagscadeau

Duurzaam verjaardagscadeau

1

TOPTIP: een beautycase/toilettas, rolltop rugtas, stoere waszak of zelfs een fietstas/laptoptas van gerecyclede cementzakken: dat is een origineel en duurzaam cadeau! Stuk voor stuk uniek, handwerk en met superleuk design. Bekijk ze allemaal!

Milieuvriendelijk cadeau

Repurpose cadeaus | Duurzaam geproduceerde cadeaus

Duurzaam recycled cadeau

Duurzaam recycled cadeau

1

Duurzamere koffie dan van deze koffiebonen plant vind je niet! Voor de echte koffie-nut met een lange adem is dit een leuk cadeau idee. Zo kunnen ze hun eigen koffiebonen kweken en daarvan een lekker bakkie troost zetten. Superleuk en lekker duurzaam toch!

Duurzaam cadeau geven

Koffieplant | Duurzaam cadeau geven

Review:

Doe maar duurzaam met dit cadeau voor 20 euro

“Inmiddels meerdere keren iets verstuurd via bloompost. Erg enthousiast over dit bedrijf! Positieve communicatie, zij reageren snel – denken fijn mee in (duurzame) oplossingen zo nodig. Keep going ☘️ ❤️” –A. Weij

1

Met kinderen leren duurzamer te leven. Dat wordt nog leuker met dit eco cadeau: een oesterzwam kweekset! Hoe kan je duurzaam leven? Door zelf voor je eten te zorgen. En dit is een goeie start. Want je kunt met koffiedik als grondstof steeds weer nieuwe oesterzwammen maken! Hartstikke duurzaam en... lekker!

Duurzaam cadeau man

Oesterzwam kweekset | Duurzaam cadeau man

Review:

Praktische duurzame cadeau ideeën

“De oesterzwammen growkit is een super leuke manier om iets duurzaams in huis te halen. Het is gaaf om het groeiproces van zwammen te zien en heel lekker om met je eigen zwammen te koken. Top product!” –RobbertIR

1

Een mooi duurzaam verjaardagscadeautje voor iemand met een tuin is deze bijen- en vlindermix. Zo geef je niet alleen een leuk cadeau, maar help je de natuur ook een handje mee. (Geef het ook als duurzaam kerstgeschenk)

Milieuvriendelijk cadeau

Bijen- en vlindermix | Duurzaam cadeau vrouw

Duurzame cadeau ideeën

Duurzame cadeau ideeën

1

Hoe kan je duurzaam leven? Er zijn zoveel dingen, waardoor je makkelijk overweldigd raakt. In dit lees je "Wat je wél kunt doen" om milieubewuster en eco vriendelijker te leven. Met 5 groene tips waarmee jij de meeste impact maakt, draag je zo je steentje bij. Goeie cadeautip!

Milieubewust cadeau kopen

Wat je wél kunt doen boek | Milieubewust cadeau

Review:

Echt leuke duurzame cadeautips

“’Wat je wél kunt doen’ is een praktische en haalbare gids voor iedereen die niet bij de pakken neer wil zitten maar in actie wil komen, om zo zelf en samen met anderen het verschil te maken.” –boekreview Rank

1

Geef de jarige een leuk eco vriendelijk cadeau: deze zaaibommetjes! Ze zijn overal te planten waar maar een saai open plekje is. Beetje water erbij en de hele boel bloeit weer vrolijk op met de mooiste biologische wilde bloemen. 🌼🌸 Heel mooi duurzaam tuincadeautje!

Duurzaam cadeau voor verjaardag

Zaaibommetjes | Duurzaam cadeau voor verjaardag

Review:

Leuk natuurvriendelijk cadeau per post

“’De ontvanger was erg bij met het gekozen cadeautje. Afwachten hoeveel bloemen er daadwerkelijk opkomen uit deze zaaibommetjes. Lijkt veelbelovend. Wat extra zorg nodig vanwege huidige droogte.” –Piet V.

1

Ga samen op pad in deze prachtige natuur. Tijdens deze leuke wandeling "geneeskracht van de natuur" ontdek je geneeskrachtige planten in hun natuurlijke omgeving en leer je zeldzame flora en fauna kennen. Een leuk dagje weg cadeau en genieten van lekker buiten zijn.

Milieubewust leven

Natuur wandeling €15 | Milieubewust leven

Review:

Duurzaam advies tijdens wandeling 

“Via Doenkado een belevenis wadlopen geboekt. Wat een topdag en goed geregeld allemaal, echt een top dagje uit, aanrader!!!” –Inge P.

1

Een totaal ander maar zeker praktisch en duurzaam cadeau idee, is deze solar powerbank. De powerbank is voorzien van een krachtig zonnepaneel waarmee je 'm kunt opladen door gebruik van zonne-energie. Een ideaal cadeau voor iemand die graag in de natuur op avontuur gaat.

Duurzaam kerstgeschenk

Solar powerbank | Duurzaam kerstgeschenk

Review:

Handige en slimme duurzame cadeautips

“De powerbank doet wat hij beloofd. Hij laad snel op, is zeer kwalitatief, heeft een handig draagkoord en blijft lang mee. Als je veel naar de camping gaat, of lange dagen onderweg bent is dit DE powerbank die je nodig hebt! De zaklamp is ook super handig, bv. ook voor op de camping. Is ook een leuk cadeautje om te geven/krijgen op bv. kerst of nieuwjaar. Een echte aanrader!” –Laure1423

1

Een plantje met een klein knikje of bruine blaadjes hoef je niet meteen weg te gooien. Geef ze een tweede kans en geef ze iemand met groene vingers kado! Een heel leuk en natuurvriendelijk cadeau waar je de échte tuinliefhebber zeker een groot plezier mee doet.

Eco cadeau sturen

Groene kneusjebox | Eco cadeau sturen

Review:

Gewoon lekker duurzaam cadeau idee

“Wat heb ik mooie planten ontvangen. Ik ben super tevreden met mijn bestelling. Ik wil nog zo’n succulenten mix bestellen want deze waren gewoon super mooi.” –Alicia C.

1

Met dit prachtige duurzame cadeautje kun jij zelf je eigen radijsjes, tuinkers, worteltjes en doperwtjes kweken! Want tja, je eigen groenten zijn natuurlijk het allerlekkerst! Dus geef ze dit zaaipakket cadeau. 🥕👨🏼‍🌾

Duurzame cadeau ideeën

Zaaipakket | Duurzame cadeau ideeën

Review:

Een leuk duurzaam cadeau geven

“De duurzame manier waarop de bestelling is ingepakt is goed te zien.
Verbetering: papier is duur. Mensen wassen hun spullen af voordat ze het gebruiken. Papierverpakking van de fabrikant kan hergebruikt worden.” –Moos C.

1

Geef voor een duurzame verjaardag dit insectenhotel cadeau. Een leuk fleurig huisje waar allerlei insecten gezellig kunnen kruipen en kroelen. En heerlijk natuurvriendelijk en gezond cadeautje voor de vogeltjes. Want die houden vast van zo'n hotel met lekkere snacks!

Duurzaam cadeau voor verjaardag

Insectenhotel | Duurzaam cadeau voor verjaardag

Review:

Milieubewust leven, begin met een insectenhotel

“Fantastische webshop, een voorbeeld voor anderen. Flucturerende prijzen, maar die moet je in de gaten houden. Snelle levering en als er iets stuk gaat, lossen ze het altijd en snel op. Ook na een jaar. Klantenservice goed bereikbaar.” –Mary

Wat is een leuk duurzaam cadeau om te geven?

Bij BigSellers hebben we deze leuke duurzame cadeautjes om te geven:

  1. Eco vriendelijk insectenhotel voor in de tuin
  2. Solar powerbank op zonne-energie
  3. ‘Wat je wél kunt doen’ duurzaamheids tips boek
  4. Kneusjes plantenbox
  5. Duurzame vegan zeep cadeau

… en op onze website vindt je vast nog meer leuke duurzame cadeau ideeën.

BigSellers Kadogids is een behulpzame en betrouwbare partner die jou helpt bij het vinden van hét perfecte cadeau, voor ieder persoon en elke feestelijke gelegenheid.

Op het moment van publiceren zijn alle producten op voorraad. Bij BigSellers Kadogids zie je alleen meest originele cadeaus, handigste gadgets en de leukste date-ideeën, samengesteld door onze cadeau-experts. De beste cadeaus met de hoogste beoordelingen! ★★★★★ In onze cadeaugids vind jij handig en snel een leuk cadeau voor hem, cadeau voor haar, voor vriendinnen, voor vrienden, familie, collega's en echt iedereen. Leer meer.