Het aftellen is begonnen! Tijd voor een adventskalender. En dit zijn de leukste adventskalenders. Maar wat is advent nu eigenlijk? Advent verwijst naar de periode ter voorbereiding van het kerstfeest. Het begint vier zondagen voor Kerst en duurt tot kerstavond (de 24e). Of je nu religieus bent of niet, het aftellen met beloning is altijd leuk. Voorpret is nog nooit zo fijn geweest!

Leuk voor jong en oud

Op een adventskalender heeft elke datum namelijk een vakje, waarachter je een tip, spreuk, klein cadeautje, wijze levensles of een chocolaatje treft. Leuk voor jong en oud, adventskalender man of vrouw, alles kan.

Voor kids of als je gewoon van zoet houdt, kun je denken aan deze adventskalender (#2) chocolade in elk vakje! Heerlijk, een kalender die je kan eten (je kunt overigens niet de gehele adventskalender eten😉). Houd de kleintjes (of je partner) wel goed in de gaten, want voor je het weet is de kalender op 1 december al leeg.

Maar de kalenders zijn zeker niet alleen voor kinderen (#5) en gevuld met chocolade. Je hebt ze echt in allerlei soorten, maten en prijzen.

adventskalender vrouw

Adventskalender chocolade

adventskalender vrouw

Adventskalender voor koppels

Voor iedereen wel één

Dit zijn adventskalenders voor mannen, vrouwen of anderen. Ben je bijvoorbeeld meer van de drank of van spannende uitdagingen? Geen nood. Er bestaat ook een bier adventskalender. Monniken brouwen al eeuwen hun eigen bier. Erg kerstig dus. En ook wijn heeft diepe connecties met het christendom. Dus hou je liever van een wijntje? Weet dan dat er ook een adventskalender wijn (#7) bestaat.

Als je echt een speciale adventskalender wilt geven aan je vrouw of man, en wilt zorgen voor spannende feestdagen? Voor koppels is er namelijk een hele speciale adventskalender. En elk jaar rond de feestdagen komt er een nieuwe uitvoering. Wat denk jij? Durven jullie het aan?

Echt feestelijk

In de feestelijke weken rondom Kerst wil je logischerwijs ook lekker ruiken. Maar welke geur past nu echt bij jou? Probeer het uit met deze perfecte adventskalender parfum dames. Elke dag een ander geurtje. En je weet direct welke parfum je voor de Kerst kunt vragen. Dus, een adventskalender heren, is een goed cadeau idee voor deze Kerst.

Adventskalender bier
Voor mannen hebben we natuurlijk ook de geurkalenders. Of koop een van een andere unieke adventskalender. Mannen, deze is voor jullie: een superleuke adventskalender met sokken in allerlei geinige prints. Altijd handig, elke dag nieuwe schone sokken cadeau!

En we vergeten zelfs je huisdier niet. Geef eens deze adventskalender hond cadeau. Een botje of snoepje achter elk raampje. Leuk toch? Ook voor poezen en knaagdieren kun je grappige advent kadootjes vinden.

adventskalender mannen

Ben je toch meer van het spirituele? Er zijn ook kalenders met wijze spreuken. Een mooi moment van bezieling tijdens de dagen voor Kerst. Je kunt er ook zelf een maken met een DYI-adventskalender. En zijn ook adventskalenders met persoonlijke foto’s of als je een Kerstcadeau wilt geven aan iemand die van verrassingen houdt deze echte attent-kalender. De keuze is dus reuze!

Kortom, kalenders zijn voor ieder moment en iedereen. Dus wacht niet langer en kies een van onze supertoffe kalender tips uit en geef ze cadeau!

Op het moment van publiceren zijn alle producten op voorraad. Bij BigSellers Kadogids zie je alleen de leukste cadeaus, handigste gadgets en de leukste date-ideeën. De beste cadeaus met de hoogste beoordelingen! ⭐⭐⭐⭐⭐ In deze cadeaugids vind jij altijd en snel een leuk cadeau voor hem, cadeau voor haar, voor vrienden, familie en echt iedereen. Leer meer.