Zoek je een avontuurlijk cadeau voor hem? Geef hem dan een onvergetelijk cadeau in de vorm van een avontuurlijke date! Ga samen of kies uit deze 12 avontuurlijke uitjes in Nederland. Deze avontuurlijke cadeaus voor hem staan garant voor een dag vol met positieve spanning en avontuurlijke activiteiten!

1

Hebben jullie een behoorlijk wat lef? Stap dan in een krachtige 4x4 en ga de uitdaging aan. Daarna showen hoe behendig je bent op zo'n supersnelle quad. Dit zijn 2 avontuurlijke dates in 1!

activiteit cadeau man

Off road & quad rijden | 2 Avontuurlijke cadeaus voor hem

activiteit cadeau geven

Activiteit cadeau geven

activiteit verjaardag man

Activiteit verjaardag man

Review:

Avontuurlijke activiteiten!

“Met een vriend samen eerst quad gereden. Dat was leuk, maar de 4wheel drive ervaring was pas echt geweldig.” –N. Kruisselbrink

1

Spanning en sensatie in de lucht. Spring uit een vliegtuig, geniet van de adrenaline en word beloond met het mooiste uitzicht van leven! Dit wordt zeker een onvergetelijk cadeau voor hem.

onvergetelijk cadeau voor hem

Tandemsprong | Avontuurlijke activiteit in de lucht

Review:

Geweldig!

“Geweldig! Het is kort, maar de moeite waard! Prachtig uitzicht en goede begeleiding.” –Freek B.

1

Als je van wind en snelheid houdt, dan is deze spectaculaire sport uit Nieuw-Zeeland dé sport voor jou! In nog geen 5 minuten leer je hoe je over het strand moet racen en dan kun je zo hard als je durft te gaan!

avontuurlijk cadeau voor hem

Blokarten | Avontuurlijk cadeau voor hem

Review:

Avontuurlijk uitje 

“Afgelopen week voor het eerst Blokarten gedaan op het strand. Was een superleuke activiteit en ervaring. Goede uitleg en begeleiding. Met een perfect glad strand, en een gunstige wind. Zeker voor herhaling vatbaar!!” –Bart

1

Wie droomt niet van keihard racen op het circuit? Spring zelf in een supersnelle formulewagen en voel de vele pk's van deze geweldige auto's.

activiteit cadeau geven
Circuit rijden | Avontuurlijk cadeau voor hem

Review:

Geweldig racen! 

“Leuk arrangement en een avontuurlijk uitje voor een leuk prijs. echt leuk voor een avontuurlijk dagje uit en als cadeau.” –Schouten

1

Indoor skydiven is het gevoel van een skydive ervaren, maar dan binnen. 12 turbines wekken samen een krachtige luchtstroom op die ervoor zorgen dat je gaat zweven op de kracht van wind.

cadeau activiteit

Indoor skydiven | Avontuurlijk activiteit België

Review:

Avontuurlijk cadeau Belgie 

“Hymoderne accomodatie. Ik heb het ook in Roosendaal gedaan maar hier is tig keer beter” –Dina

1

Escape room is een spannend en populair spel waarbij je met je team probeert te ontsnappen uit een kamer waarin jullie zijn opgesloten. Het lastige is dat er geen hulp of code voorhanden is om de deur te openen. Lukt het om binnen de tijd te ontsnappen? Ook leuk om als activiteit op zijn verjaardag te doen!

activiteit verjaardag man

Escaperoom | Activiteit verjaardag man

activiteit verjaardag man

Escaperoom | Activiteit verjaardag man

1

Heeft hij altijd al een keertje zelf willen vliegen? Geef hem dan een vliegles op Texel cadeau. Zelf vliegen boven dit Waddeneiland is een van de mooiste ervaringen die er is.

onvergetelijk cadeau voor hem

Vliegles | Onvergetelijk cadeau voor hem

Review:

Onvergetelijk cadeau!

“Ik heb van mijn vriendin een vlieger ervaring als cadeau gekregen. Dus hierheen gegaan. Ontvangen door vriendelijk personeel. Daarna gaan vliegen. Super spannend! Piloot was super aardig en legde alles goed uit.” –Willem

1

Een avond samen genieten van onze mooie hoofdstad maakt ook een onvergetelijke avond. Ga dineren in een rondvaartboot en vaar met hem door de grachten van Amsterdam. Heerlijk genieten!

Onvergetelijk cadeau voor hem

Vliegles | Onvergetelijk cadeau voor hem

Review:

Fantastische rondvaart

“Het was een fantastische rondvaart door de stad en de kapitein wist heel veel te vertellen. Fijn dat wij ook een keer met Lovers zijn gaan varen!” –Oliver K.

1

Wil je eens echt uitpakken voor een spannende date? Ga dan samen in de touwen hangen en daag elkaar uit op de klimmuur. Veel plezier en de perfecte manier om elkaar te leren kennen. En leuk als romantische uitjes bij slecht weer.

Avontuurlijk cadeau voor hem

Samen klimmen | Avontuurlijk cadeau voor hem

Review:

Genoten tijdens deze speciale date

“Zeer mooie cadeaubon die ook nog verlengt is omdat Covid-19 in de weg stond” –Adrienne vdH.

1

Ken je iemand die houdt van actie in het water of vind je dit zelf helemaal geweldig? Tijdens deze spectaculaire belevenis leer je duiken en ga je voor het eerst met een tank op je rug onder water en ervaar wat duiken nu eigenlijk is.

activiteit cadeau man

Avontuurlijk uitje onder water

Review:

Geweldige ervaring! 

“Leuk arrangement en een avontuurlijk uitje voor een leuk prijs. echt leuk voor een avontuurlijk dagje uit en als cadeau.” –Schouten

1

Wil je jouw grotavontuur nog wat spannender maken? Ga er dan mountainbiken! Diep onder de grond leggen jullie een speciaal parcours van vele kilometers af. (Pas op je hoofd...)

avontuurlijke cadeaus

Avontuurlijk uitje in een grot

1

Het ideale avontuurlijke cadeau voor de echte waterrat: dit is de ideale gelegenheid om kennis te maken met kitesurfen. Tijdens deze spectaculaire belevenis volg je een beginnerscursus kitesurfen!

cadeau voor hem activiteit

Avontuurlijk cadeau op het water

Review:

Geweldig racen op het water! 

“Leuk arrangement en een avontuurlijk uitje voor een leuk prijs. echt leuk voor een avontuurlijk dagje uit en als cadeau.” –Schouten

1

Binnen de ballonvaart zijn de ochtendvaarten de grote favoriet. Zie de zon opkomen aan de horizon, terwijl de wereld onder jullie wakker wordt. Na deze exclusieve sunrise ballonvaart is hij een onvergetelijke herinnering rijker!

avontuurlijke cadeaus en originele dates

Sunrise ballonvaart | Avontuurlijk cadeau

Review:

Avontuurlijk cadeau

“Een leuke originele manier omi iemand te verrassen!” –GWS

1

Hoog boven de grond staat deze havenkraan op de NDSM-scheepswerf. Gebouwd in 1967 en altijd gebruikt bij het lossen van houtvrachten uit Rusland. Nu is de kraan omgebouwd tot luxe suites, maar je kan hem nog wel steeds zelf laten draaien!

avontuurlijk cadeau voor hem

Overnachting in een kraan | Avontuurlijk cadeau

Review:

Een avontuurlijke avond gegarandeerd! 

“Het ontwerp van de kamers is absoluut adembenemend, zoals niets dat u ooit zult ervaren, niet te vergeten het ongelooflijke uitzicht op de stad. Alles was echt schoon en georganiseerd. Je zult er een geweldige ervaring hebben!!” –Nataly100

Op het moment van publiceren zijn alle producten op voorraad. Bij BigSellers Kadogids zie je alleen de leukste cadeaus, handigste gadgets en de leukste date-ideeën. De beste cadeaus met de hoogste beoordelingen! ⭐⭐⭐⭐⭐ In deze cadeaugids vind jij altijd en snel een leuk cadeau voor hem, cadeau voor haar, voor vrienden, familie en echt iedereen. Leer meer.