Zoek je een cadeautje voor een aanstaande vader? Het beste papa to be cadeau vind je in dit handige blog. Wij maakten een top 15 van cadeautjes voor aanstaande vaders. Want zeker ook de vader verdient natuurlijk iets leuks. Dus kies één van de onderstaande cadeaus voor aanstaande papa. Wij maken het makkelijk voor je om het leukste cadeau voor deze aanstaande vader te vinden!

1

Met dit boek kan de aanstaande vader de komst van een kleintje delen. Dus ben jij één van de eersten die het weet? Dan is dit het cadeau voor aanstaande papa en mama! Help hen het nieuws op een originele manier te delen.

cadeautjes voor aanstaande vader

Boek “Raad eens?!” | cadeau voor aanstaande vaders

Review:

Prachtig cadeau voor aanstaande ouders

“Het was alweer super geregeld , en precies wat ik had besteld 👍🏼” –Willeke 

1

Dit een super cadeau voor een superheld papa. Een toepasselijk kado voor aanstaande vaders en nog handig ook. Want aan sokken heb je nooit genoeg! En: one size fits all, dus je zit nooit verkeerd met de maat. Welke superheld ga jij verrassen?

daddy to be cadeau

Superdad sokken | aanstaande vader cadeau

Review:

Grappig cadeau aanstaande vader 

Super sokken. Iedereen kon er om lachen en ze blijken erg lekker te zitten.–Rob   

1

Dit aanstaande vader cadeau is ideaal voor nieuwe papa’s. In dit boek staat alles wat je als toekomstige vader moet weten. Het boek helpt je paps om de ervaring van een eerste zwangerschap zonder kleerscheuren door te komen! Handig cadeautje voor hem!

papa to be cadeau

Boek Super Papa | cadeaus aanstaande vader

Review:

Grappig cadeau aanstaande vader 

“Het is grappig geschreven en toch nuttige tips en weetjes als je voor de 1e keer pappa wordt.” –B  

Vaderdag Biercheque
Vaderdag Biercheque

1

Dit is een cadeau voor aanstaande ouders die graag een uitdaging aangaan. Deze 30 Day Challenge kubus is gevuld met 30 toepasselijke uitdagingen, allemaal bedoeld om je voor te bereiden op de komst van de baby. Bestel het nu!

daddy to be cadeau

DOIY 30 day baby challenge | grappig cadeautjes aanstaande vader

Review:

Origineel cadeau voor aanstaande papa en mama

“Bestelling gedaan en gelijk verzonden. Volgende dag in huis (in de week voor kerst). Goed verpakt en leuk aanbod.” –Juliette  

1

Nog een super schattig rompertje met leuke tekst! Dit is een grappig cadeau. Aanstaande vader wordt direct in de spotlight gezet als zijn kindje dit aanheeft. Bestel direct voor de liefste aanstaande vader.

aanstaande vaderdag cadeau

Rompertje met tekst | vaderdag cadeau voor aanstaande vader

Review:

Cadeau voor toekomstige vader 

“De baby rompertje is zo schattig!” –Cyntia  

1

Een fris cadeautje voor aanstaande vader. Klein, maar lekker is deze “hoera” douchegel. Een grappige attentie voor de kersverse papa.

cadeautje aanstaande vader

Tube “Gefeliciteerd” | papa to be cadeau

Review:

Leuk cadeau voor aanstaande vader

“Leuke originele cadeautjes voor een leuke prijs!” –Elise

1

Deze super papa sleutelhanger is zeker een leuk cadeau voor aanstaande vader. Zo raakt hij nooit zijn sleutels kwijt en pakt hij trots zijn bos erbij! Ook ideaal als (aanstaande) Vaderdag cadeau.

daddy to be cadeau

Superdad papa sleutelhanger | aanstaande vader cadeau

Review:

Vaderdag cadeau aanstaande vader 

Het is precies wat op het plaatje staat. Het was snel geleverd en was goed verpakt. Goede kwaliteit.–Lautje    

1

Grote zoete spekjes, aardbei-drops, kleine jelly beans, schuimpjes en nog veel meer lekkere snoepjes zitten in dit “Klein wonder, groot geluk” cadeautje die je kunt sturen naar de aanstaande vader. Gewoon een leuk cadeautje voor door de brievenbus.

kado voor aanstaande vaders

Snoepdoosje | cadeau voor aanstaande ouders

Review:

Lekkere cadeautjes voor aanstaande vaders

“altijd goed bereikbaar altijd in voor een oplossing niet krenterig leuke aanbiedingen veel keus met kaarten betrouwbaar werkzame website.” –Marianne, Arnhem

1

Dit is hét perfecte daddy to be cadeau! Dit: Mama Baas ‘Ik word papa’ boek beschrijft tal van tips, weetjes en opdrachten voor iedere aanstaande vader. Een soort survivalkit voor je eerste, tweede of derde kindje! Kortom: een must have hulpboekje voor iedere kersverse papa.

cadeaus voor aanstaande papa

“Ik word papa” boekje | vaderdag cadeau aanstaande vader

Review:

Leuk cadeau voor aanstaande vader 

“Leuk boekje voor een aanstaande papa. Het cadeau werd erg gewaardeerd 😁” –A  

1

Op zoek naar een leuk cadeau voor toekomstige vader? Dan is deze romper super. Je kunt hem laten bedrukken met een tekst of foto naar keuze. Hij is van 100% katoen, heerlijk dus voor de baby.

kado voor aanstaande vaders

Gepersonaliseerd rompertje | cadeautjes voor aanstaande vaders

Review:

Aanstaande vader cadeau 

“Snelle levering en mooi resultaat. Donderdag besteld, zeiden dat het dinsdag bezorgd zou worden waarschijnlijk, maar werd zaterdag al bezorgd! Daarnaast erg mooi resultaat, precies zoals ik het wilde hebben.” –Annika  

1

Een boek van een expert! Dit mag niet ontbreken aan de lijst van cadeaus voor aanstaande papa. In Nederland wordt vaak van de vader verwacht dat hij aanwezig is bij de bevalling van een kind. Dit boek leert bijvoorbeeld welke rol je daar als vader in hebt, en geeft nog tal van andere interessante tips en tricks. Onmisbaar in de boekenkast van de kersverse paps.

daddy to be cadeau

Aanpakken voor aanstaande vaders | cadeau voor aanstaande papa

Review:

Cadeaus voor aanstaande papa 

Geeft een goed inzicht in wat je kan verwachten t.a.v. de zwangerschap en het medisch systeem daaromheen. Gaat minder in op het emotioneel proces, maar daar heb je weer andere boeken voor.–Bouke     

1

Een leuk Vaderdag cadeau! Aanstaande vader? Dan kan je natuurlijk al een Vaderdag cadeau krijgen. Het ik word papa T-shirt is ook ideaal om bekend te maken dat jullie een kindje krijgen. Dit heerlijke shirt is altijd leuk om te krijgen.

cadeautjes voor aanstaande vader

T-shirt “ik word papa” | cadeau voor aanstaande vaders

Review:

Cadeau voor aanstaande vader 

“We bestellen regelmatig en zijn zeer tevreden. Altijd binnen de beloofde termijn en zeer goed verpakt. Afgelopen jaar geen enkele slechte ervaring meegemaakt, dat mag ook wel eens gezegd worden.” –Kat  

1

Dit is nog eens een leuk cadeau voor aanstaande vader. Verras de vader in spé met deze gepersonaliseerde poster: woordenboek papa. Kies de tekst die al is opgesteld of geef zelf een originele definitie. Voor de creatieve gever!

cadeau voor aanstaande papa en mama

Gepersonaliseerde poster | cadeau voor toekomstige vader 

Review:

Leuk vaderdag cadeau voor aanstaande vader

Gisteravond een bestelling gedaan van 7 items. Vandaag voor 12.00 uur had ik het in huis. De producten voldoen ook aan mijn verwachtingen. Ik ben super blij en erg tevreden! Je kan met een gerust hart bij deze site bestellen.–Laura     

1

Wat kan je allemaal doen met een vader? Dit papa F*ck-it list boek toont een lijst met dingen die je als aanstaande vader zeker moet doen. Zodat je kunt genieten van het vaderschap. Een van de meest originele cadeautjes voor aanstaande vader(s).

aanstaande vaderdag cadeau

F*ck-it list book voor papa’s | cadeaus aanstaande vader 

Review:

Leuk cadeau voor aanstaande vader 

Erg grappig boek voor een aanstaande vader.–Julia      

1

Zoek je nog een cadeautje? Aanstaande vader in je omgeving? Of een Vaderdag cadeau voor aanstaande vader? Dit tegeltje is altijd lachen! Bestel het voor de nodige dosis humor!

papa to be cadeau

Tegeltje “iedere lul kan vader worden” | cadeautje aanstaande vader 

Review:

Grappig cadeau voor aanstaande vaders

Keurige en snelle bezorging. Kado voldoet prima. Ik kreeg extra snoepzakje en kaart met succes met smiley. Zeer toepasselijk kijkend naar kado. Dus buiten feit dat men snel en keurig bezorgt, maakt men het ook persoonlijk. Top!–Kayleigh       

BigSellers Kadogids is een behulpzame en betrouwbare partner die jou helpt bij het vinden van hét perfecte cadeau, voor ieder persoon en elke feestelijke gelegenheid.

Op het moment van publiceren zijn alle producten op voorraad. Bij BigSellers Kadogids zie je alleen meest originele cadeaus, handigste gadgets en de leukste date-ideeën, samengesteld door onze cadeau-experts. De beste cadeaus met de hoogste beoordelingen! ★★★★★ In onze cadeaugids vind jij handig en snel een leuk cadeau voor hem, cadeau voor haar, voor vriendinnen, voor vrienden, familie, collega's en echt iedereen. Leer meer.