Cadeau eerste Vaderdag? Wordt dit zijn eerste Vaderdag cadeau baby? Of zoek je voor hem een origineel vaderdag cadeau voor de ongeboren baby? Verras hem dan met 12x een origineel vaderdag cadeau ván een baby of geef dit jaar een leuk Vaderdag cadeau baby 1 jaar. Zijn eerste Vaderdag cadeau baby maakt van hem een echte  aanstaande vader!

1

Een origineel cadeau voor kersverse papa's vinden is soms nog een hele opgave (zeker voor kleine ukkies), maar gelukkig zijn vaders al snel blij met een klein persoonlijk geschenk. Deze leuke sleutelhanger is vast een aanwinst voor zijn sleutelbos.

Papa kado baby

Papa sleutelhanger | Papa kado baby

cadeau baby vaders

Papa sleutelhanger | Cadeau baby vaders

1

Voor kersverse papa's willen vast de hand- of voetafdruk van hun pasgeboren kind vastleggen. Geef daarom als cadeau aan deze aanstaande papa warme sokjes en een afdruksetje. Zodat hij een herinnering voor altijd kan maken.

Kado voor papa's

Babyvoetjes giftset | Kado voor papa’s

Review:

Leuk cadeau voor nieuwe papa’s

“We hebben een eenhoorn ballon besteld voor onze dochter op 9 december 2022. Ze was enorm blij met de ballon! Wij waren vooral verrast door de enorme levensduur. Nu: 3 maanden (!!!!) later, heeft de ballon nog steeds niet de grond geraakt.” –Saskia

1

Wat lijkt ie op z'n vader! Is het echt? Met deze grappige bijtring met snor kan hij precies checken hoeveel. ;D Gewoon een klein grappig cadeautje voor deze kersverse papa.

Cadeautje voor nieuwe vaders

Bijtring snor | Cadeautje voor nieuwe vaders

Review:

Grappig cadeautje papa’s

“Superleuk voor als je iets grappigs wil. Snelle levering. Helemaal tevreden.” –Ixia van T.

1

Geef je vader een lief, persoonlijk en toch heel betaal­baar cadeautje. Want soms kan een klein Vaderdag cadeautje juist het meest voor hem betekenen.

Vaderdag cadeau baby

Fotoboekje met quotes | Vaderdag cadeau

Review:

Cadeau voor vader

“Heel tevreden. De fotoboekjes zijn prachtig geworden. 1 boekje was een beetje beschadigd helaas. Maar ik ontving meteen gratis een nieuwe. Geweldige service!” –Carla van Rossum

1

Wat geven voor eerste Vaderdag? Zoek zelf een echte ster uit en geef die de naam van de kersverse vader. Zo'n bijzonder cadeau heeft hij vast nog nooit gekregen!

Eerste vaderdag cadeau

Eigen ster voor Vaderdag | Eerste vaderdag cadeau

Review:

Schitterend Vaderdag cadeau!

“Heb nu 3 sterren gekocht, 1 voor valentijnsdag, 1 voor een afscheid van een oud collega en nu 1 voor de verjaardag van mijn zieke moeder… Iedereen reageerde er ontzettend positief op en allemaal vonden ze het een schitterend kado. Omdat je er een persoonlijke noot aan kan toevoegen, houden mensen het slecht droog… Vermoed dat ik er dit jaar nog verschillende ga aanschaffen! ” –Karin

1

Wat geef je een nieuwe vader? Zoek je een mooi cadeau voor papa van kind? Geef een mooi bedrukte tegel die hij overal neer kan zetten. Voor de liefste vader met de liefste baby!

Eerst vaderdag cadeau

Vaderdag tegel | Eerste vaderdag cadeau

Review:

Eerste Vaderdag cadeau baby

“Voor mijn man zijn eerste Vaderdag. (Hij weet het natuurlijk nog niet) Verder vind iedereen in huis hem wel heel mooi! Snelle levering en goede service, zeker ga ik hier vaker bestellen!” –Damini

1

Verras een kersverse vader met een schattige romper; koop zijn eerste Vaderdag cadeau baby. Zo geef je deze nieuwe vader een heel leuk cadeau voor papa van zijn eerste kind!

vaderdag cadeau baby

Eerste vaderdag romper | Vaderdag cadeau baby

Review:

Eerste Vaderdag cadeau

“Happy vader in spé met dit cadeau. Bedrukking exact zoals op de afbeelding aangegeven. Ook de kleuren komen overeen.” –M

1

Deze kersverse pappa is natuurlijk de allerbeste vader van de wereld! Dan kan hij niet zonder deze grappige Superdad sokken! Vindt hij vast een heel leuk cadeau. 🙂

Vaderdag kado

Superdad sokken | Vaderdag cadeau aanstaande vader

Review:

Vaderdag cadeau baby

“Zeer leuke sokken en is gelukkig zeer flexibel waardoor maat geen probleem is. Krijg er ook leuke reacties op, Toppy!” –felly99

1

De bucket list die elke aanstaande vader moet hebben! Dit geef je voor zijn eerste vaderdag. Fck it, laat het los. Geniet van het vaderschap. Een relativerend boek over die herkenbare momenten als vader. En alles wat je nog wil doen met kinderen.

Cadeau vaderdag eerste keer

Fuck-it book voor (aanstaande) papa’s | Cadeau vaderdag eerste keer

Review:

Leuk cadeautje voor een aanstaande vader

“Echt een leuk cadeautje voor een aanstaande vader of voor een man die net vader is geworden. En niet te duur en origineel.” –MarjanneL.

Baby cadeau vaderdag

Bucketlist voor ouders | Grappig kado voor aanstaande vader

Review:

Vaderdag cadeau aanstaande vader

“Cadeautje vaderdag. Cadeau gekocht voor vaderdag, hij was er blij mee. Heel leuk boek! Vooral in de corona tijd het woordje verveling is verleden tijd!” –Ad

1

Is de nieuwe papa een echte bierkenner? Of lust hij gewoon heel graag een lekker koud biertje op zijn tijd? Dan is dit luxe Westmalle bierpakket in een houten kist een perfect cadeau voor vaderdag!

Vaderdag cadeau

Westmalle bierpakket | Vaderdag cadeau 

Review:

Vaderdag cadeau baby

“Ziet er mooi uit en ook de verpakking is kwalitatief goed. Manlief vond het een super cadeau; hij kon wel een biertje gebruiken na het eerste jaar wat wij hebben gehad ;-)” –Michelle

1

Met dit supertoffe vaderdag cadeau t-shirt met foto draagt hij zijn kroost altijd bij zich! Dit geef je zeker een nieuwe vader cadeau.

Vaderdag cadeau eerste keer

Vaderdag cadeau t-shirt | Vaderdag cadeau eerste keer

Review:

Vaderdag cadeau tshirt

“Erg blij mee nu maar hopen dat mijn man blij is met zijn Vaderdag cadeau.” –Regina

1

Dit fantastische Ollimania boek of het momenten fotoboek is het perfecte Vaderdag cadeau. Jij maakt het boek namelijk persoonlijk met de naam en foto van je paps. En er staat zelfs een oorkonde in voor de beste papa's. Wat zal hij verrast zijn met dit mega grote boek.

Vaderdag cadeau baby

Ollimania boek met naam | Vaderdag cadeau aanstaande vader

Review:

Vaderdag cadeau baby

“Ik ben erg blij met het cadeautje dat ik voor vaderdag heb besteld! Het is super snel gemaakt en geleverd en het heeft mijn verwachtingen overtroffen!” –Gaby

1

Wie de sok past, trekt hem aan. Toch? Dan kun je maar beter kiezen voor een vrolijk paar die je zelf hebt ontworpen. Echt persoonlijk met een leuke foto.

Vaderdag cadeau

Sokken gepersonaliseerd | Vaderdag cadeau

Review:

Vaderdag cadeau sokken

“Als verrassing voor mijn man een set sokken kado voor zijn 1e vaderdag. Dit had hij nooit verwacht. Erg origineel en persoonlijk met het kadokaartje erbij. Bedankt!” –Joyce

1

Een leuk attent vaderdag cadeautje. En een sieraad voor zijn sleutelbos met die kleine erop.

Vaderdag cadeau

Sleutelhanger met foto | Vaderdag cadeau

Review:

Vaderdag cadeau voor je sleutelbos

“Dit cadeau was prachtig! Helemaal wat ik in ogen had. Echt een leuk Vaderdag cadeautje dat ook een sieraad is voor zijn sleutelbos” –Nastassya

1

Wanneer je pa een warme drank in de mok doet, komt jouw ontwerp op magische wijze tevoor­schijn. Jij hoeft alleen je favoriete foto van jou en je vader toe te voegen aan een van de speciale designs. Zeker een grote hit!

Eerste Vaderdag cadeau

Magische mok | Eerste Vaderdag cadeau

Review:

Cadeau vaderdag

“De beker moet nog gegeven worden, maar ik weet zeker dat me vader er heel blij mee gaat zijn” –Erna

1

#BONUSTIP GRAPPIG VADERDAG CADEAU: Een cadeau voor iedere aanstaande vader die stiekem zelf ook dol is op lego. Bouw je eigen mok en drink hem samen op!

Cadeau voor vader

Lego beker | Cadeau voor aanstaande vader

Grappig cadeau voor vader

Lego beker | Grappig cadeau voor vader

Wat Kun je nog meer geven voor zijn eerste vaderdag?

Dit is de mooiste selectie cadeaus die kunt geven voor zijn eerste vaderdag:

  1. Eerste Vaderdag tegeltje
  2. Zijn eigen ster kado
  3. F*ck it list voor papa’s boek
  4. Vaderdag momenten fotoboek
  5. Zijn eigen koffiemok van lego

… en we hebben nog veel meer leuke vaderdag cadeaus van je baby om te geven.

BigSellers Kadogids is een behulpzame en betrouwbare partner die jou helpt bij het vinden van hét perfecte cadeau, voor ieder persoon en elke feestelijke gelegenheid.

Op het moment van publiceren zijn alle producten op voorraad. Bij BigSellers Kadogids zie je alleen meest originele cadeaus, handigste gadgets en de leukste date-ideeën, samengesteld door onze cadeau-experts. De beste cadeaus met de hoogste beoordelingen! ★★★★★ In onze cadeaugids vind jij handig en snel een leuk cadeau voor hem, cadeau voor haar, voor vriendinnen, voor vrienden, familie, collega's en echt iedereen. Leer meer.