Onze familiespellen top 10 staat vol met leuke tips voor een avond vol met de leukste gezelschapsspelletjes. Gezinsspelletjes die niet mogen ontbreken op het aankomende familieweekend met familie spelletjes. Of je nu houdt van familie bordspellen of van leuke gezelschapsspelletjes voor bij de borrel. De leukste familie spellen vind je in onze familie spellen top 10. 

1

De ervaring van een escape room in je eigen huiskamer! Dit originele familie spel speel je met het hele gezin. Samenwerking is belangrijk in deze race teken de klok. Een ideaal spel voor familieweekend.

opdrachten spel familie

Escape Room Family Edition | familie spel

Review:

Super spannend! 

Ik ken de Escape Room the Games spellen voor volwassenen. Dus ik ben al fan! En was erg benieuwd naar deze familie editie. Samen met mijn buurvrouw, buurmeisje en haar vriendje hebben we in 2 avonden meteen alle spellen uit de doos gespeeld. Ze zijn geen echte spellenspelers dus ik was een beetje sceptisch omdat ik dacht dat het misschien te moeilijk was. Maar wat een succes! Ze vonden het enorm spannend en leuk om de puzzels te doen. En ook wij als volwassenen kunnen volwaardig mee doen, je doet het echt samen met de kinderen. Dat is super leuk!–Mariemarie82

1

Het bekende partyspel 30 Seconds, één van de leukste gezelschapsspelletjes, heeft ook een junior-versie. Die familiespel is dus zeer geschikt om met het hele gezin te spelen. Je speelt in teams, dus ook met een grote groep goed voor avonden vol plezier.

spel voor familieweekend

30 Seconds Junior | familiespellen

Review:

We spelen een spel vanavond 

Heb je jonge kinderen die houden van een tof gezelschapsspel als het regent of koud is buiten.. Dit is exact wat je in huis moet halen! super tof uren speelplezier en bulderlachen aan tafel… Genieten!!!–Petiez

1

Onder de familiespellen is Party & co een bekende. De Family-editie maakt van dit spel een echt gezinsspel. Er zijn namelijk opdrachten voor zowel volwassenen als voor kinderen, zodat het voor iedereen uitdagend blijft. De soms fysieke opdrachten bij dit familie bordspel zorgen voor veel hilariteit.

familiespelen

Party & Co Family | familie spellen

Review:

Plezier voor hele gezin! 

Wat een leuk spel! Je kunt het met je kinderen, familie en vrienden spelen. Voordeel is ook dat er een korte ronde bestaat en je dus ook kunt spelen als je niet zo veel tijd hebt of als je het leuk vind om de samenstelling van de teams te wisselen (vooral handig met kids die discussiëren in welk team ze willen). De vragen zijn onder verdeeld voor volwassenen en kinderen appart, dat is ontzettend fijn.
Een absolute aanrader!–adoptiemoeder 

1

Met je familie spelletjes spelen hoeft niet altijd een avondvullende programma te zijn. Keer op Keer is een leuk dobbelspel dat je binnen een half uurtje kunt spelen. Absoluut 1 van de leukste gezinsspelletjes.

familie spellen top 10

Keer Op Keer | familie spelletjes

Review:

Super leuk spel!

“Na het lezen van de uitleg kun je snel beginnen. Je kunt er wat tactiek in bedenken maar je moet het ook vooral hebben van een portie geluk met de dobbelstenen. Makkelijk spel wat je snel op tafel legt. Handig ook dat er kleine stiften bij zitten en je dus meteen kan beginnen.–FamiliePoer 

1

Dobble is één van de leukste familiespellen en ook nog eens heel makkelijk om mee te nemen. Ben je op zoek naar een geschikt spel voor familieweekend, deze past er altijd nog wel bij in de koffer.

kinder spellen

Dobble Classic Kaartspel | gezinsspelletjes

Review:

Prachtig familiespel

Een super leuk spel om te spelen met groot en klein. Hier op familiefeesten al een groot succes geweest. 
Uren spelen met jong en oud.–JasperDeWever 

1

Trivial Persuit, wie is er niet groot mee geworden? Een klassieker onder de familie spelletjes. Naast een leuk familiespel is het nu ook een leuk gezinsspel. Deze versie is namelijk ook een geschikt spel met kinderen.

gezelschapsspel familie

Trivial Persuit Familie Editie | familie bordspel

Review:

Leuk voor de hele familie 

Doordat er aparte kaarten voor kinderen en volwassenen bij zitten is het leuk om met de hele familie te spelen.–JMCWB 

1

Exploding is misschien nog niet zo bekend als familie spel. Misschien omdat er nog niet zo heel lang een Nederlandse versie van het spel is. Een hilarisch kaartspel, dat zeker in het rijtje leukste familie spellen thuis hoort.

leukste gezelschapsspelletjes

Exploding Kittens | familiespel

Review:

Nieuwe favoriet! 

Spel die je heel erg snel snapt, waardoor je de handleiding niet de hele tijd ernaast hoeft te houden. Erg leuk omdat je zelf het spel kan beïnvloeden!–VT21 

1

In de categorie leuke familiespellen die je tussendoor kunt spelen; Qwixx! Een snel dobbelspel dat makkelijk te begrijpen is en waar zowel geluk als tactiek een rol spelen. Bijkomend pluspunt is dat met dit familie spellen kinderen onderbewust leren hoofdrekenen.

familie bordspellen

Qwixx | gezinsspel

Review:

Leuk, snel, verrassend

Ontzettend leuk spel. Lekker snel te spelen. Ook leuk om even tussendoor te pakken.
Geschikt voor kinderen en volwassenen. Het grote voordeel is dat je ook met het spel bezig bent als je niet aan de beurt bent. Een beetje geluk, een beetje tactiek, lekker snel kortom alles wat je van een spel wilt.–FMCvdW 

1

De leukste familiespellen zijn makkelijk te begrijpen en leuk voor jong en oud. Moddervarkens is daar een goed voorbeeld van. Een familie kaartspel met leuke illustraties en vrolijke kaarten. Een gezinsspel waar je elkaar eens lekker dwars mag zitten.

familiespellen top 10

Moddervarkens | leuk familiespel 

Review:

Leuk kaartspel 

“Een leuk kaartspel voor jong en oud. de spelregels zijn snel uitgelegd het spel duurt nooit lang maar je kan het zonder problemen verschillende keren na elkaar spelen zonder dat je het beu wordt.–ch1llbatov 

1

Bij dit hilarische familie spel is het handig om alle breekbare spullen even te verstoppen. Dit familiespel is een mix van een kaartspel en trefbal. Goed voor een hilarische avond, waarbij de burrito's je om de oren vliegen.

goedkope gezelschapsspelletjes

Throw Throw Burrito | leuke gezelschapsspelletjes

Review:

Hilarisch spel 

Superleuk spel om met vrienden te spelen. Eenvoudig te spelen en met de burrito's gooien is uiteraard het allerleukst.–Keesie1875623

leuke kinderspelletjes

LEES OOK:

TOP 10 LEUKE KINDERSPELLETJES VOOR ALLE LEEFTIJDEN

de leukste kaartspellen

LEES OOK:

TOP 10 LEUKSTE KAARTSPELLEN VAN DIT MOMENT (2-10 PERSONEN)

Op het moment van publiceren zijn alle producten op voorraad. Bij cadeaugids BigSellers zie je alleen de leukste cadeaus, handigste gadgets en de leukste date-ideeën. De beste cadeaus met de hoogste beoordelingen! ⭐⭐⭐⭐⭐ Vind altijd en snel een leuk cadeau voor hem, cadeau voor haar en iedereen. Leer meer.